جناب مجتبی
بنده نیز هرگز راضی به این نبودم که کسی ازم ناراحت بشه یا خدای ناکرده عذرخواهی بکنه
بنده از اون شخصیتها نبودم که بیام داد بزنم : آقا بیاید منتظر باشید ببینید همین چند روز مدار براتون میزارم و فلان و بهمان . بلکه در عین سادگی میخواستم بزارم که خودنمایی نشه . اما در شروع بحث خواستم که حرفهای جناب ادا تموم بشه و منم منم نشه ( چند وقت بود با پستاش رفته بود رو اعصابم )
به هر حال قصد بنده هرچه بود ، راست و دروغش ، با خدا . او از درون دلها آگاه است
بگذریم
- امشب سایت LongRangeLocators را توی ذهنم بازنگری کردم ، بنده خیلی وقت پیش از اینکه انجمن فلزجو دایر بشه ، اونجا بودم و خیلی از مداراتم را از اونجا ساختم ، خیلی هاشون شاید بعدا در فلزجو مطرح شدن (توتم - پی دی - زاهوری - اندی فلیند و ...)
این همه سال ، یکی مثل جناب مورگان و ژئو واستبان و ... اونجا هستن و از PD و PDK و سیستمهای کارآمد حرف میزنند ، حتی تبلیغ هم میکنند برای فروش ، کمک چندانی هم به اعضا نمی کنند . حتی نصف صحبتهای بنده ، کمک نمی کنند . اما تا حالا ندیدم کسی بهشون توهین بکنه یا به منت خوری و این القاب واقعا ایرانی ، متهم بشن .
نمیدونم ما ایرانی ها چه مرگمونه ؟ ! که این گونه رفتار می کنیم !
شاید واسه اینه که خیلی از هم انتظار داریم
بعضیها داد میزنن : ما " کمک " میخوایم . اما بعدا معلوم میشه که کمک نمیخوان ، بلکه "مدار " میخوان !
بعد اگه مدار هم براشون بزاری ، میگن : نمیخوای توربافی یاد بدی ، ماهی تحویل میدی
به هر حال بنده هم اگر باعث رنجش کسی شدم ، به بزرگی خودش عفو بکنه
راستش دیگه هم دوست ندارم که اینجا فعالیت داشته باشم
تقصیر کسی هم نیست . بزارید به حساب بنده
بنده چند بار سعی کردم و نشد
شاید این خواست خدا باشه که بعضی رمز و رازها ، همچنان بصورت راز باقی بمانند
امیدوارم که برای شما اینطوری نباشه و مدارتون راه بیافته و بتونید به بچه ها کمکی بکنید
بعنوان هدیه ی خداحافظی هم خدمتتون عرض کنم که برای فرانکو ، روی تغیر خود سلف کار کنید و کنترلش کنید . آنتن هم میتونه بهتر از این باشه . اینا که عوض شدند ، خودتون دستتون میاد که بقیه ی مدار رو چکار بکنید .
موفق باشید