انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 8:52pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 341 , 342 , 343 , 344 , 345 , 346 , 347 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خب دوستان سیستمی که من قرا دادم طلای جدید را مانند یک سکه نهایتا از 50 60 سانتی میگیرد در هوا و آن هم بدلیل اینه که سنسی شبیه سیستم های وی ال اف دارد(گیرنده و فرستنده) در مورد جنس مدفون من متاسفانه مکان تست ندارد و چندین مکان مشکوکی را هم که داشتم در دو مورد سنس داشتم که هر دو مورد چنان کارش سخت است که بعید میدونم بشه حفاریشون کرد .
بنده جایی را از 3 4 متری سنس داشتم که در نهایت به یک آهن شبیه میخ زنگ زده رسیدیم البته مدار در حالت ال متال زد و در حال گلد اصلا عکس العملی نداشت .
جهت های جغرافیایی برای سنس مهم است ولی در اکثر مواقه در تمام جهات سنس دارد ولی در برخی جهات سنس قوی تر دارد
آن همه ال ای دی هم برای خوشگلی مدار نیست و کارایی خاص خودشو داره .
الان اکثر مدارها از این نوع پی دی دارن روی تغییرات دامنه کار میکنند در حالی که سیستم هایی که ما کار کردیم هم تغییرات دامنه هم تغییرات فاز و م تغییرات فرکانس بوده که در حال ادامه است .
امیدوارم دوستان استفاده برده باشند . به هر حال من تمام تلاشم برای دوستان بوده و است حالا چه از روی نوع دوستی و چه از روی همدردی باشد .
امیدوارم بنده را عفو نمایند و مرا باعث ندونن.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

پنج شنبه 4 بهمن1396 - 1:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود به همه ی دوستان :ymhug:

قبل از هرچیز یه تشکر ویژه دارم از جناب مهندس مجتبی که کلمه ی استادی برازنده ی ایشون هست :ymapplause:
جدا از اینکه ایشون در کارشون موفق باشند یا نه مهم این هست که دارن سعی خودشون رو میکنند و دانششون رو بی منت در اختیار همه میگذارند و این بسیار قابل تقدیر و احترام هست پس مجتبی جان ادامه بده و اگر نیاز مالی داشتی حتمن باهام تماس بگیر تا جاییکه در توانم باشه با کمال میل در خدمت خواهم بود :-BD

کسی که یک درصد علم رو دراختیار داره و صددرصد اون رو در اختیار همه میزاره خیلی خیلی با ارزش تر از کسی هست که صددرصد علم رو در اختیار داره و حتی یک درصدش رو در اختیار کسی نمیزاره!

و اگر خاطرتون باشه دعوای اخیر من با این به اصطلاح استاد سر همین موضوع بوده که اگر کمک نمیرسانی لااقل منت مگذار و مانع نباش!!
متاسفانه غرور کاذب چنان ایشون رو کور کرده که جز حقانیت خود هیچ برهانی را بر نمیتابند! زیرا که جنبه ی علم را ندارند و در موهومات سردرگم..

نمیدونم چرا هنوز متوجه نشدید که از امثال ایشان انتظار خدمت و کمک بی خردیست..!
البته دلیل واضح این میتونه باشه که همه ی ما بدنبال موفقیت هستیم پس خیلی اوقات ساده لوحانه گول کسانی رو میخوریم که دنبال منافع شخصی خویش (اعم از مادی و معنوی) هستند!

امیدوارم شر چنین استادانی برای همیشه از جامعه بشری به کل نیست و نابود و کنده شود آمین :D
:-Q

درود به استادان بی مدعا @};-

پنج شنبه 4 بهمن1396 - 2:02am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
جناب مجتبی
بنده نیز هرگز راضی به این نبودم که کسی ازم ناراحت بشه یا خدای ناکرده عذرخواهی بکنه

بنده از اون شخصیتها نبودم که بیام داد بزنم : آقا بیاید منتظر باشید ببینید همین چند روز مدار براتون میزارم و فلان و بهمان . بلکه در عین سادگی میخواستم بزارم که خودنمایی نشه . اما در شروع بحث خواستم که حرفهای جناب ادا تموم بشه و منم منم نشه ( چند وقت بود با پستاش رفته بود رو اعصابم )
به هر حال قصد بنده هرچه بود ، راست و دروغش ، با خدا . او از درون دلها آگاه است
بگذریم
- امشب سایت LongRangeLocators را توی ذهنم بازنگری کردم ، بنده خیلی وقت پیش از اینکه انجمن فلزجو دایر بشه ، اونجا بودم و خیلی از مداراتم را از اونجا ساختم ، خیلی هاشون شاید بعدا در فلزجو مطرح شدن (توتم - پی دی - زاهوری - اندی فلیند و ...)
این همه سال ، یکی مثل جناب مورگان و ژئو واستبان و ... اونجا هستن و از PD و PDK و سیستمهای کارآمد حرف میزنند ، حتی تبلیغ هم میکنند برای فروش ، کمک چندانی هم به اعضا نمی کنند . حتی نصف صحبتهای بنده ، کمک نمی کنند . اما تا حالا ندیدم کسی بهشون توهین بکنه یا به منت خوری و این القاب واقعا ایرانی ، متهم بشن .
نمیدونم ما ایرانی ها چه مرگمونه ؟ ! که این گونه رفتار می کنیم !
شاید واسه اینه که خیلی از هم انتظار داریم #:-s
بعضیها داد میزنن : ما " کمک " میخوایم . اما بعدا معلوم میشه که کمک نمیخوان ، بلکه "مدار " میخوان !
بعد اگه مدار هم براشون بزاری ، میگن : نمیخوای توربافی یاد بدی ، ماهی تحویل میدی
به هر حال بنده هم اگر باعث رنجش کسی شدم ، به بزرگی خودش عفو بکنه
راستش دیگه هم دوست ندارم که اینجا فعالیت داشته باشم
تقصیر کسی هم نیست . بزارید به حساب بنده
بنده چند بار سعی کردم و نشد
شاید این خواست خدا باشه که بعضی رمز و رازها ، همچنان بصورت راز باقی بمانند
امیدوارم که برای شما اینطوری نباشه و مدارتون راه بیافته و بتونید به بچه ها کمکی بکنید :YMPRAY:
بعنوان هدیه ی خداحافظی هم خدمتتون عرض کنم که برای فرانکو ، روی تغیر خود سلف کار کنید و کنترلش کنید . آنتن هم میتونه بهتر از این باشه . اینا که عوض شدند ، خودتون دستتون میاد که بقیه ی مدار رو چکار بکنید .
موفق باشید :-H

لا اله الا هو

پنج شنبه 4 بهمن1396 - 2:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این جور بحث کردنها از اساتیدی مثل شماها واقعا بعیده .چرا حرفهایی به همدیگه میزنین که هم دلخوری براتون میاره و هم اعصاب می گیرین و شب رو تا صبح با ناراحتی به سر میکنین.
قضیه بعدی هم اینکه هستند کسانی که بخوان از اب گل الود ماهی بگیرند .یعنی با خوابیدن هر تایپیک و قهر کردن هر استادی از سایت به مرور زمان فلزجو بسته بشه و اقایون بتونند بدون دردسر سر مردم شیره بمالند و دستگاهاشون بدون هیچ دقدقه ای بچپونند.
تا جایی هم که بنده اطلاع دارم هر دو عزیز بدون چشم داشت به سایر کاربرا کمک کردین.
موفق باشین. @};-

انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند
محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.

پنج شنبه 4 بهمن1396 - 2:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

مجتبی حالا برنامه حالا تو شدی مرد بی ادعا
یادته بهت گفت یک فرانکو رو چند میفروشی گفتی ۸۰۰ هزار تومن
تو الان بفکر این بد بخت بیچاره هایی.
تو الان داری اینجا آمار میگیری چقدر اینجا کاسب میشی داری پولاتو میشماری

پنج شنبه 5 بهمن1396 - 9:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان لطفا بحث جدل رو بزارید کنار
آقای سنه دژ من از عوض همه از شما معذرت میخوام خواهشا انجمن رو ترک نکنید هستن کسانی که به راهنمایی شما احتیاج دارن
به هر حال اختلاف سلیقه بین اعضای سایت هست اما دوستان خواهشا به خاطراختلاف سلیقه به هم دیگه توهین نکنید
هرکسی یه جور دوست داره به دیگران کمک کنه من از همه کسانی که چه کم و چه زیاد کمک بچه های سایت هستن تشکر
میکنم
سنه دژ عزیز اگه قصد داشتید فرانکو رو عمومی کنید لطفا این کار رو انجام بدید خیلیا نیازمند این وسیله هستند از جمله خود بنده شما رو یک عمر دعا میکنیم دوستانی هم در مورد شما شک و شبهه داشتند متوجه اشتباهشون میشن
من از همه کمک هایی که داشتید تشکر میکنم

پنج شنبه 5 بهمن1396 - 1:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
غرور وطمع عامل شکست بسیاری از پروژه هاست تا زمانیکه بهانه استفاده فروشندگان این جمله کلیشه ای را کنار نزاریم وداشته هامونو با هم در میون نذاریم اش همین است وکاسه همین .اگه قصددوستان کمکه بسم الله بگید وبه دوستان کمک کنید مثل مهندس حمید عزیز پروژه ای را عمومی کردن وچند ساله دارن اعضا را شب وروز با پاسخ هایشون ساپورت میکنند واقعا فکر کنید چند نفر با داشتن فلز جو استاد حمید از تله فروشنده ها رها شدن دوستان خواهشن یا مطلبی را واضح وروشن مثل مهندس حمید جهت کمک به دوستان بگید یا اینکه از بگم بگم وایما واشاره دست بردارید ومثل من وامثال من ساکت بمونید

پنج شنبه 5 بهمن1396 - 2:45pm
آواتار کاربر

ای بابا؛باز هم به هم پریدین؛ باهزار مکافات استاد دوباره آشتی کرده بود؛میخواهید باز...؛ استاد روش آموزش و راهنمایش اینجوره هرکه دوست داره که داره هرکه دوست نداره لطفا چیزی نگه شاید فرجی شد و تونیستیم خاکی به سرمون کنیم؛استاد من از طرف همه از شما معذرت میخواهم؛ امید خیلیها به شماست لطف کنید روال عادی رو ادامه بدید؛ممنون

پنج شنبه 5 بهمن1396 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zakari نوشته است:
سلام دوستان
غرور وطمع عامل شکست بسیاری از پروژه هاست تا زمانیکه بهانه استفاده فروشندگان این جمله کلیشه ای را کنار نزاریم وداشته هامونو با هم در میون نذاریم اش همین است وکاسه همین .اگه قصددوستان کمکه بسم الله بگید وبه دوستان کمک کنید مثل مهندس حمید عزیز پروژه ای را عمومی کردن وچند ساله دارن اعضا را شب وروز با پاسخ هایشون ساپورت میکنند واقعا فکر کنید چند نفر با داشتن فلز جو استاد حمید از تله فروشنده ها رها شدن دوستان خواهشن یا مطلبی را واضح وروشن مثل مهندس حمید جهت کمک به دوستان بگید یا اینکه از بگم بگم وایما واشاره دست بردارید ومثل من وامثال من ساکت بمونید

لایک لایک
حرف دل اکثریت اعضارو زدین که واقعا به یک سیستم کارامدنیازدارند.
من خودم اگه واقعا بودجه اش داشتم یه رذیاب ۳۵ یک فلزجو وزمین شناسی ساخت اقا مجتبی عزیز+یک وی ال اف قدرتمند مشگلم حل میشد ومجبور نبودم هرروز به انجمن سربزنم شاید سیستم کارامدتری عمومی بشه
‌.
۱ضرب المثل قدیمی هم به گفته دوستمون ضافه کنم
حرف قدیمیهارو واقعاباید باطلا نوشت
میگن
خدا به هرکس به اندازه دلش میده
خداییش مهندس حمید دلش دریاست. (من به شخصه میگم ذلش اقیانوس هم بزرگتر)
انشاله خدا به اندازه دلش بهش بده که واقعا هم دلش داره هم لایقش
این که فروشنده هاهم میان اینجا واستفاده میکنن خوب شاید روزی مقدر شده از طرف خالق
که اون هم حضرت باریتعالی تعیین کرده چه کسی واز چه راهی روزیش برسه
هرکس طرحی داره میتونه با هرراه وروشی که خودش میدونه طرح ازایه کنه که هم کمک کنه هم
جلوی سواستفاده کنندگان رو بگیره.
.
یک پیشنهاد هم دارم اگه مهندس حمید صلاح دونستن فکری به حالش کنند
میشه برای جلوگیری از سواستفاده کنندگان
یا بخش محرمانه اضافه کرد وبخش های که باید جلوی سواستفاده گرفته بشه به اون قسمت منتقل بشه وفقط دوستانی که شناخته شده هستند دسترسی داشته باشند
یا اینگه
محذودیت پست بزارند که بخشهای محرمانه بعدازتعداد پست معینی قابل دسترسی باشه (البته پست مفیدنه اسپم)که البته درپی اعمال این روش باید منتظر پستهای اسپم و عکس وشکلک باشیم.

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

پنج شنبه 5 بهمن1396 - 3:14pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
سلام مهندس حمید
شما ظاهرا شما با اسکوپ خروجی مدار موقع سنس رو مشاهده کردین و بالاخره بیشتر از ماها تجربه و دانش دارید به نظرتون اون چیزی که این مدار سنس میکنه چییزی شبیه به نویز هست ،به نظرتون اون فرضیه دخالت امواج رادیویی و انعکاس اموج دیگه مختومه س؟یا اینکه نه اون فرضیه کماکان پاربرجاست

پنج شنبه 5 بهمن1396 - 3:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 341 , 342 , 343 , 344 , 345 , 346 , 347 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 13 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure