انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:21am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
دوستان همونطوری در جریان هستید من درباره ردیاب انجمن هیچ تعریفی که دوستان فکر کنند تبلیغات کردم، انجام ندادم و حقیقتا الان هم قصد نداشتم بیام این حرفا رو بزنم بدلیل اینکه میبینم بعضی کسایی هستند که دارن سوءاستفاده میکنند و خدا رو خوش نمیاد....
کی گفته دستگاه خود جنس رو نمیزنه؟ یا زاویه 45 رو نمیتونه حذف نمیکنه؟ این دیگه چندمین دفعه هست که ثابت شده؟....
به خدا این دوتا از تیکه هایی هستند که من تونستم با ردیاب انجمن اونا رو بگیرم درسته که مدت زیادی نیست که دستگاه دستم رسیده همینطور به دلیل مشکلاتی که داشتم نتونستم بیشتر از دو مکان(حفاری) با اون رو بررسی کنم (البته بجز این 2 مکان تستها و تمرینات زیادی کردم) که خوشبختانه تونستم به نتایج مطلوبی برسم درسته که از لحاظ مادی ارزشی ندارند ولیکن نشان دهنده دقت دستگاه و موفقیت برای روزهای آینده است، با این حال که با تستهایی که روی هر دو مکان انجام دادم مشخص بود فاقد بار ارزشمندی است ولی برای کسب تجربه و نتایج بهتر محلها رو کاوش کردم...
**این رو هم خدمتون عرض کنم که من هم هیچ کاری جز خوندن صفحات تایپیک نکردم و حتی میتونید نگاه کنید یک سوال هم نپرسیدم و هیچ چیزی از خودم هم در نیاوردم! ولی این رو حتما مورد توجه و دقت داشته باشید که برای موفقیت هیچ کس و چیزی جز خود شما نمیتونه کمکتون کنه! پس بجای اینکه پشت کامپیوتر بشینیم و صفحات تایپیک رو پر کنیم شروع کنیم به تست گیری و....

اینها تو عمق 50 ثانت و بعضی تا 60 ثانت بود(البته هر کدوم یکی دوتا تیکه همینطوری باهاشون بود):
پیوست:
fpl-22 (1).jpg

پیوست:
fpl-22 (2).jpg

پیوست:
fpl-22 (3).jpg

پیوست:
fpl-22 (4).jpg

دوستان اگه سوالی داشتید من درخدمتم ولی خدا وکیلی وقتی من جواب دادم نگاه کنید ببینید چند صدباره این جوابا رو میبینی؟! منتظر این نمونید که این کامپیوتر جلویتون و انجمن برات معجزه کنه! مگه فکر میکنی ریفاندر با اون قیمتش چیکار میکنه براتون میکنه که این نمیکنه؟!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 31 مرداد1392 - 12:13am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
استاد دستان تبریک عرض میکنم بهتون

ارزش اینها به نظر من از طلا بیشتر
وقتی آدم خودش یه هدف رو پیدا کنه و نقطه کنه و اون رو در بیاره واقعا ارزش داره

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

جمعه 31 مرداد1392 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان و اساتید گرامی وقت بخیر
استاد دستان سلام و شب بخیر اینکه گروه را مورد لطف قرار دادید و تجربه ی گرانبهای. خود را در خدمت ما قرار دادید بسیار متشکرم میتونم خواهش کنم برای من که تازه واردم از اول چگونگی کار با این ردیاب را از نظر جنابعالی و تجربه ی برادرتان به صورت مفید و جامع شرح دهید البته بنده تمام تجربه های دوستان را مطالعه نموده ام و یادداشت برداری کرده ام ولی کمی تجربه ها و ایده ها همدیگر را نقض می‌نمایند اگر برای شما امکان دارد لطف نموده از ابتدا توضیح جامعی را بفرمایید از زمان روشن کردن تا خاموش نمودن ببخشید میدونم که وقت گیره و برای دوستان و من بسیار مفید میتواند باشد متشکرم

جمعه 31 مرداد1392 - 1:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی6 نوشته است:
دوستان و اساتید گرامی وقت بخیر
استاد دستان سلام و شب بخیر اینکه گروه را مورد لطف قرار دادید و تجربه ی گرانبهای. خود را در خدمت ما قرار دادید بسیار متشکرم میتونم خواهش کنم برای من که تازه آوردم از اول چگونگی کار با این ردیاب را از نظر جنابعالی و تجربه ی برادرتان به صورت مفید و جامع شرح دهید البته بنده تمام تجربه های دوستان را مطالعه نموده ام و یادداشت برداری کرده ام ولی کمی تجربه ها و ایده ها همدیگر را نقض می‌نمایند اگر برای شما امکان دارد لطف نموده از ابتدا توضیح جامعینی را نفرمایید از زمان روشن کردن تا خاموش نمودن ببخشید میدونم که وقت گیره و برای دوستان و من بسیار مفید میتواند باشد متشکرم

سلام دوست عزیز به شما خوشامد میگم و بابت حضورتون و اعتماد به این انجمن تشکر میکنم :ymhug:
خب با توجه به اینکه این سوالات بارها و بارها پرسیده شده طوری که بنده هم به عنوان یک آماتور عضو انجمن از بر شدم سعی میکنم جواب بدم و امیدوارم اگه اشتباهی رخ داد اساتید محترم اصلاح کنند
1- بعد از روشن کردن دستگاه و انتخاب فرکانس مورد نظر باید دستگاه حداقل 5 دقیقه روشن باشد سپس اقدام به ردیابی کنید( این زمان برای این است که منطقه کاملا باردار شود)
2- سعی کنید فاصله آنتنها از یکدیگر بین 30 تا 35 سانت باشد
3- نوک آنتنها کمی متمایل به زمین باشد (حدود 5 تا 10 درجه یا 2 تا 5 سانت)
4- آنتنها فقط احدافی را تشخیص میدهند که در زیر آنها باشد یعنی ارتفاع آنها کمتر از آنتنها باشد ( پس بهتر است که از مناطق داری ارتفاع بلندتر شروع به کاوش کنید)
5- با توجه به اینکه از بلبرینگ در آنتنها استفاده شده است سعی کنید که دستها هیچ لرزشی را نداشته باشند که مانع تشخیص عملکرد میشود
6- پس از اینکه یک نقطه را به عنوان هدف قیچی کردید از جهات مختلف و از فواصل بین 20 تا 50 متری دوبار امتحان کنید تا از صحت هدف مطمئن شده و حجم را نیز محاسبه کنید
7- در مراحل پایانی و برای اطمینان از نقطه زنی و عمق یابی از دستگاه بصورت بی سیم و ولوم کمتر از یک در حد نیم استفاده کنید
خب اگه بازم نکته ای یادم بود یا سوالی داشتید بگید که دوستان کمک کنند

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

جمعه 31 مرداد1392 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مجدد
مثلا تست شمال را یه عده گفتن دستگاه خاموش یه عده گفتن روشن _ تست طلا بین هدف اصلی و نقطه ی فرعی 45 درجه یه عده گفتن روشن یه عده گفتن خاموش
درباره گلد 2 آیا حتما باید بیسیم باشه؟ ابتدا از گلد 1 استفاده کنیم بعد گلد2 ؟ گلدا2 چه زمانی استفاده شود ؟ تفاوت تست طلا تو فاصله 25 متری با انجام آن بین هدف اصلی و هدف فرعی چیست؟ آیا تو فاصله های دور از گلد 2 نمی توان استفاده کرد؟ مقدار ولوم تو فاصله های مختلف تا هدف در گلد 1 و 2 چگونه باید باشد ؟
عمق گیری به روش عقب رفتن کدوم صحیح تر میباشد دستگاه خاموش یا روشن؟ صحیح ترین ردش پیدا کردن زاویه 45 درجه ؟ اینها سوالاتی بود که در بسیاری از دفعات در بیابان که میرم در ذهنم بوجود میاد ولی به دلیل کم یا پر خطر بودن مکان باردار مناسب نمی توان پاسخی برای آنها یافت دوستانی که مکانهای مناسب دارای نشان را ردیاب زده اند لطفا راهنمایی نمایند با تشکر فراوان

جمعه 31 مرداد1392 - 1:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی6 نوشته است:
سلام مجدد
مثلا تست شمال را یه عده گفتن دستگاه خاموش یه عده گفتن روشن _ تست طلا بین هدف اصلی و نقطه ی فرعی 45 درجه یه عده گفتن روشن یه عده گفتن خاموش
درباره گلد 2 آیا حتما باید بیسیم باشه؟ ابتدا از گلد 1 استفاده کنیم بعد گلد2 ؟ گلدا2 چه زمانی استفاده شود ؟ تفاوت تست طلا تو فاصله 25 متری با انجام آن بین هدف اصلی و هدف فرعی چیست؟ آیا تو فاصله های دور از گلد 2 نمی توان استفاده کرد؟ مقدار ولوم تو فاصله های مختلف تا هدف در گلد 1 و 2 چگونه باید باشد ؟
عمق گیری به روش عقب رفتن کدوم صحیح تر میباشد دستگاه خاموش یا روشن؟ صحیح ترین ردش پیدا کردن زاویه 45 درجه ؟ اینها سوالاتی بود که در بسیاری از دفعات در بیابان که میرم در ذهنم بوجود میاد ولی به دلیل کم یا پر خطر بودن مکان باردار مناسب نمی توان پاسخی برای آنها یافت دوستانی که مکانهای مناسب دارای نشان را ردیاب زده اند لطفا راهنمایی نمایند با تشکر فراوان

سلام دوست عزیز
ولا من هیچ وقت از این تست دستگاه خاموش استفاده نکردمو قصد استفاده هم ندارم زیرا منطقی نیست که فقط به یه جفت آنتن خالی دل خوش کنم
ضمنا همونطور که همه میدونیم و بارها هم تست کردیم لاقل من که تا حالا ندیدم توی تستهام دستگاه زاویه 45 درجه رو بزنه و همیشه روی هدف اصلی نقطه کرده
درباره گلد 1 و 2 هم از هردو روش بیسیم و با سیم میشه استفاده کرد. من که نشنیدم و ندیدم کسی بگه باید از گلد 2 حتما در حالت بیسیم استفاده بشه ضمنا این دوتا فرکانس برای تایید هستند یعنی اگر شما با هرکدوم جایی رو زدید با اونیکی هم امنحان میکنید اگه زد پس یعنی خبری هست
برای عمق گیری هم من همیشه روی تستهام از همین روش عقب عقب رفتن استفاده کردمو تونستم عمق رو با اختلاف فقط چند سانت بگم
البته باید دستگاه روشن باشه با دستگاه خاموش دیگه نشنیدم و اصلا هم منطقی نیست که به آنتن خالی اعتماد کنیم :-\

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

جمعه 1 شهریور1392 - 3:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستان نوشته است:
دوستان همونطوری در جریان هستید من درباره ردیاب انجمن هیچ تعریفی که دوستان فکر کنند تبلیغات کردم، انجام ندادم و حقیقتا الان هم قصد نداشتم بیام این حرفا رو بزنم بدلیل اینکه میبینم بعضی کسایی هستند که دارن سوءاستفاده میکنند و خدا رو خوش نمیاد....
کی گفته دستگاه خود جنس رو نمیزنه؟ یا زاویه 45 رو نمیتونه حذف نمیکنه؟ این دیگه چندمین دفعه هست که ثابت شده؟....
به خدا این دوتا از تیکه هایی هستند که من تونستم با ردیاب انجمن اونا رو بگیرم درسته که مدت زیادی نیست که دستگاه دستم رسیده همینطور به دلیل مشکلاتی که داشتم نتونستم بیشتر از دو مکان(حفاری) با اون رو بررسی کنم (البته بجز این 2 مکان تستها و تمرینات زیادی کردم) که خوشبختانه تونستم به نتایج مطلوبی برسم درسته که از لحاظ مادی ارزشی ندارند ولیکن نشان دهنده دقت دستگاه و موفقیت برای روزهای آینده است، با این حال که با تستهایی که روی هر دو مکان انجام دادم مشخص بود فاقد بار ارزشمندی است ولی برای کسب تجربه و نتایج بهتر محلها رو کاوش کردم...
**این رو هم خدمتون عرض کنم که من هم هیچ کاری جز خوندن صفحات تایپیک نکردم و حتی میتونید نگاه کنید یک سوال هم نپرسیدم و هیچ چیزی از خودم هم در نیاوردم! ولی این رو حتما مورد توجه و دقت داشته باشید که برای موفقیت هیچ کس و چیزی جز خود شما نمیتونه کمکتون کنه! پس بجای اینکه پشت کامپیوتر بشینیم و صفحات تایپیک رو پر کنیم شروع کنیم به تست گیری و....

اینها تو عمق 50 ثانت و بعضی تا 60 ثانت بود(البته هر کدوم یکی دوتا تیکه همینطوری باهاشون بود):
پیوست:
fpl-22 (1).jpg

پیوست:
fpl-22 (2).jpg

پیوست:
fpl-22 (3).jpg

پیوست:
fpl-22 (4).jpg

دوستان اگه سوالی داشتید من درخدمتم ولی خدا وکیلی وقتی من جواب دادم نگاه کنید ببینید چند صدباره این جوابا رو میبینی؟! منتظر این نمونید که این کامپیوتر جلویتون و انجمن برات معجزه کنه! مگه فکر میکنی ریفاندر با اون قیمتش چیکار میکنه براتون میکنه که این نمیکنه؟!

سلام استاد
بهتون تبریک میگم :ymhug: :x
این یعنی اینکه شما توی کارتون خیلی موفق بودید و بیشتر باعث دلگرمی افراد آماتور مثل بنده است
اگه یکم بیشتر در مورد این قطعات توضیح بدین سپاسگذار میشم
مثلا جنسشون چیه؟
روی چه فرکانسی پیداشون کردین؟
چقد حجم و عمق زدین و حجم و عمق واقعی(حفاری) چقدر بود؟
دونستن این نکات بسیار باعث تجربه ی افراد مبتدی مثل بنده میشه
سپاس :x

جمعه 1 شهریور1392 - 3:54am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
خسته نباشي hamzeجان .داداش واقعافعاليتات منوكوشته ه ه.ولي اين حجمه خلي مهمه به نظرم ماتوحجمه كم ذرات دراورديم شايدتوحجمه زيادموفق باشيم چميدونم؟؟

مرسی علی جان.حاجی چاره ای نیست باید فعالیت داشت تا به نتیجه رسیدومتاسفانه خیلی از دوستان کم لطفی می کنند و تو مباحث شرکت نمی کنند.در مورد حجم هم متاسفانه به یه نتیجه ی درست نرسیدیم تا مشخص بشه چی درسته

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 1 شهریور1392 - 9:49am
استاد
استاد
آواتار کاربر

جناب دستان منم تبریک میگم
والله زبونم مو دراورد از بس گفتیم برید تمرین کنید و عملی کار انجام بدید تا بشید استاد.
دوستان باز هم تاکید می کنم دوستانی که اولین باره داره ردیاب دست می گیرن نمیدونن این ردیاب نسبت به ردیاب های دیگه یه سر و گردن بالاتره و انتظارشون فوق العاده بالا هستش.باز هم میگم راه موفقیت تمرین تمرین و تمرینه.....

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 1 شهریور1392 - 10:26am

hamze2000 نوشته است:
جناب دستان منم تبریک میگم
والله زبونم مو دراورد از بس گفتیم برید تمرین کنید و عملی کار انجام بدید تا بشید استاد.
دوستان باز هم تاکید می کنم دوستانی که اولین باره داره ردیاب دست می گیرن نمیدونن این ردیاب نسبت به ردیاب های دیگه یه سر و گردن بالاتره و انتظارشون فوق العاده بالا هستش.باز هم میگم راه موفقیت تمرین تمرین و تمرینه.....

راه موفقیت یه نقطه زن خوبه. با بهترین ردیاب دنیا هم نمیتونی به بار برسی. فقط نقطه زن

جمعه 1 شهریور1392 - 12:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure