انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 10:56am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

اين نظر شماست و براي ما محترمه.
ما تو اين سايت فقط قصد داريم بهترين ردياب دنيا رو داشته باشيم اونم ساخت دست بچه هاي همين مرز و بوم.بار هم همين بچه ها بلدن چطوري با اين ردياب پيدا كنند و شما نگران نباشيد.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 1 شهریور1392 - 2:56pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد حجمگیری و عمق گیری اهداف قدیمی بدلیل وجود هاله و ذرات اطراف فلز معمولا هم حجم بیشتر از حد واقعی در میاد و هم عمق کمتر! تا جاییکه در توانایی این ردیاب هست فقط میشه از کمترین میزان ولوم قدرت برای حجم گیری و عمقگیری استفاده کرد. البته ولوم کمتر از نیم هم دیگه قابل اعتماد نیست! ضمن اینکه استفاده از سرکه هم روی هر دو اندازه گیری تاثیر داره و میتونه نتیجه رو خیلی واقعی تر کنه.
در مورد لزوم استفاده از نقطه زن هم قبلا بارها اشاره شده ؛ اگر نقطه زن خوبی همراهتون باشه طبیعتا خیلی بهتره و میتونه اطمینان بخش باشه. بشرطی که واقعا نقطه زن خوبی باشه و بتونه عمق مناسب رو هم بزنه. ولی طبیعیه که شما با بهترین نقطه زن دنیا هم در یک منطقه وسیع کار خاصی نمیتونین صورت بدین و بهرحال در این شرایط حتما باید ابتدا از یک شعاع زن استفاده بشه.

جمعه 1 شهریور1392 - 5:03pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

من با موضوع بزرگ بودن حجم موافق هستم چون يه جا كه نقشه داشت و يه جاي ديگه كه يه علامت و نشان داشت ردياب حجم خيلي زيادي داد.جاي اول10در7متر و جايي دوم12در8متر!يه جا هم حجم 30در40سانت داد كه بعد حفاري مشخص شد ذرات بوده.يه جا هم 2در3متر حجم داد كه باز هم ذرات بودش
جاهاي هم كه حجم زياد ميومد نميشد دقيق عمق گيري كرد و اپراتور گيج ميشد.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 1 شهریور1392 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان اره فك كنم منم يه جاروزدم منطقه مشكوكه وباستانيه هم انتن خيلي سريع ميزنه وقدرت داره هم حجمش 7در8ميزنه وخوبم عمق نميده وسركه هم ريختم 2ونيم در2ر2و5شده ومس كمتروحفره كمترازاين 2شده وحالاتاچندروزه ديگه اينم حفاريشوانجام ببينم چي ميشه وبهش خيلي اميوارم چون انتن هاخيلي عجيب حركت دارن ببينم چيميشه ديگه پناه به خدا

جمعه 1 شهریور1392 - 8:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان سلام
میشه لطفا راهنمایی کنید حالا که جاییکه مشکوکه و حجم به این بزرگی میدهند بهتره از کجا حفاری را شروع کرد آیا میتوان تقاطع قطرهای. حجمی که بدست آوردیم را نقطه شروع حفاری در نظر بگیریم یا همان نقطه ای که در اول با ردیاب بدست آوردیم منظورم اینه که آیا تقاطع قطرهای حجمی که بدست آوردیم منطبق بر همان نقطه ای است که ردیاب زده ایم لطفا راهنمایی نمایید.

جمعه 1 شهریور1392 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی6 نوشته است:
دوستان سلام
میشه لطفا راهنمایی کنید حالا که جاییکه مشکوکه و حجم به این بزرگی میدهند بهتره از کجا حفاری را شروع کرد آیا میتوان تقاطع قطرهای. حجمی که بدست آوردیم را نقطه شروع حفاری در نظر بگیریم یا همان نقطه ای که در اول با ردیاب بدست آوردیم منظورم اینه که آیا تقاطع قطرهای حجمی که بدست آوردیم منطبق بر همان نقطه ای است که ردیاب زده ایم لطفا راهنمایی نمایید.

ببین دوست من تقاطع نقاط حجمی را در نظر نگیر شما با ردیاب برو وسط او اضلاع حجمی باید قیچی کنه و یک گودال 1*1 بکن
موفق باشی

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

جمعه 1 شهریور1392 - 9:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان در اطراف ريشه بعضي از درختان ميوه و جنگلي املاح و ذراتي جمع ميشن كه ردياب ممكنه با فركانس طلا به سمت اين ريشه ها كشيده بشه حواستون باشه در حجم گيريها درخت اگر باشه مشكوك به ذراته

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 1 شهریور1392 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
من امروز باز تستهایی رو با فلزات دفن شده انجام دادم که بسیار واسم جالب بود
بهترین مقدار ولوم قدرت برای عمق گیری مقدار نیم میباشد خیلی دقیق و میلیمتری میتونید حساب کنید
زمانی که عقب عقب دارید میرید با هر گام که به عقب میرید 10 ثانیه صبر کنید تا آنتنها ثبات پیدا کنند و زمانیکه آنتنها دقیقا 10 سانت از هم فاصله گرفتن و ثابت موندن مقدار عمق دقیقا بدست میاد
ضمنا امروز دوباره رفتم جاییکه حفاری کرده بودیم و چندتا از سنگهایی رو که دراورده بودیم از محل دور کردم و دوباره روی اونها با گلد یک و دو تست کردم و با تعجب دیدم که ردیاب به سمت اونه میره و فهمیدم که ذرات بودن
حالا دیگه اطمینان دارم که ردیاب حداقل جایی رو که بار داشته باشه تشخیص میده و فقط باید اینقدر تمرین کنم که بتونم خطا رو بدون حفاری تشخیص بدم و این یعنی اینکه موفق خواهیم شد به هدف برسیم و فقط دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نه
امیدوارم همه با هم بتونیم به یک روش منطقی و اصولی برای حذف خطای ذرات و خطاهای مربوط به اپراتوری برسیم
یه تست دیگه هم که انجام دادم اینبود که اون سنگا رو با فاصله 50 متر نسبت به 60 گرم طلا به عنوان تست قرار دادم و از فاصله برابر بین اونه با ولوم 1 ردیاب زدم که با تعجب دیدم اینبار ردیاب به سمت طلای تست رفت و مطمئن شدم که علت خطای من در مورد اول کمبودن طلای تست نسبت به حجم ذرات در محل بوده که اینرو باز به تجربیاتم اضافه میکنم
البته یه چیز دیگه هم متوجه شدم که بسیار برام جالب بود و میتونه در آینده خیلی بهم کمک کنه و اون هم اینکه اگه طلای تست زیاد همارهمون نباشه میتونیم با افزایش فاصله و تستهای مکرر ببینیم که ردیاب در چه فاصله ای بالخره طلای تست رو میزنه و سراغ هدف نمیره که اگه یک بار با یک هدف واقعی و موجود این تست رو انجام دهیم میتونیم به یک قانون برسیم که حتی بر اساس اون میتونیم وزن فلز مورد نظر رو هم حدس بزنیم
موفق باشید :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 1 شهریور1392 - 3:09am

محل اقامت: بابل
باسلام خدمت دوستان عزیز یک پیشنهاد برای اقا مجتبی دارم در ساخت ردیاب جدید پس از تکمیل ردیاب سریع ان را در اختیار دوستان قرار ندهید بلکه دراختیار چند نفر از افراد باتجربه که سابقه چندین ساله در امر ردیابی دارن قرار دهید تا اگر ایرادات واشکالاتی داشت رفع شود واز دوستانی که تازه ردیابی را شروع کردن خواهشمندام در ارتباط با کارایی ردیاب تعریف وتمجید نکنند که نتیجه ان این چیزی می شود که میبینیم البته هر پروژه ای درابتدانواقصی دارد که میبایست توسط افراد باتجربه رفع گردد وپس از رفع نواقص راهی بازار گردد تاکید مجدد میکنم افراد باتجربه در تست خیلی خیلی مهم هستند

شنبه 2 شهریور1392 - 9:02am
YIM
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
شهرام نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز یک پیشنهاد برای اقا مجتبی دارم در ساخت ردیاب جدید پس از تکمیل ردیاب سریع ان را در اختیار دوستان قرار ندهید بلکه دراختیار چند نفر از افراد باتجربه که سابقه چندین ساله در امر ردیابی دارن قرار دهید تا اگر ایرادات واشکالاتی داشت رفع شود واز دوستانی که تازه ردیابی را شروع کردن خواهشمندام در ارتباط با کارایی ردیاب تعریف وتمجید نکنند که نتیجه ان این چیزی می شود که میبینیم البته هر پروژه ای درابتدانواقصی دارد که میبایست توسط افراد باتجربه رفع گردد وپس از رفع نواقص راهی بازار گردد تاکید مجدد میکنم افراد باتجربه در تست خیلی خیلی مهم هستند

شهرام جان اگه تو قسمت فروشگاه رفته باشی یه تایپیک هست که دقیقا مطلبی رو که شما عرض کردید رو قراره مورد بررسی قرار بگیره حتی خیلی بصورت کاملتر

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

شنبه 2 شهریور1392 - 9:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure