ilam333 نوشته است:
باعرض سلام وخسته نباشید به تمام دوسان بنده تو این یک هفته که عضو شدم ترجیح دادم که فقط شنونده باشم و باور کنید کل تاپیک رو و تواین یک هفته خوندم ومی خوام یه جمع بندی کنم دوستان شاید کمک کارتون باشه من قبل از اینکه با این انجمن ودستگاهش اشنا بشم ردیاب مشابه همین رو از سایت دیگه سفارش دادم به مبلغ یک میلیونو صدهزار ولی بعد سفارش که دادم وبا انجمن شما اشنا شدم خیلی پشیمان شدم ولی پشیمانی دیگه سودی نداشت .دوستان ردیاب من چند روز پیش به دستم رسید و من چون فقط با نقطه زن کار کرده بودم ردیاب رو به یکی از دوستانم که مدت 4ساله فقط با انتنهای خالی کار کرده و جنسم دراورده دادم جا داره بگم سال قبل این دوستم بااین ردیاب ساده و یه نقطه زدن جی پی5000 رو به یک جای باستانی بردیم دوسان خداشاهده ما زیر یه درخت نشسه بودیم و فقط منتظر بودیم که این دوستمون با ردیاب ساده سادش چند نقطه رو برامون مشخص کرد فکر کنم 6نقطه بعد نوبت کار اپراتور جی پی بود که این 6نقطه رو چک کنه به خدا دو نقطش جنس در اوردین حالا نه ارزشی ولی جنس بود دیگه. بیایم سر اصل موضوع من این ردیاب رو که به دستم رسید دادم دوستم که خدای ردیاب بود به خدا دوستان حتی نمیتونست که چیزی رو که ما مخفی کردیم از 10 بار یک بار پیدا کنه بعد من تو همین تاپیک به خیلی از دوستان خصوصی پیام دادم گفتم ایا شما با ردیاب انجمن اگه چیزی قایم کنن میتونین پیدا کنین که همتون گفین اره این که پیش پاافتادس برامون.دوستان بخدا با همین ردیاب شما ویه نقطه زن میشه انقلابی کرد توکاوش.انتظارتون از ردیاب ببخشید دوستان خیلی هست.در ضمن برای حل مشکل یون زدنتون از دوستم که گفتم پرسیم گفت برای حل این مشکل باید کمی زغال سنگ زیر زبان بزارن خیلی از خطاهارو نمیزنه حالا امحان کنید شاید خداکرد حل شد.در اخر دوسان قدر ردیاب و اساتیدشو بدونید چون حدافل هستن که جواب سوالتونو بدن اگه جای من بودید چی.ببخشد زیاد شد یا علی
دوست عزیز به خداوندی خدا از صمیم قلب ناراحت شدم
آخه چرا باید اینقدر راحت ملت کلاهبرداری کنند و کسی هم نتونه از حقش دفاع کنه.
شمام ناراحت نباش و بهشون زنگ بزن و پاسخ بخواه شاید یه قلقی داره که شما نمیدونید و یا اینکه جاییش مشکل داره و شاید تعویض کردن واست
ضمنا اگه ممکنه یه عکس ازش بزار ببینیم اون چه شکلیه
ضمنا دوست عزیز نقطه زنم کجا بود به نظرم استانهای غربی اصلا اگه نقطه زن داشته باشی نیازی به ردیاب حس نمیشه ولی افسوس که افرادی مثل من توانایی تهیه نقطه زن رو نداریم
در هر صورت موفق باشید