انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:01pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

واقعا آقا مجتبی و آقا حمید و بقیه اساتید دارن زحمت میکشن و از همشون ممنوم و ان شاءالله تو همه کاراشون موفق باشن.
اگر انتقادی هم میکنیم واقعا از روی دشمنی نیست . چه میشه کرد از قشر مرفه نیستیم و دنبال نتیجه....
بازم تشکر @};-

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان نقد کنید تا کار پیش بره راه حل و پیشنهاد بدید کسی که تو این کار سررشته داره به اساتید کمک کنه این حرفها دیگه دردی دوا نمیکنه میکنه؟ خوب مهم اینه که رو به افق مهمتر و بهتری بریم همه و همه با هم یکی برای همه همه برای یکی :-BD

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پوریا نوشته است:
سلام به همه دوستانم

آقای ilanji امیدوارم ناراحت نشی ولی چند تا سوال داشتم .که خیلی مهمه تو بوجود آوردن خطا.

لطف میکنی بگی بین هر تغییر فرکانس دستگاه رو چند دقیقه خاموش میکردی؟

واینکه عمق زنی که انجام دادی و میگه دقیقه با فلز جدید انجام دادی ؟

اتفاقا تو نقطه زنی دستگاه شکی نیست ولی تو عمق زنی مخصوصا برای فلز مدفون فکر کنم دستگاه خیلی کمتر نشون میده و باید قلقش رو در بیاری.

در ضمن اینکه بتونی عامل خطا رو در بیاری خیلی مهمه من هر جا که الکی حفاری کردم و بدون نقطه زن زدم لا اقل عامل خطا رو در اوردم که ذرات بوده.و بعد گذاشتم دیدم دستگاه اون رو میزنه و دیگه چاله رو خیلی ضعیف میزنه.

دوست عزیز چرا باید ناراحت بشم :x
برای هربار تغییر فرکانس دستگاه رو 5 دقیقه خاموش کردم و بعد از روشن کردن و زدن فرکانس 5 دقیقه صبر کردم و بعدش آنتن زدم
دوست عزیز والا من به فلز قدیم دسترسی ندارم یعنی میفرمایید که من فلزی که 1000 سال پیش زیر خاک دفن شده حالا به یه طریقی پیداش کنم و بعد با ردیاب تست کنم؟ :D خب اگه همچین چیزی داشتم که ردیاب میخواستم چیکار؟
دوست عزیز در مورد این سوالاتون هم باید بگم اگه توی نقطه زنی شکی نیست پس چرا حجم میده؟ خب باید یه نقطه بده دیگه؟پس شکی هست ولی ما سعی میکنیم با عملکرد درست وتجربی براساس تستهای انجام شده روی فلزات دفن شده واقعی به یک راه حل منطقی برسیم این یعنی همون قلقی که شما میفرمایید
به نظر من عامل خطا رو درآوردن هم کمکی نمیتونه بکنه چون اگر دفعه بعد باز همچین حالتی پیش بیاد چجور میشه مطمئن بود که خطاست؟ ضمنا اگه خطا مواد معدنی و ذرات قوی باشه چجوری شما درش میارین؟ :-\

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parsi نوشته است:
سلام به نظر بنده هر سیستمی میخواد وارد بازار بشه حداقل باید شش ماه روش کار بشه و نواقصش برطرف بشه و نباید زود روانه بازار بشه همه چیز باید سنجیده به کار بسته بشه بنده مطمئنم بسیاری از دوستان از سیستم fpl35 یک سیستم بسیار رویایی و بی نقصی رو در ذهن خودشون پرورش میدن و وقتی پای کار میان میفهمند که قضیه به این سادگی ها نیست و اگر این سیستم هم بخواد به بازار بیاد مطمئنا باید از فیلتر تستها و ازمایشات به خوبی بیرون بیاد و بعد به علاقه مندان ارائه بشه و بیرون دادن اون بلافاصله پس از ساخت و چند تست کوچک اشتباه محض هست
نکته اولی که باید بهش فکر بشه وجود یک نقطه زن هست که حداقل سه متر رو بزنه اینکه اساس کار ردیاب ناشناخته مونده که به چه شکلی کار میکنه خودش نقص بزرگیه دوم تاثیر بسیار زیاد ذهنیات در ردیابیست اگر در مکانی ذهن کسی متمرکز نقطه ای بشه دیگه محاله که بذاره ردیاب به نقطه اصلی اشاره کنه هر چند که فکر میکنیم ذهن درش دخیل نیست ولی این کاملا از نظر ما به دوره و متوجهش نمیشیم
مشکلات ریشه ای هستند باید اونها برطرف بشند از مهندس حمید که خبره و مغز متفکر سیستم هستند انتظار میره ذهنشون رو حتی به مدت یک یا دوسال متمرکز روی سیستمی بکنند که تقریبا بدون نقص باشه و اگر به بازار ارائه شد تحسین بر انگیز باشه چه برای مبتدی ها چه حرفه ایها . اینکه هر سه ماه بخواد سیستمی وارد بازار بشه که نقض سیستمی دیگه رو بپوشونه در اثر همین عجله در ارائه سیستمهاست بله نواوری خوب هست ولی این نواوری اگر به صورت دقیق و برنامه ریزی شده باشه دیگه احتیاج به نواوریهای زیادی نیست میشه سیستمهای خوبی که دنیای فلزیاب و ردیاب رو متحول کنه ساخت هنر نزد ایرانیان است و بس پس تلاش برای این کار رو انجام بدید از کسانی که در الکترونیک حرفه ای هستند کمک بگیرید و با جمع بندی تجربیات سیستمی بزرگ ارائه بدید که واقعا متعجب کننده باشه
بنده از باب نقد سازنده این مطالب رو ارائه کردم و لطفا کسی از مطالب بنده برداشت منفی نداشته باشه که بیاد ساز اعتراض سر بده دوستان نقدی دارند انجام بدن برای پیشبرد هر چه بیشتر اهداف انجمن

با عرض سلام خدمت استاد پارسی عزیز
استاد گرامی من اگه پول داشتم که یه نقطه زن بگیرم و با اون برد که شما میفرمایید دیگه ردیاب میخواستم چیکار؟
ضمنا همونطوری که بارها اشاره شده اکثر افرادی که میرن سمت دفینه یابی افراد کم بضاعت و بی بضاعتی مثل بنده هستن که توان تهیه نقطه زن رو ندارن
ضمنا این ردیاب قرار بود نقطه زن باشه و نیازی به نقطه زن احساس نشه حالا ما موندیم و افسوس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شایان نوشته است:
سلام
بخدا ما هم داریم 1 ماهه همین حرفو میزنیم ولی متاسفانه همه مخصوصا اساتید به چشم یه ناراضی به ادم جواب میدن نه یه منتقد .
متاسفانه این ردیاب نقصها و نقطه ضعفایی داشت که اصلا در اوایل و حتی بعدش به اونا هیچ اشاره ای نمیشد و نشد و وقتی کسی این نقطه ضعفا رو میگفت متاسفانه اساتید ایرادا رو قبول نمیکردن و مشکلات رو در جایی دیگه میگفتن من جمله اپراتوری و ....
ولی ای کاش به جای اینجور جواب دادن ها همونطور که الان به این نتیجه رسیدن که نقطه ضعف داشته این ردیاب و الان در صدد بر طرف کردن اون هستند کاش زودتر اینو قبول میکردن .اقا حمید شما هم داری زحمت میکشی وقت میذاری خسته نباشی ولی شما الان تمام فکرت اینه که میگی همین که نقطه میکنه این ردیاب برای من تمومه بله شاید برای شما خوب باشه و جای امیدواری .ولی اینو کاملا در نظر بگیرید که در معرفی این ردیاب در اون اوایل چه تبلیغات وسیعی شد و چقدر تعریف و تمجید شد از این ردیاب که حذف کننده کامل داره و از این تبلیغات ....
خوب اینو هیچ وقت یادتون نره که همین تبلیغات باعث ایجاد و بالا رفتن توقع در دیگران میشه و همین حرفا باعث میشه من و امثال من با توجه به اعتماد سازی که پیش اومده و این تبلیغات وسیع مابل به گرفتن دستگاه میشیم و وقتی شروع با کار با دستگاه میکنیم متوجه میشیم که در عمل با گفته ها متفاوته و وقتی نقد میکنیم و مشکلات رو بر طرف میکنیم به جای شنیدن یه جواب کارساز متاسفانه جوابای کاملی نشنیدیم و اینو بدونید حمید جان عامل اصلی این مشکلات تنها و تنها خود شما هستید و اینو قبول کنید
من با نظر استاد پارسی کاملا موافقم و خودمم هم قبلا همین حرف رو زدم تا وقتی از چیزی کاملا مطمئن نیستید وارد بازار نکنیدش چون واقعا مردم با هزار امید و بدبختی برای تهیش اقدام میکنن و این خوب نیست و اینم بگم که این حرف شما اصلا خوب نیست که تا کاربری میاد و ازنتیجه های منفی چیزی میگه به جای اینکه بهش روحیه بدین و یه جواب بهش میگین که اگه ناراضی هستی دستگاه رو پس بده .دستگاه رو پس بده پولشو بگیره وقت و زحمتی که از دست داده رو از کی بگیره پس حمید جان رو معایب بیشتر بحث بشه خیلی بهتر و جوابگو تر هستش تا اینکه رو فواید بحث بشه
چون بارها مشاهده شده که اگه چیزی 9 تا فایده داشته باشه و 1 عیب
گاها همون 1 عیب بر اون 9 فایده غلبه میکنه
امیدوارم این مشکلات به زودی بر طرف بشه و شما هم به فروش بالا و عالی تری برسی ما هم خوشحال میشیم کسی بخیل نیست
ولی خواهشا یه کم تعریفاتتونو منصفانه تر انجام بدین
یه مثلی میزنمو دیگه در این رابطه هیچ حرفی نمیزنم و هیچ نظری هم نمیدم

یهودیا همیشه در مورد ایرانیا یه حرفی میزنن و میگن که
ایرانیا ادمای عجیبی هستن چون وقتی یه کاریو شروع میکنن اول میان اون کارو خراب میکنن بعد که بعد چند وقت متوجه میشن که خراب کردن تازه میان فکر میکنن و به فکر درست کردنش میوفتند
این حرفا نه تعنه هست و نه چند پهلو
خواهشنم کسی نیاد بگه توهین میکنیو ما چیو خراب کردیمو از این حرفا
بنده فقط یه مثل یهودی زدم تو این چند وقته هم ترجیح دادم صبر کنم تا اینکه بخوام نظر بدم بازم صبر میکنیم امیدواریم که همگی به نتیجه مطلوب برسن
به امید موفقیت برای همه

دوست عزیز سلام
راستش من فقط میگم که استاد حمید باید منطقی با این قضیه برخورد کنن به عنوان یک مهندس و سازنده و طراح و مخترع این ردیاب باید پاسخگو باشند و الا اولین کسی که زیر سوال بره خود ایشون هستن نه بنده که ردیابو خریدم
امیدوارم با ذهنی باز و کاملا بیطرف و همچنین با دقت و نکته سنجی پاسخ انتقادات رو بدن ونه از روی تعصب و عصبانیت

آخرین بار توسط ilanji در چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:43pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایلانجی جان خوب منظور من تهیه شدن نقطه زن از طرف اساتید بوددر حد بضاعت افراد بزرگوار این انجمن
خوب ردیاب اگر نقطه هم بزنه ردیابه و کارش جوریه که ذرات رو هم میگیره و با نقطه زن میشه این ذرات رو حذف کرد :-BD

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parsi نوشته است:
ایلانجی جان خوب منظور من تهیه شدن نقطه زن از طرف اساتید بوددر حد بضاعت افراد بزرگوار این انجمن
خوب ردیاب اگر نقطه هم بزنه ردیابه و کارش جوریه که ذرات رو هم میگیره و با نقطه زن میشه این ذرات رو حذف کرد :-BD

دوست عزیز
بارها همینجا عنوان شده بود که این ردیاب با بقیه ردیابها فرق داره و یونیاب نیست که مواد معدنی و ذرات رو بگیره
ضمنا اگه نقطه زنی با این اوصاف که شما میفرمایید باشه باز هم بسیاری از دوستان نمیتونن تهیه کنند و همچنین خود بنده هم حتی توان خرید ورژن 2 ردیاب رو ندارم چه برسه به خرید یک نقطه زن در کنارش
ضمنا با این بحثهایی که الان پیش اومده دیگه کسی ردیاب ورژن 1 رو از من نمیخره که بخوام بفروشم و ورژن 2 رو تهیه کنم
در هر صورت خوب گفتن که هرچی سنگه مال پای لنگه
:(

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز یون با ذرات فرق میکنه ردیابی که ذرات نگیره دیگه اسمش ردیاب نیست خصوصیت ردیاب اینه که فلز رو بزنه چه ذره چه یه تن بار
خوب در مورد هزینه نمیدونم واقعا چی بگم خوب همه با این مشکل منابع مالی روبرو هستن ولی چه میشه کرد به نظرت؟

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 1:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parsi نوشته است:
دوست عزیز یون با ذرات فرق میکنه ردیابی که ذرات نگیره دیگه اسمش ردیاب نیست خصوصیت ردیاب اینه که فلز رو بزنه چه ذره چه یه تن بار
خوب در مورد هزینه نمیدونم واقعا چی بگم خوب همه با این مشکل منابع مالی روبرو هستن ولی چه میشه کرد به نظرت؟

ایشالا قسمت مام بشه :(

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanji نوشته است:
parsi نوشته است:

ایشالا قسمت مام بشه :(

ای بابا تو هم چقدر ناامیدی پسر
خدا بزرگه :|

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 75 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure