سلام دوستان
من امروز باز تستهایی رو با فلزات دفن شده انجام دادم که بسیار واسم جالب بود
بهترین مقدار ولوم قدرت برای عمق گیری مقدار نیم میباشد خیلی دقیق و میلیمتری میتونید حساب کنید
زمانی که عقب عقب دارید میرید با هر گام که به عقب میرید 10 ثانیه صبر کنید تا آنتنها ثبات پیدا کنند و زمانیکه آنتنها دقیقا 10 سانت از هم فاصله گرفتن و ثابت موندن مقدار عمق دقیقا بدست میاد
ضمنا امروز دوباره رفتم جاییکه حفاری کرده بودیم و چندتا از سنگهایی رو که دراورده بودیم از محل دور کردم و دوباره روی اونها با گلد یک و دو تست کردم و با تعجب دیدم که ردیاب به سمت اونه میره و فهمیدم که ذرات بودن
حالا دیگه اطمینان دارم که ردیاب حداقل جایی رو که بار داشته باشه تشخیص میده و فقط باید اینقدر تمرین کنم که بتونم خطا رو بدون حفاری تشخیص بدم و این یعنی اینکه موفق خواهیم شد به هدف برسیم و فقط دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نه
امیدوارم همه با هم بتونیم به یک روش منطقی و اصولی برای حذف خطای ذرات و خطاهای مربوط به اپراتوری برسیم
یه تست دیگه هم که انجام دادم اینبود که اون سنگا رو با فاصله 50 متر نسبت به 60 گرم طلا به عنوان تست قرار دادم و از فاصله برابر بین اونه با ولوم 1 ردیاب زدم که با تعجب دیدم اینبار ردیاب به سمت طلای تست رفت و مطمئن شدم که علت خطای من در مورد اول کمبودن طلای تست نسبت به حجم ذرات در محل بوده که اینرو باز به تجربیاتم اضافه میکنم
البته یه چیز دیگه هم متوجه شدم که بسیار برام جالب بود و میتونه در آینده خیلی بهم کمک کنه و اون هم اینکه اگه طلای تست زیاد همارهمون نباشه میتونیم با افزایش فاصله و تستهای مکرر ببینیم که ردیاب در چه فاصله ای بالخره طلای تست رو میزنه و سراغ هدف نمیره که اگه یک بار با یک هدف واقعی و موجود این تست رو انجام دهیم میتونیم به یک قانون برسیم که حتی بر اساس اون میتونیم وزن فلز مورد نظر رو هم حدس بزنیم
موفق باشید