مهدی6 نوشته است:
دوستان و اساتید گرامی وقت بخیر
استاد دستان سلام و شب بخیر اینکه گروه را مورد لطف قرار دادید و تجربه ی گرانبهای. خود را در خدمت ما قرار دادید بسیار متشکرم میتونم خواهش کنم برای من که تازه آوردم از اول چگونگی کار با این ردیاب را از نظر جنابعالی و تجربه ی برادرتان به صورت مفید و جامع شرح دهید البته بنده تمام تجربه های دوستان را مطالعه نموده ام و یادداشت برداری کرده ام ولی کمی تجربه ها و ایده ها همدیگر را نقض مینمایند اگر برای شما امکان دارد لطف نموده از ابتدا توضیح جامعینی را نفرمایید از زمان روشن کردن تا خاموش نمودن ببخشید میدونم که وقت گیره و برای دوستان و من بسیار مفید میتواند باشد متشکرم
سلام دوست عزیز به شما خوشامد میگم و بابت حضورتون و اعتماد به این انجمن تشکر میکنم
خب با توجه به اینکه این سوالات بارها و بارها پرسیده شده طوری که بنده هم به عنوان یک آماتور عضو انجمن از بر شدم سعی میکنم جواب بدم و امیدوارم اگه اشتباهی رخ داد اساتید محترم اصلاح کنند
1- بعد از روشن کردن دستگاه و انتخاب فرکانس مورد نظر باید دستگاه حداقل 5 دقیقه روشن باشد سپس اقدام به ردیابی کنید( این زمان برای این است که منطقه کاملا باردار شود)
2- سعی کنید فاصله آنتنها از یکدیگر بین 30 تا 35 سانت باشد
3- نوک آنتنها کمی متمایل به زمین باشد (حدود 5 تا 10 درجه یا 2 تا 5 سانت)
4- آنتنها فقط احدافی را تشخیص میدهند که در زیر آنها باشد یعنی ارتفاع آنها کمتر از آنتنها باشد ( پس بهتر است که از مناطق داری ارتفاع بلندتر شروع به کاوش کنید)
5- با توجه به اینکه از بلبرینگ در آنتنها استفاده شده است سعی کنید که دستها هیچ لرزشی را نداشته باشند که مانع تشخیص عملکرد میشود
6- پس از اینکه یک نقطه را به عنوان هدف قیچی کردید از جهات مختلف و از فواصل بین 20 تا 50 متری دوبار امتحان کنید تا از صحت هدف مطمئن شده و حجم را نیز محاسبه کنید
7- در مراحل پایانی و برای اطمینان از نقطه زنی و عمق یابی از دستگاه بصورت بی سیم و ولوم کمتر از یک در حد نیم استفاده کنید
خب اگه بازم نکته ای یادم بود یا سوالی داشتید بگید که دوستان کمک کنند