پوریا نوشته است:
سلام به همه دوستانم
آقای ilanji امیدوارم ناراحت نشی ولی چند تا سوال داشتم .که خیلی مهمه تو بوجود آوردن خطا.
لطف میکنی بگی بین هر تغییر فرکانس دستگاه رو چند دقیقه خاموش میکردی؟
واینکه عمق زنی که انجام دادی و میگه دقیقه با فلز جدید انجام دادی ؟
اتفاقا تو نقطه زنی دستگاه شکی نیست ولی تو عمق زنی مخصوصا برای فلز مدفون فکر کنم دستگاه خیلی کمتر نشون میده و باید قلقش رو در بیاری.
در ضمن اینکه بتونی عامل خطا رو در بیاری خیلی مهمه من هر جا که الکی حفاری کردم و بدون نقطه زن زدم لا اقل عامل خطا رو در اوردم که ذرات بوده.و بعد گذاشتم دیدم دستگاه اون رو میزنه و دیگه چاله رو خیلی ضعیف میزنه.
دوست عزیز چرا باید ناراحت بشم
برای هربار تغییر فرکانس دستگاه رو 5 دقیقه خاموش کردم و بعد از روشن کردن و زدن فرکانس 5 دقیقه صبر کردم و بعدش آنتن زدم
دوست عزیز والا من به فلز قدیم دسترسی ندارم یعنی میفرمایید که من فلزی که 1000 سال پیش زیر خاک دفن شده حالا به یه طریقی پیداش کنم و بعد با ردیاب تست کنم؟
خب اگه همچین چیزی داشتم که ردیاب میخواستم چیکار؟
دوست عزیز در مورد این سوالاتون هم باید بگم اگه توی نقطه زنی شکی نیست پس چرا حجم میده؟ خب باید یه نقطه بده دیگه؟پس شکی هست ولی ما سعی میکنیم با عملکرد درست وتجربی براساس تستهای انجام شده روی فلزات دفن شده واقعی به یک راه حل منطقی برسیم این یعنی همون قلقی که شما میفرمایید
به نظر من عامل خطا رو درآوردن هم کمکی نمیتونه بکنه چون اگر دفعه بعد باز همچین حالتی پیش بیاد چجور میشه مطمئن بود که خطاست؟ ضمنا اگه خطا مواد معدنی و ذرات قوی باشه چجوری شما درش میارین؟