انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:03pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظرم اپراتورايه حرفه ايي توانجمن هستاچون بيشترشون تونستندرديابي ونقطه زني بااين ردياب كنندوودقيق ذراتوهم دراوردند پس مشكله اپراتورايه مانيست به هيچ وجه وخداييش ماهم ذرات دراورديم هم من خودم هم جايه طلامفرق هم اهنه اكسيدشده .خواهشمندم استادان يه نظري بدا..ميخاستم امروزاين نقطه موانجام بدم كه باتوجه به اعلام تجارب دوستان كه اعلام كردندمنم سردشدم :-ss [-( [-(

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:30am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ilanjiعزیز و علی جان من خودم متاسفانه با این ردیاب تا الان چند مورد حفاری اشتباه انجام دادم که همشون بی نتیجه بودن ولی دلسرد نشدم و دارم با قدرت روی ردیاب کار میکنم.در مورد اکسید هم بنده گفتم تست کردم و ردیاب بهش حساسیت نشون میده.این موضوع رو هم استاد مهدی اومدن و مطرح کردن و من هم تست کردم و فهمیدم که درسته.متاسفانه نکته اصلی این بحث حجم هستش که تا الان متاسفانه نفهمیدیم که این حجم باید چطور باشه تا مطمئن بشیم که درسته.این ردیاب دارای نقطه ضعف های زیر هستش که من به عین به اونها رسیدم

1-حساسیت بالا به ذرات و مواد معدنی
2-ضعیف بودن فرکانس فلزات از جمله طلا مس و حفره(بصورت استاندار نیستش)
3-مشکل در تشابه فرکانس ها
البته در ردیاب دوم طبق گفته استاد حمید گزینه 1و2و3 حل شده که اگه اینجور باشه باید گفت ردیاب دوم نباید مشکلی داشته باشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون پارسي جان.ولي چشم من فقط به خاطره بچه هايه انجمن كه پيه اميدي اين وسيله روبامشكلات مالي ه شديد تهيه كردندوكمكي باشه واسه حله مشكلات وراهكاري اين 2مترم انجام ميدم ونتايجشوميذارم حتمابراتون.ولي اين درست نيست كه استاداريا2ماه پيش بيادوبگه ميرم واسه تسته هدفه واقعي وواستون ميذارم وميگم الان هيچ خبري نيست ازش وتمامه باره اموزش ونحوه رديابي ونقطه زني ه اين رديابم خوده استاداريازحمتشوكشيدن وگذاشتندكه ماازشون ممنونيم ودستشونم ميبوسيم واقاحميدومجتبي كه دستشونم دردنكنه خداييش.ولي توقعه ماازاستاداريا اين بودش كه وقتي اين همه زحمت كشيدن خب خودشونم بايدميومدن اين فوته اخري ام كه خودشون عرض نمودن ميگفتندكه چي به چيه.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به نظر بنده هر سیستمی میخواد وارد بازار بشه حداقل باید شش ماه روش کار بشه و نواقصش برطرف بشه و نباید زود روانه بازار بشه همه چیز باید سنجیده به کار بسته بشه بنده مطمئنم بسیاری از دوستان از سیستم fpl35 یک سیستم بسیار رویایی و بی نقصی رو در ذهن خودشون پرورش میدن و وقتی پای کار میان میفهمند که قضیه به این سادگی ها نیست و اگر این سیستم هم بخواد به بازار بیاد مطمئنا باید از فیلتر تستها و ازمایشات به خوبی بیرون بیاد و بعد به علاقه مندان ارائه بشه و بیرون دادن اون بلافاصله پس از ساخت و چند تست کوچک اشتباه محض هست
نکته اولی که باید بهش فکر بشه وجود یک نقطه زن هست که حداقل سه متر رو بزنه اینکه اساس کار ردیاب ناشناخته مونده که به چه شکلی کار میکنه خودش نقص بزرگیه دوم تاثیر بسیار زیاد ذهنیات در ردیابیست اگر در مکانی ذهن کسی متمرکز نقطه ای بشه دیگه محاله که بذاره ردیاب به نقطه اصلی اشاره کنه هر چند که فکر میکنیم ذهن درش دخیل نیست ولی این کاملا از نظر ما به دوره و متوجهش نمیشیم
مشکلات ریشه ای هستند باید اونها برطرف بشند از مهندس حمید که خبره و مغز متفکر سیستم هستند انتظار میره ذهنشون رو حتی به مدت یک یا دوسال متمرکز روی سیستمی بکنند که تقریبا بدون نقص باشه و اگر به بازار ارائه شد تحسین بر انگیز باشه چه برای مبتدی ها چه حرفه ایها . اینکه هر سه ماه بخواد سیستمی وارد بازار بشه که نقض سیستمی دیگه رو بپوشونه در اثر همین عجله در ارائه سیستمهاست بله نواوری خوب هست ولی این نواوری اگر به صورت دقیق و برنامه ریزی شده باشه دیگه احتیاج به نواوریهای زیادی نیست میشه سیستمهای خوبی که دنیای فلزیاب و ردیاب رو متحول کنه ساخت هنر نزد ایرانیان است و بس پس تلاش برای این کار رو انجام بدید از کسانی که در الکترونیک حرفه ای هستند کمک بگیرید و با جمع بندی تجربیات سیستمی بزرگ ارائه بدید که واقعا متعجب کننده باشه
بنده از باب نقد سازنده این مطالب رو ارائه کردم و لطفا کسی از مطالب بنده برداشت منفی نداشته باشه که بیاد ساز اعتراض سر بده دوستان نقدی دارند انجام بدن برای پیشبرد هر چه بیشتر اهداف انجمن

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:50am
استاد
استاد
آواتار کاربر

کاملا با استاد پارسی عزیز موافق هستم.کاملا منطقی و درست

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:03am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهندس حمید من و دوستان به شما و توانایی شما ایمان داریم.از شما خواهشمندم که تو ردیاب دوم دقت لازم رو انجام بدید.بخدا خیلی از دوستان که من باهاشون در ارتباط هستم از خیلی از جهات مخصوصا از نظر مالی روحی و...تحت فشار هستن و بخدا بعضی از اون ها به امید اینکه چیزی با این ردیاب پیدا کنند و مریضشون رو ببرن دکتر دارن کار میکنم.متاسفانه من نمی تونم خیلی از مسائل رو بازگو کنم فقط می تونم بگم چشم و امید خیلی ها به شما و ابتکار شما بسته شده.متاسفانه خیلی از دوستان که میان و مشکلاتشون رو با این ردیاب میگن شما به چشم یه دشمن بهشون نگاه می کنید و این یعنی اشتباه.من دفعات قبل هم خدمت شما عرض کردم تنها دلیلی که باعث میشه این ردیاب جدید بی نقص بشه همین انتقادات هستش.ازتون می خوام به این انتقادات دقت کنید و اونا رو اگه درست هستن بپزیرید.خیلی حرف زدم ببخشید.من بازم براتون آرزوی موفقیت می کنم ایشاالله ردیاب جدید خیلی بهتر باشه و دوستان هم راضی باشن

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

نه آقا حمزه ، مهندس حمید اتفاقاً طبق توجه کردن به همین نتایج و انتقادات دوستان بوده که متوجه مسائلی در ردیابی و عملکرد ردیاب شده و هم اکنون هم دارن سیستمی طراحی میکنن که خیلی بهتر و پیشترفته تر از از مدل 22 بوده و دست اپراتوران حرفه ای رو در انتخاب فرکانسها باز گذاشته که این موضوع خیلی مهمه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:39am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
نه آقا حمزه ، مهندس حمید اتفاقاً طبق توجه کردن به همین نتایج و انتقادات دوستان بوده که متوجه مسائلی در ردیابی و عملکرد ردیاب شده و هم اکنون هم دارن سیستمی طراحی میکنن که خیلی بهتر و پیشترفته تر از از مدل 22 بوده و دست اپراتوران حرفه ای رو در انتخاب فرکانسها باز گذاشته که این موضوع خیلی مهمه

درسته استاد مهدی.من فقط می خوام باز هم دقتشون رو بیشتر کنند تا ایشاالله مشکلی نمونه.در مورد ردیاب دوم من هم با شما موافق هستم که خیلی بهتر هستش.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
بخدا ما هم داریم 1 ماهه همین حرفو میزنیم ولی متاسفانه همه مخصوصا اساتید به چشم یه ناراضی به ادم جواب میدن نه یه منتقد .
متاسفانه این ردیاب نقصها و نقطه ضعفایی داشت که اصلا در اوایل و حتی بعدش به اونا هیچ اشاره ای نمیشد و نشد و وقتی کسی این نقطه ضعفا رو میگفت متاسفانه اساتید ایرادا رو قبول نمیکردن و مشکلات رو در جایی دیگه میگفتن من جمله اپراتوری و ....
ولی ای کاش به جای اینجور جواب دادن ها همونطور که الان به این نتیجه رسیدن که نقطه ضعف داشته این ردیاب و الان در صدد بر طرف کردن اون هستند کاش زودتر اینو قبول میکردن .اقا حمید شما هم داری زحمت میکشی وقت میذاری خسته نباشی ولی شما الان تمام فکرت اینه که میگی همین که نقطه میکنه این ردیاب برای من تمومه بله شاید برای شما خوب باشه و جای امیدواری .ولی اینو کاملا در نظر بگیرید که در معرفی این ردیاب در اون اوایل چه تبلیغات وسیعی شد و چقدر تعریف و تمجید شد از این ردیاب که حذف کننده کامل داره و از این تبلیغات ....
خوب اینو هیچ وقت یادتون نره که همین تبلیغات باعث ایجاد و بالا رفتن توقع در دیگران میشه و همین حرفا باعث میشه من و امثال من با توجه به اعتماد سازی که پیش اومده و این تبلیغات وسیع مابل به گرفتن دستگاه میشیم و وقتی شروع با کار با دستگاه میکنیم متوجه میشیم که در عمل با گفته ها متفاوته و وقتی نقد میکنیم و مشکلات رو بر طرف میکنیم به جای شنیدن یه جواب کارساز متاسفانه جوابای کاملی نشنیدیم و اینو بدونید حمید جان عامل اصلی این مشکلات تنها و تنها خود شما هستید و اینو قبول کنید
من با نظر استاد پارسی کاملا موافقم و خودمم هم قبلا همین حرف رو زدم تا وقتی از چیزی کاملا مطمئن نیستید وارد بازار نکنیدش چون واقعا مردم با هزار امید و بدبختی برای تهیش اقدام میکنن و این خوب نیست و اینم بگم که این حرف شما اصلا خوب نیست که تا کاربری میاد و ازنتیجه های منفی چیزی میگه به جای اینکه بهش روحیه بدین و یه جواب بهش میگین که اگه ناراضی هستی دستگاه رو پس بده .دستگاه رو پس بده پولشو بگیره وقت و زحمتی که از دست داده رو از کی بگیره پس حمید جان رو معایب بیشتر بحث بشه خیلی بهتر و جوابگو تر هستش تا اینکه رو فواید بحث بشه
چون بارها مشاهده شده که اگه چیزی 9 تا فایده داشته باشه و 1 عیب
گاها همون 1 عیب بر اون 9 فایده غلبه میکنه
امیدوارم این مشکلات به زودی بر طرف بشه و شما هم به فروش بالا و عالی تری برسی ما هم خوشحال میشیم کسی بخیل نیست
ولی خواهشا یه کم تعریفاتتونو منصفانه تر انجام بدین
یه مثلی میزنمو دیگه در این رابطه هیچ حرفی نمیزنم و هیچ نظری هم نمیدم

یهودیا همیشه در مورد ایرانیا یه حرفی میزنن و میگن که
ایرانیا ادمای عجیبی هستن چون وقتی یه کاریو شروع میکنن اول میان اون کارو خراب میکنن بعد که بعد چند وقت متوجه میشن که خراب کردن تازه میان فکر میکنن و به فکر درست کردنش میوفتند
این حرفا نه تعنه هست و نه چند پهلو
خواهشنم کسی نیاد بگه توهین میکنیو ما چیو خراب کردیمو از این حرفا
بنده فقط یه مثل یهودی زدم تو این چند وقته هم ترجیح دادم صبر کنم تا اینکه بخوام نظر بدم بازم صبر میکنیم امیدواریم که همگی به نتیجه مطلوب برسن
به امید موفقیت برای همه

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 12:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ilanji عزیز اینجور که شما عنوان میکنین فقط مایه خوشحالی رقبا و دشمنان این انجمن هست! وگرنه اگر مقایسه ای هست باید بطور شفاف با ردیاب های دیگه انجام بشه تا کارایی این ردیاب مشخص بشه! واقعیت اینه خطاها پیش از این بقدری در ردیابی زیاد بودن که هیچ کس به ردیاب اعتمادی نمیکرد!
همین مساله که شما میفرمایین نقطه رو بطور قطعی درست میزنه برای من کافیه! چون همین قابلیت دقیق نقطه زنی تا این حد رو شما تقریبا با هیچ ردیابی نمیتونین بدست بیارین!
در مورد انواع خطاهایی که شما فرمودین شاید حق با شما باشه و بعضیاش واقعا خطاست و راه حذفش بسیار مشکله. برای همین هم برای تک تک این مسائل در ردیاب جدید فکر شده تا خطا توسط خود دستگاه و البته با تنظیماتی که اپراتور انجام میده قابل حذف باشه.
ولی مثلا در مورد مس این مساله خطا نیست چون بارها عرض کردیم تقریبا تمام طلاها داخلشون مس هم کار میشه! پس با توجه به اینکه این فرکانسها مربوط به خود فلز هستن کاملا درسته که در حد ضعیف تری روی مس هم باید جواب بده.
در مورد اسکناس هم خب طبیعیه که بعضی انواع کاغذ رو هم باید بگیره! چون اصولا جنس اسکناس کاغذه! ردیاب که نمیتونه بواسطه چاپ و طرحی که روش هست اونو به صورت اسکناس شناسایی کنه! :D
بعضی از خطاها و مسائلی هم که شما عنوان کردین تا بحال هیچ کسی نگفته و ما هم همچین چیزی ندیدیم! من نمیدونم اپراتور چطور با تجربه بوده؟! اگر پای ذهنیت شما در نگاه منفی به این ردیاب بخواد باشه که اصلا هیچوقت هم ازش جواب نمیگیرین!
حالا من از شما سوال دارم این اپراتوران حرفه ای تا بحال با چه ردیاب دیگه ای کار کرده بودن؟ آیا میتونن مقایسه درستی بین این ردیاب ها انجام بدن؟
در نهایت شما اگر راضی نیستین میتونین با اقا مجتبی تماس بگیرین و یا دستگاه رو پس بدین یا نسخه بعدی رو بگیرین که بسیار بهتره. اینکه دیگه ناراحتی نداره! اون از توباکس ساشو که شما ناامید شدین و ول کردین در صورتیکه خیلی از دوستان به جواب رسیدن ؛ این هم از قضیه ردیاب که باز هم شما بر خلاف خیلی از دوستان جواب خوبی نگرفتین! فکر میکنم کمی به نوع نگاه شما به مسائل و روش کاری شما هم بستگی داره.
بهرحال فراموش نکنین ردیاب اصولا ممکنه بدرد هر کسی نخوره. این هم نکته ای هست که از روز اول عرض کردیم.

استاد حمید عزیز
خدمتتون عرض کنم این که شما میفرمایید حرفای من از سر دشمنیه حرف درستی نیست و خواهش میکنم با دوستانی که حداقل به شما اعتماد کردن و ردیاب رو خریدن اینطور صحبت نکنید
ضمنا من چه دشمنی میتونم داشته با شم؟ چرا دشمنی ؟
موضوع اینه که امثال من بر اساس صحبتها و توضیحات شما و آقا مجتبی به عنوان طراح و سازنده این ردیاب و نه تنها فروشنده
این ردیاب رو خریدن پس اگه من الان حرفی میزنم از سر دشمنی نیست و درد دله
دوست عزیز شما هم خودتون رو بزارید جای ما آیا تا به حال چندتا حفاری بیهوده داشتید با این ردیاب؟ آیا تا به حال شده دستاتون تاول بزنه بکنید و پر کنید واسه هیچی؟ اصلا خدا وکیلی اگه شما به عنوان یک منتقد میخواستید سازنده این ردیاب رو که کسی دیگر میبود نقد میکردید چه میگفتید؟ آیا پذیرفتنیه که آهن زنگ زده رو جای طلا بگیره؟ مس رو طلا بگیره؟ کاغذ رو اسکناس بگیره؟ مواد معدنی رو دفینه بگیره؟
ضمنا شما هرچی میشه ربط میدید به اپراتور و خطای ردیابی که این چیز درستی نیست. عنوان میکنید که اون اشخاص با چه ردیابی کار کردند که خبره شدن والا من نمیدونستم که پیشنیاز باید پاس کنیم واسه کار با این ردیاب؟
شما هم ودتونو بزارید جای ما چرا میفرمایید عمقیابی درست واستون کافیه؟ خب اینم باز از اون صحبتهای خاص شماست خب برای شما کافیه ولی برای ما نیست
دوست عزیز کمی واقع بینانه قضاوت کنید و هر منتقدی رو محکوم به دشمنی و عداوت نکنید که خدا لعنت کنه من رو اگه هدفم دشمنیه و شک ندارم که بقیه هم هدفشون دشمنی نیست
خب من یه ردیاب خریدم که به دا قسم آرزو دارم که بهترین ردیاب دنیا باشه زیراکه اولین کسی که ازش سود ببره ودم خواهم بود ولی بحث اینجاست که ما با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنیم که اصلا انتضارشو نداشتیم
خواهش میکنم نسبت به من و تمام دوستانی که صادقانه مشکلات رو بیان میکنن بدبین نباشید بلکه پاسخگو باشید نه به عنوان فروشنده بلکه به عنوان یک مهندس و یک طراح

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure