نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
only for you عزیز منم منتظرم تا به سوالات جواب داده بشه.نکات خوبی رو بیان کردی
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 6:38pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
به نظر من اكر امواج باعث ميشه كه آنتن ها حركت كنند حتما يه راهي براي آشكار سازي اين امواج هم وجود داره
به امید سوسوی زرد
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 7:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در خصوص مساله خطاها ؛ برای تمام خطاهایی که تا الان دیده شده اعم از ذرات یا تشابه فرکانسی در ردیاب جدید راه حذف پیش بینی شده! از نظر من هیچ خطایی دیگه نیست که با کمک خود دستگاه قابل حذف نباشه. فقط اپراتور باید مواردی رو که بعدا بصورت جدید توضیح میدیم رعایت کنه. در خصوص مساله آنتن هم که بهترین حالتش همین مدلی هست که تا الان کار شده. آنتن قسمت حساسیه و با تغییر کوچکی دیگه درست کار نمیکنه! ولی در عین حال ساده هم هست. هر چقدرم ساده تر باشه و از اجزای کمتری تشکیل شده باشه بهتر کار میکنه. در مورد مساله عقربه هم خب اگر میشد که تا حالا این کار رو کرده بودیم! تلاش هایی شده ولی موفقیت امیز نبوده و نتیجه خوبی بدست نداده. بهرحال اون دیگه ردیاب هم نیست یه چیز دیگست! فکر نمیکنم توی دنیا هنوز چنین چیزی ساخته شده باشه. اما من تصمیم دارم به امید خدا در آینده روی اون طرح بدون آنتن هم کار کنم.
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 8:05pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان در مورد آنتن سعی کنید فکرتون رو مشغول نکنید.من خیلی رو این موضوع کار کردم و به این نتیجه رسیدم که آنتن های خودش عالی هستش.در مورد ردیاب دوم هم مطمئن باشید می تونید از انواع آنتن های مختلف استفاده کنید. ردیاب اول با همه آنتن ها سازگاری داشت.ردیاب دوم بخاطر داشتن توانایی وزن هدف و تکامل حذف ذرات نیازی به تغیرات خاصی نیست.مشکل نور صفحه هم که حل شده و همچنین مشکل مهم تشابه فرکانس هم تا حدود خوبی اصلاح شده.فقط مونده بصورت حرفه ای و عملی تست بشه که ایشاالله اونم جواب مثبت میده.در ضمن من از مهندس حمید می خوام کارشون رو تا این ردیاب تموم نکنن و باز هم ادامه بدن برای خلق یه شاهکار دیگه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 29 مرداد1392 - 3:39pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام انتن های تلسکوپی برای ردیاب مناسب نیستند من برای ردیاب ورژن یک درست کرده بودم که نتیجه اش خوب نبود , عیب بزرگ این نوع انتنها سبک بودنشون هست که براحتی با وزش یه باد کم به حرکت در میان
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 29 مرداد1392 - 4:01pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
یک نکته دیگه که من بهش رسیدم استفاده از خورک بود ,خیلی از مواقع که فرکانس جواب نمیده خوراک خوب جوابگو بود .البته موقعی که خوراک استفاده میکنید باید دستگاه رو خاموش کنید و فیشها رو هم از دسته ها جدا نمایید.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 29 مرداد1392 - 4:04pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان عزیز در مورد ردیاب جدید پیشنهاد دیگه ای هم شده که بنظر من قابل تامل هست! یکی از دوستان پیشنهاد دادن ردیاب به صورتی ساخته بشه که بهیچ وجه مشخص نباشه برای چه کاری هست! یعنی مثلا در ابتدای کار دستگاه اسم مشخصی نباشه و بجای اسم فلزات هم از مخفف اسمشون استفاده بشه. از نظر من مشکلی نیست و ما میتونیم ردیاب رو در 2 نسخه ارائه بدیم. یکی بصورت کامل و مشخص. و دیگری کاملا نامشخص و بی نام و نشان! طبیعتا کارکرد فنی این دو نسخه هیچ تفاوتی نخواهد داشت. حالا دوستان لطف کنن نظرشون و پیشنهاداتشون رو در این زمینه هم عنوان کنن.
|
چهارشنبه 29 مرداد1392 - 2:15am |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما میشه یه قفل روی اون هم گذاشت که دیگه کسی نتونه وارد اون بشه . راستش من که دنبال یک اسپیکر چینی توی بازار هستم که بتونم ردیاب را درون اون جا کنم که دیگه خود کشوز چین هم نتونه اسپیکر محصول خودش را شناسایی کنه. با این حساب هم ردیاب داریم هم اسپیکر
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 5:28am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
جاويد جان چه كاريه آخه يكي از اين وسايل لعبو لهو تهيه كنيد وراحت مثل فيلم دسپيرادو كه اسلحه ميزاشت توش شما ردياب بزار و ديگه برا آنتن ها هم مشكلي نداري. البته اگه بلد نبودي بزين يه اسپيكرشارژي چيني هم ميخواي كه صداشو دراره:))
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:48am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
استاد حميد خوب به نظرم بزارين تو اين راديو هاي چيني كه صفحه ديجيتال دارن. با اين حساب كسي شك نميكنه و ميتوني راحت انتن هاي روي دستگاه رو هم بزاري ميمونه انتن دستي كه ميشه به عنوان سيخ كبابببببببببببببببببببببببببببببب استفاده كرد. البته خداييش اگه جمع و جور بسازيدش مشكلي نداره و كلاسش به همون شكل اصلي خودشه. اينقده هم آقا مجتبي رو اذيت نكنين. هر چيزي تو ظاهر بخواد عوض بشه چند روز طراحي ميخواد و يه نفر هم يدكي برا آماده كردنشون
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:52am |
|
|
|