انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:33am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

only for you عزیز منم منتظرم تا به سوالات جواب داده بشه.نکات خوبی رو بیان کردی

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 28 مرداد1392 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظر من اكر امواج باعث ميشه كه آنتن ها حركت كنند حتما يه راهي براي آشكار سازي اين امواج هم وجود داره

به امید سوسوی زرد

دوشنبه 28 مرداد1392 - 7:46pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص مساله خطاها ؛ برای تمام خطاهایی که تا الان دیده شده اعم از ذرات یا تشابه فرکانسی در ردیاب جدید راه حذف پیش بینی شده! از نظر من هیچ خطایی دیگه نیست که با کمک خود دستگاه قابل حذف نباشه. فقط اپراتور باید مواردی رو که بعدا بصورت جدید توضیح میدیم رعایت کنه.
در خصوص مساله آنتن هم که بهترین حالتش همین مدلی هست که تا الان کار شده. آنتن قسمت حساسیه و با تغییر کوچکی دیگه درست کار نمیکنه! ولی در عین حال ساده هم هست. هر چقدرم ساده تر باشه و از اجزای کمتری تشکیل شده باشه بهتر کار میکنه.
در مورد مساله عقربه هم خب اگر میشد که تا حالا این کار رو کرده بودیم! تلاش هایی شده ولی موفقیت امیز نبوده و نتیجه خوبی بدست نداده. بهرحال اون دیگه ردیاب هم نیست یه چیز دیگست! فکر نمیکنم توی دنیا هنوز چنین چیزی ساخته شده باشه. اما من تصمیم دارم به امید خدا در آینده روی اون طرح بدون آنتن هم کار کنم.

دوشنبه 28 مرداد1392 - 8:05pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان در مورد آنتن سعی کنید فکرتون رو مشغول نکنید.من خیلی رو این موضوع کار کردم و به این نتیجه رسیدم که آنتن های خودش عالی هستش.در مورد ردیاب دوم هم مطمئن باشید می تونید از انواع آنتن های مختلف استفاده کنید. ردیاب اول با همه آنتن ها سازگاری داشت.ردیاب دوم بخاطر داشتن توانایی وزن هدف و تکامل حذف ذرات نیازی به تغیرات خاصی نیست.مشکل نور صفحه هم که حل شده و همچنین مشکل مهم تشابه فرکانس هم تا حدود خوبی اصلاح شده.فقط مونده بصورت حرفه ای و عملی تست بشه که ایشاالله اونم جواب مثبت میده.در ضمن من از مهندس حمید می خوام کارشون رو تا این ردیاب تموم نکنن و باز هم ادامه بدن برای خلق یه شاهکار دیگه. :D

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 29 مرداد1392 - 3:39pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
انتن های تلسکوپی برای ردیاب مناسب نیستند من برای ردیاب ورژن یک درست کرده بودم که نتیجه اش خوب نبود , عیب بزرگ این نوع انتنها سبک بودنشون هست که براحتی با وزش یه باد کم به حرکت در میان

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

سه شنبه 29 مرداد1392 - 4:01pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

یک نکته دیگه که من بهش رسیدم استفاده از خورک بود ,خیلی از مواقع که فرکانس جواب نمیده خوراک خوب جوابگو بود .البته موقعی که خوراک استفاده میکنید باید دستگاه رو خاموش کنید و فیشها رو هم از دسته ها جدا نمایید.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

سه شنبه 29 مرداد1392 - 4:04pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز در مورد ردیاب جدید پیشنهاد دیگه ای هم شده که بنظر من قابل تامل هست!
یکی از دوستان پیشنهاد دادن ردیاب به صورتی ساخته بشه که بهیچ وجه مشخص نباشه برای چه کاری هست! :D یعنی مثلا در ابتدای کار دستگاه اسم مشخصی نباشه و بجای اسم فلزات هم از مخفف اسمشون استفاده بشه.
از نظر من مشکلی نیست و ما میتونیم ردیاب رو در 2 نسخه ارائه بدیم. یکی بصورت کامل و مشخص. و دیگری کاملا نامشخص و بی نام و نشان! :D طبیعتا کارکرد فنی این دو نسخه هیچ تفاوتی نخواهد داشت.
حالا دوستان لطف کنن نظرشون و پیشنهاداتشون رو در این زمینه هم عنوان کنن.

چهارشنبه 29 مرداد1392 - 2:15am
استاد
استاد

درود بر شما
میشه یه قفل روی اون هم گذاشت که دیگه کسی نتونه وارد اون بشه . راستش من که دنبال یک اسپیکر چینی توی بازار هستم که بتونم ردیاب را درون اون جا کنم که دیگه خود کشوز چین هم نتونه اسپیکر محصول خودش را شناسایی کنه. با این حساب هم ردیاب داریم هم اسپیکر

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 5:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
جاويد جان چه كاريه آخه
يكي از اين وسايل لعبو لهو تهيه كنيد وراحت مثل فيلم دسپيرادو كه اسلحه ميزاشت توش شما ردياب بزار و ديگه برا آنتن ها هم مشكلي نداري. البته اگه بلد نبودي بزين يه اسپيكرشارژي چيني هم ميخواي كه صداشو دراره:))

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
استاد حميد خوب به نظرم بزارين تو اين راديو هاي چيني كه صفحه ديجيتال دارن. با اين حساب كسي شك نميكنه و ميتوني راحت انتن هاي روي دستگاه رو هم بزاري ميمونه انتن دستي كه ميشه به عنوان سيخ كبابببببببببببببببببببببببببببببب استفاده كرد.
البته خداييش اگه جمع و جور بسازيدش مشكلي نداره و كلاسش به همون شكل اصلي خودشه. اينقده هم آقا مجتبي رو اذيت نكنين. هر چيزي تو ظاهر بخواد عوض بشه چند روز طراحي ميخواد و يه نفر هم يدكي برا آماده كردنشون

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 5 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure