ilanji عزیز اینجور که شما عنوان میکنین فقط مایه خوشحالی رقبا و دشمنان این انجمن هست! وگرنه اگر مقایسه ای هست باید بطور شفاف با ردیاب های دیگه انجام بشه تا کارایی این ردیاب مشخص بشه! واقعیت اینه خطاها پیش از این بقدری در ردیابی زیاد بودن که هیچ کس به ردیاب اعتمادی نمیکرد!
همین مساله که شما میفرمایین نقطه رو بطور قطعی درست میزنه برای من کافیه! چون همین قابلیت دقیق نقطه زنی تا این حد رو شما تقریبا با هیچ ردیابی نمیتونین بدست بیارین!
در مورد انواع خطاهایی که شما فرمودین شاید حق با شما باشه و بعضیاش واقعا خطاست و راه حذفش بسیار مشکله. برای همین هم برای تک تک این مسائل در ردیاب جدید فکر شده تا خطا توسط خود دستگاه و البته با تنظیماتی که اپراتور انجام میده قابل حذف باشه.
ولی مثلا در مورد مس این مساله خطا نیست چون بارها عرض کردیم تقریبا تمام طلاها داخلشون مس هم کار میشه! پس با توجه به اینکه این فرکانسها مربوط به خود فلز هستن کاملا درسته که در حد ضعیف تری روی مس هم باید جواب بده.
در مورد اسکناس هم خب طبیعیه که بعضی انواع کاغذ رو هم باید بگیره! چون اصولا جنس اسکناس کاغذه! ردیاب که نمیتونه بواسطه چاپ و طرحی که روش هست اونو به صورت اسکناس شناسایی کنه!
بعضی از خطاها و مسائلی هم که شما عنوان کردین تا بحال هیچ کسی نگفته و ما هم همچین چیزی ندیدیم! من نمیدونم اپراتور چطور با تجربه بوده؟! اگر پای ذهنیت شما در نگاه منفی به این ردیاب بخواد باشه که اصلا هیچوقت هم ازش جواب نمیگیرین!
حالا من از شما سوال دارم این اپراتوران حرفه ای تا بحال با چه ردیاب دیگه ای کار کرده بودن؟ آیا میتونن مقایسه درستی بین این ردیاب ها انجام بدن؟
در نهایت شما اگر راضی نیستین میتونین با اقا مجتبی تماس بگیرین و یا دستگاه رو پس بدین یا نسخه بعدی رو بگیرین که بسیار بهتره. اینکه دیگه ناراحتی نداره! اون از توباکس ساشو که شما ناامید شدین و ول کردین در صورتیکه خیلی از دوستان به جواب رسیدن ؛ این هم از قضیه ردیاب که باز هم شما بر خلاف خیلی از دوستان جواب خوبی نگرفتین! فکر میکنم کمی به نوع نگاه شما به مسائل و روش کاری شما هم بستگی داره.
بهرحال فراموش نکنین ردیاب اصولا ممکنه بدرد هر کسی نخوره. این هم نکته ای هست که از روز اول عرض کردیم.