انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:50pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

ilanji جان چی بگم اخه مثل انجمن شما نیست که مشکلاتو راحت بگیم بعد دیگه 4دکمه قلق سختی نداره حالا بگن بفرست تعویض میکنیم ولی باور کنید فرقی فکر نکنم داشه باشه

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilam333 نوشته است:
ilanji جان چی بگم اخه مثل انجمن شما نیست که مشکلاتو راحت بگیم بعد دیگه 4دکمه قلق سختی نداره حالا بگن بفرست تعویض میکنیم ولی باور کنید فرقی فکر نکنم داشه باشه

ایشالا درست میشه دوست عزیز حالا شما تماس بگیر بینم نتیجه چی میشه؟
راستی من یه بار اومدم ایلام واسه بازدید یه جایی که نشست کرده بود صاحب زمین فکر میکرد یه تونل زیر زمینیه و کلی هم بار ممکنه داشته باشه ولی وقتی رفتم دیدم با توجه به مشاهداتی که داشتم به این نتیجه رسیدم که یه قنات بسیار قدیمیه و قطعا نمیتونه دفینه داشته باشه ولی کلا استان ایلام بخصوص نزدیکای بخش کهره و روستاهای سرچشمه و چشمه ماهی دارای پتانسیل بالای در دفینه و بار هستن و امیدوارم نصیب شمام بشه :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 12:49am
مدیر کل
مدیر کل

ali7777 نوشته است:
سلام دوستان من تازه ازجايي كه صبح گفتم ميرم وتمومه نكات ريزودرشت اعم ازسركه واووم كم 160گرم طلاو4طرف و25و...روزدم وعمقم 2متروحجمم3متروبعده سركه هم1ونيم شدكه بعده حفاري اينادراومدش متاسفانه وديگه قيچي نشدورويه خاك ايناروميزدالبته بيشتربودش كه به اختصاراين چندتيكه روگذاشتم واستون

علی جان اتفاقا بنده خوشحالم که شما تونستین این سنگ رو دربیارین از دل خاک و بهتون تبریک میگم الان بنده پیش همه این دوستان بهت قول میدم اگه واقعا باری دارین و نسخه ای دارین و مطمئن هستین با دستگاه جدید 35 براحتی میتونین شکارش کنین . پس نا امید نباشید این دستگاه بهانه ای شد تا خوب تمرین کنین و حرفه ای بشین
ضمنا اگر بتونین این سنگ رو برام بفرستین با این دستگاه جدید ببینم روی کدوم فرکانس اینو دیگه نمیزنه و تستهای بیشتری رو هم روش انجام بدم ممنون میشم . میتونین بصورت پیام خصوصی بهم اعلام کنین تا ادرس بدم هزینه ارسالش هم با من

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 12:49am
مدیر کل
مدیر کل

ilam333 نوشته است:

دوست من حالا که گذشته نباید این کار رو میکردین که کردین بدون تحقیق این دوستان ما هم که میان از ما خرید میکنن اول میگم برین خوب تحقیق کنین تو انجمن بعد تصمیم بگیرین بیخودی جو گیر نشین بهرحال نگران نباشید شما پیش من تخفیف ویژه دارین تو دستگاه جدید و به جمع ما خوش اومدین اینجا همه شکست خورده اند مثل خودم پس همدیگر رو درک میکنیم .
اگه دستگاه دوم مارو بگیری با اون دوستت که میگین خدای ردیابیه مطمئن باش سر یک ماه به بار میرسین البته باید باری هم باشه اینم بگم همه جا نیست و با اون دستگاه جدید خیلی جاها رو میتونین حذف کنین و خوبی این ردیاب و ردیاب جدید در اینه حداقل نقطه رو میزنه و عامل خطا درمیاد و همون سنگی که دوست ما علی اقا نشون داد اگر دستگاه جدید بود و میذاشت روی وزن دلخواه دیگه اونو نمیزد و براحتی ازکنارش رد میشد بهرحال این عمل تجربه ای شد و حفاری هم انجام داد و واسه خودش حرفه ای شد این خیلی مهمه دست تاول زد و خسته شدم این چیزها دیگه چیه مثل اینکه میخواین گنج بگیرین چرا متوجه نیستین باید سختی بکشین کار کنین حفاری کنین تجربه کسب کنین .
این نوید رو بهتون میدم اونهایی که با دستگاه اول یعنی 22 تونستن عامل خطا رو دربیارن مطمئن باشند بزودی به هدف میرسند پس امیدوار باشین و یاد ما هم باشین و فراموش نکنین مارو ضمنا روی دستگاه شما نام سایت فلزجو چاپ شده اونو با تیغ ببرین و دیگه از این دستگاه نام و نشونی نباشه بعدا نگین که نگفتین و اگر هم خدای نکرده ماموران شما رو گرفتند فقط کافیه بگین دستگاه رو خودتون درست کردین تا سرگرم بشین همین
اخه یکی از این دوستان مارو جدیدا ماموران گرفتند البته دحین حفاری نبودند و دوست ما یادش رفته بود نام ادرس فلز جو رو پاره کنه و ایشون هم گفت دستگاه رو خودش ساخته و برای ما مشکل پیش نیاد و دو شب هم بازداشت بودند و با قید ضمانت اومدن بیرون .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آدم وقتی حرفای استاد مجتبی رو میشنوه باز هم امیدوار میشه و انگیزه میگیره
خدا کنه ما هم بتونیم چیزی پیدا کنیم و قول میدم اولین کاری که بکنم جبران برای انجمن باشه :ymsigh:

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 1:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز
خواهش میکنم هرکدوم تجربه ای دارید بزارید
بخدا من خودم توی این مدت که تمرین کردم بصورت شبانه روزی و روزی بالای 12 ساعت فقط ردیاب توی دستم بوده و تونستم با دقت تمام و خطای در حد سانتیمتر عمق و محل فلزات مخفی شده رو تشخیص بدم
الانم با جدیت دارم دنبال میکنم فقط نکته ای که الان باهاش درگیرم این سنگهایی است که دوستمون بصورت اینقدر کوچیک تونسته در بیاره و جدا کنه آخه وقتی که ما حفاری کردیم تشخیص عامل خطا ممکن نبود
توی کوه بودیم و تمام تستها و روشهارو چند نفری هم انجام دادیم و اطمینان داشتیم که باید چیزی باشه اینقدر که تمام حجم حاصل رو حفاری کردیم و دو برابر عمق تخمین زده شده هم پایین رفتیم خب توی کوه طبیعیه که سنگهایی با ابعاد بزرگ هم که چندنفری با هم در میاوردیم و کلی هم سخت بود حفاری ولی تشخیص اینکه عامل خطا چی بود سخته؟
بنظرتون ذرات میتونه بصورت یکسان در خاک پخش باشه؟

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 2:01am
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان امروز رفتم کوه و الان رسیدم.
با این ردیاب امروز رفته بودم تا جاهای مهم رو مشخص کنم.دوستان باور کنید جاهای که رفته بودم فوق العاده بود.یه جا رو حفاری کرده بودن که از بغلش نگاه کردم یه لایه تیکه های کوزه بعد 30سانت پایین تر از اون استخوان و 20سانت پایین تر از اون زغال بودش.کسی که اونجا رو حفاری کرده بود می گفت چیزی اونجا نتونستن پیدا کنند.اونجا ردیاب هی گیج میزد تا اینکه موفق شدم یه جا رو که شبیه قبر بود رو ردیابی کنم.ردیاب از فاصله 10متری و با حداقل قدرت با دو آنتن به محل اشاره می کرد.اونجا رو مشخص کردم و رفتیم یه جایی دیگه.دقیقا مشابه اولی ردیاب اونجا رو هم گرفت.حجم هم زد 3متر در 4متر و حفره هم یکم از این حجم بزرگتر مس هم زد.4جا رو سوراخ و سرکه ریختم.اونجا هم مشخص کردیم و رفتیم یه جا که عکس شتر داشت و اونو شکسته بودن.ردیاب از 500متری یه جا رو گرفت.فکر کنم 50متر با محل نقش شتر فاصله داشت که اونجا قیچی کرد.حجمش یکم زیاد اومد و این منو بشک انداخت.6در5متر.حفره هم زد ولی نقره نزد.این رو هم مشخص کردم و منتظرم ردیاب دوم بیاد و اولین تست های عملی رو این 3تا جا انجام بدم و ردیاب دوم رو ببینیم در چه حدی هستش که من ندیده میگم بهمون جواب مثبت رو میده

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 6:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خسته نباشي hamzeجان .داداش واقعافعاليتات منوكوشته ه ه.ولي اين حجمه خلي مهمه به نظرم ماتوحجمه كم ذرات دراورديم شايدتوحجمه زيادموفق باشيم چميدونم؟؟

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 7:43pm
آواتار کاربر

ميخوام يه نتيجه گيري كنم:
با فرض به اينكه ردياب مورد وثوق باشه پس ردياب به نظر من يا نقطه رو با كمي اختلاف ميزنه يا عمق رو اشتباه ميگيره.چون توي تمام موراد به آثار گذشته برخورد شده.آثاري كه احتمال وجود بار خيلي زياد بوده مثل لايه ذغال،استخوان و...
من فكر ميكنم اين ردياب هم مانند همه دستگاهها زاويه 45 درجه رو داشته باشه.پس در حفاريها لطفا كمي وسيعتر و عميقتر حفاري كنيد.

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 7:58pm
مدیر کل
مدیر کل

نه دوست من اگر بحث زاویه 45 درجه وجود داشت بخصوص وقتی عمق هدف زیاد میشه پس نقطه رو هم حتی باید با فاصله چند متری نشون بده! این چیزیه که تا حالا نبوده و در مورد تمام اهداف حتی قدیمی دقت نقطه زنی در حد سانتی متر بوده.
ولی در مورد عمقگیری با این ردیاب مطلب درستی هست که عمق هدف قدیمی کمتر نشون داده میشه. چون همونطور که بارها دوستان هم تست کردن میزان عمق تا سطح رویی هدف هست. حالا هدف قدیمی بواسطه داشتن هاله و ذرات جدا شده ازش و حتی خود یونها ؛ عملا سطح بالاییش بالاتر هم بنظر میاد! پس عمق کمتری رو نشون میده که شاید بشه با کم کردن ولوم به رقم واقعی تری رسید. این مساله هم به همون قضیه ذرات بیشتر ارتباط داره. حتی حجم بیشتری که نشون میده هم همینطور. در ردیاب جدید همه اینها تا حد زیادی اصلاح میشن.

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 8:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 167 , 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure