ilam333 نوشته است:
ilanji جان چی بگم اخه مثل انجمن شما نیست که مشکلاتو راحت بگیم بعد دیگه 4دکمه قلق سختی نداره حالا بگن بفرست تعویض میکنیم ولی باور کنید فرقی فکر نکنم داشه باشه
دوست من حالا که گذشته نباید این کار رو میکردین که کردین بدون تحقیق این دوستان ما هم که میان از ما خرید میکنن اول میگم برین خوب تحقیق کنین تو انجمن بعد تصمیم بگیرین بیخودی جو گیر نشین بهرحال نگران نباشید شما پیش من تخفیف ویژه دارین تو دستگاه جدید و به جمع ما خوش اومدین اینجا همه شکست خورده اند مثل خودم پس همدیگر رو درک میکنیم .
اگه دستگاه دوم مارو بگیری با اون دوستت که میگین خدای ردیابیه مطمئن باش سر یک ماه به بار میرسین البته باید باری هم باشه اینم بگم همه جا نیست و با اون دستگاه جدید خیلی جاها رو میتونین حذف کنین و خوبی این ردیاب و ردیاب جدید در اینه حداقل نقطه رو میزنه و عامل خطا درمیاد و همون سنگی که دوست ما علی اقا نشون داد اگر دستگاه جدید بود و میذاشت روی وزن دلخواه دیگه اونو نمیزد و براحتی ازکنارش رد میشد بهرحال این عمل تجربه ای شد و حفاری هم انجام داد و واسه خودش حرفه ای شد این خیلی مهمه دست تاول زد و خسته شدم این چیزها دیگه چیه مثل اینکه میخواین گنج بگیرین چرا متوجه نیستین باید سختی بکشین کار کنین حفاری کنین تجربه کسب کنین .
این نوید رو بهتون میدم اونهایی که با دستگاه اول یعنی 22 تونستن عامل خطا رو دربیارن مطمئن باشند بزودی به هدف میرسند پس امیدوار باشین و یاد ما هم باشین و فراموش نکنین مارو ضمنا روی دستگاه شما نام سایت فلزجو چاپ شده اونو با تیغ ببرین و دیگه از این دستگاه نام و نشونی نباشه بعدا نگین که نگفتین و اگر هم خدای نکرده ماموران شما رو گرفتند فقط کافیه بگین دستگاه رو خودتون درست کردین تا سرگرم بشین همین
اخه یکی از این دوستان مارو جدیدا ماموران گرفتند البته دحین حفاری نبودند و دوست ما یادش رفته بود نام ادرس فلز جو رو پاره کنه و ایشون هم گفت دستگاه رو خودش ساخته و برای ما مشکل پیش نیاد و دو شب هم بازداشت بودند و با قید ضمانت اومدن بیرون .