انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:56pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من تازه ازجايي كه صبح گفتم ميرم وتمومه نكات ريزودرشت اعم ازسركه واووم كم 160گرم طلاو4طرف و25و...روزدم وعمقم 2متروحجمم3متروبعده سركه هم1ونيم شدكه بعده حفاري اينادراومدش متاسفانه وديگه قيچي نشدورويه خاك ايناروميزدالبته بيشتربودش كه به اختصاراين چندتيكه روگذاشتم واستون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بچه هاقشنگه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان خسته نباشی
داداش کاش کمی با جزئیات می نوشتین که مثلا رو چه فرکانسی گرفتیشون و اینکه نقطه زن اینا رو می زنه یا نه؟

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
سلام دوستان من تازه ازجايي كه صبح گفتم ميرم وتمومه نكات ريزودرشت اعم ازسركه واووم كم 160گرم طلاو4طرف و25و...روزدم وعمقم 2متروحجمم3متروبعده سركه هم1ونيم شدكه بعده حفاري اينادراومدش متاسفانه وديگه قيچي نشدورويه خاك ايناروميزدالبته بيشتربودش كه به اختصاراين چندتيكه روگذاشتم واستون

سته نباشی برادر :ymhug:
مبارکت باشه بهت تبریک میگم امیدوارم بازم موفق بشی :D
چی میتونم بگم خب منم دستام تاول زده تازه سنگ از این گندهتر دراوردم اندازه معدن طلا ;;)

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از60متري باگلد1گرفتم تو3ثانيه وبعدپيداش كردم وولووموكم كردم وبعدگلد2واز4طرف نقطه ش كردم وبعدبا160گرم طلا اول از25متري باوولوم نيم ميزدبعدگذاشتم زيره خاك كه بازم اين نقطه روزدش وبعدم حجم شد3ونيم وبعده سركه هم شد1ونيم ورويه طلاونقره ومس وحفره هم زدكه حجمه نقره ومس كمتروحفره ازايناكمترشدوطلاهم گفتم بعده سركه 1ونيم بودازاينابيشتر.بقيه فركانس هام تكوم نميخوردانتن ها وشمالم دستگاه خاموش 1متررفت سمت شمال .

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanji[جان ممنون.من بيشترتنم پره تيغ شده چون توكوه بودش.نميدونم به نظرم كه فقط يه ادمي مثه استادارياكه هدفه واقعي زده بيادشفاف بگه وراهكاربگه وگرنه بغيره اين هيچ راهكاري نمونده كه بزنيم وبيشترحذفه ذراتم جوابي نداده و1راهم هنوزپيدانشده كه قوي باشه..ببينيدالان من كه كارموفوق العاده بي نقص انجام دادم توكوهه به اون وسيعي اومدم صاف تو2مترايناروازدله خاك كشيدم بيرون پس ديگه هيچ چيزي تواپراتوري نمونده كه من بخام يادبگيرم وسايره دوستان كه استاده بنده همشون پس...نيدونم ولله

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:58pm
آواتار کاربر

باعرض سلام وخسته نباشید به تمام دوسان بنده تو این یک هفته که عضو شدم ترجیح دادم که فقط شنونده باشم و باور کنید کل تاپیک رو و تواین یک هفته خوندم ومی خوام یه جمع بندی کنم دوستان شاید کمک کارتون باشه من قبل از اینکه با این انجمن ودستگاهش اشنا بشم ردیاب مشابه همین رو از سایت دیگه سفارش دادم به مبلغ یک میلیونو صدهزار ولی بعد سفارش که دادم وبا انجمن شما اشنا شدم خیلی پشیمان شدم ولی پشیمانی دیگه سودی نداشت .دوستان ردیاب من چند روز پیش به دستم رسید و من چون فقط با نقطه زن کار کرده بودم ردیاب رو به یکی از دوستانم که مدت 4ساله فقط با انتنهای خالی کار کرده و جنسم دراورده دادم جا داره بگم سال قبل این دوستم بااین ردیاب ساده و یه نقطه زدن جی پی5000 رو به یک جای باستانی بردیم دوسان خداشاهده ما زیر یه درخت نشسه بودیم و فقط منتظر بودیم که این دوستمون با ردیاب ساده سادش چند نقطه رو برامون مشخص کرد فکر کنم 6نقطه بعد نوبت کار اپراتور جی پی بود که این 6نقطه رو چک کنه به خدا دو نقطش جنس در اوردین حالا نه ارزشی ولی جنس بود دیگه. بیایم سر اصل موضوع من این ردیاب رو که به دستم رسید دادم دوستم که خدای ردیاب بود به خدا دوستان حتی نمیتونست که چیزی رو که ما مخفی کردیم از 10 بار یک بار پیدا کنه بعد من تو همین تاپیک به خیلی از دوستان خصوصی پیام دادم گفتم ایا شما با ردیاب انجمن اگه چیزی قایم کنن میتونین پیدا کنین که همتون گفین اره این که پیش پاافتادس برامون.دوستان بخدا با همین ردیاب شما ویه نقطه زن میشه انقلابی کرد توکاوش.انتظارتون از ردیاب ببخشید دوستان خیلی هست.در ضمن برای حل مشکل یون زدنتون از دوستم که گفتم پرسیم گفت برای حل این مشکل باید کمی زغال سنگ زیر زبان بزارن خیلی از خطاهارو نمیزنه حالا امحان کنید شاید خداکرد حل شد.در اخر دوسان قدر ردیاب و اساتیدشو بدونید چون حدافل هستن که جواب سوالتونو بدن اگه جای من بودید چی.ببخشد زیاد شد یا علی

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوسته عزيزم.چشم اونم ميذاريم.اخه به خداتوبضاعته خيليهانيس كه بخان 25:30ميليون تومن يه نقطه زنه خوب بگيرابااين ردياب مچ كنندوااله.من كه حاضرم يه نقطه زنه خوب باشه بيادبامن مچ بشه"""""""""""""

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilam333 نوشته است:
باعرض سلام وخسته نباشید به تمام دوسان بنده تو این یک هفته که عضو شدم ترجیح دادم که فقط شنونده باشم و باور کنید کل تاپیک رو و تواین یک هفته خوندم ومی خوام یه جمع بندی کنم دوستان شاید کمک کارتون باشه من قبل از اینکه با این انجمن ودستگاهش اشنا بشم ردیاب مشابه همین رو از سایت دیگه سفارش دادم به مبلغ یک میلیونو صدهزار ولی بعد سفارش که دادم وبا انجمن شما اشنا شدم خیلی پشیمان شدم ولی پشیمانی دیگه سودی نداشت .دوستان ردیاب من چند روز پیش به دستم رسید و من چون فقط با نقطه زن کار کرده بودم ردیاب رو به یکی از دوستانم که مدت 4ساله فقط با انتنهای خالی کار کرده و جنسم دراورده دادم جا داره بگم سال قبل این دوستم بااین ردیاب ساده و یه نقطه زدن جی پی5000 رو به یک جای باستانی بردیم دوسان خداشاهده ما زیر یه درخت نشسه بودیم و فقط منتظر بودیم که این دوستمون با ردیاب ساده سادش چند نقطه رو برامون مشخص کرد فکر کنم 6نقطه بعد نوبت کار اپراتور جی پی بود که این 6نقطه رو چک کنه به خدا دو نقطش جنس در اوردین حالا نه ارزشی ولی جنس بود دیگه. بیایم سر اصل موضوع من این ردیاب رو که به دستم رسید دادم دوستم که خدای ردیاب بود به خدا دوستان حتی نمیتونست که چیزی رو که ما مخفی کردیم از 10 بار یک بار پیدا کنه بعد من تو همین تاپیک به خیلی از دوستان خصوصی پیام دادم گفتم ایا شما با ردیاب انجمن اگه چیزی قایم کنن میتونین پیدا کنین که همتون گفین اره این که پیش پاافتادس برامون.دوستان بخدا با همین ردیاب شما ویه نقطه زن میشه انقلابی کرد توکاوش.انتظارتون از ردیاب ببخشید دوستان خیلی هست.در ضمن برای حل مشکل یون زدنتون از دوستم که گفتم پرسیم گفت برای حل این مشکل باید کمی زغال سنگ زیر زبان بزارن خیلی از خطاهارو نمیزنه حالا امحان کنید شاید خداکرد حل شد.در اخر دوسان قدر ردیاب و اساتیدشو بدونید چون حدافل هستن که جواب سوالتونو بدن اگه جای من بودید چی.ببخشد زیاد شد یا علی

دوست عزیز به خداوندی خدا از صمیم قلب ناراحت شدم
آخه چرا باید اینقدر راحت ملت کلاهبرداری کنند و کسی هم نتونه از حقش دفاع کنه.
شمام ناراحت نباش و بهشون زنگ بزن و پاسخ بخواه شاید یه قلقی داره که شما نمیدونید و یا اینکه جاییش مشکل داره و شاید تعویض کردن واست
ضمنا اگه ممکنه یه عکس ازش بزار ببینیم اون چه شکلیه
ضمنا دوست عزیز نقطه زنم کجا بود به نظرم استانهای غربی اصلا اگه نقطه زن داشته باشی نیازی به ردیاب حس نمیشه ولی افسوس که افرادی مثل من توانایی تهیه نقطه زن رو نداریم
در هر صورت موفق باشید

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 12:21am
آواتار کاربر

علی جان منظورم این بود که حتی این جی پی 5000 که الان شده 25میلیون و پارسال 4میلیون بود هم به تنهایی عمل نمیکنه چون باور کنید تو یه مساحت 50 متری 50 بار صدا میده به خاطر عکس العملش به تمام فلزات ریز ودرشت مطمین باشد اگه ردیاب و ردیابیتون خوب باشه صاحب جب چی یا هر نقطه زن دیگه منت شما رو میبره که در کنارش باشید وباهم کار کنید چون اصولش همینه خلاصه ببخشید ما تازه اومدیم و درحدی نبودی که نظر بدیم.

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 12:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 61 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure