مجتبی نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام به همه دوستان گل
آقا حمید شما می فرمایید که اگه خدا بخواد در دستگاه دوم این خطاها وجود نداره .پس یعنی این اولی که ما گرفتیم کشک.
تازه امروز دستگاه من میرسه و یعنی اینطور که شما می فرمایید از همین الان یا باید به فکر فروشش باشم یا بندازمش یه گوشه.
واقعا درک نمیکنین که با چه زحمتی این پول جور شده و پای آبروی منم در میونه چون فقط خودم تنها که نیستم برادر.
برای دستگاه دوم هم که دیگه پولی نیست بخوام سفارش بدم و باز هم...
شما میگید مقایسه کنید آخه ما برای تست و مقایسه با دستگاهای دیگه که اینو نخریدیم برای نتیجه این دستگاهو سفارش دادیم که با توجه به تعاریفی که شما مدیران محترم انجمن از دستگاه داشتید ما اعتماد کردیم و هنوز هم اعتماد داریم.
امیدوارم که کسی از حرفهای من دلگیر نشده باشه چون اگه یه مقدار خودتونو جای من بزارید میفهمید که چی میگم.
ان شاءالله شما مدیران سایت و همه دوستان در همه جا موفق باشید.
دوست من شما که امروز به دستتون رسید و قبلا هم این انتقادها درمورد این ردیاب 22 بوده و خبر هم داشتین و منم تلفنی بهتون گفتم این دستگاه رو دیگه نمیفروشم اگر میخواین برای تمرین و اموزش ازش استفاده کنین تا ردیاب دومی رو تهیه کنین و پیش خودتون گفتین خب با دومیلیون من دوتا دستگاه میخرم اینطوری بخاطر شما من دوباره درست کردم و شما هم با علم اینکه این دستگاه جهت تمرین هست قبول به سفارش دادین , این چه حرفی بود که زدین که با هزار بدبختی جور کردم و این چیزها کسی که شما رو زور نکرد دستگاه بخرین دوست گلم هنوز نیامده اعتراض رو شروع کردین مطمئنا دستگاه دوم هم بیاد عالی باشه باز میگردین دنبال نقطه ضعف اون . بابا جان این ردیابه از یه ردیاب چه انتظاری میشه داشت از قدیم گفتند هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری . حالا ما یه ردیاب دادیم به شما از تمام ردیابهای موجود در دنیا بهتره بد کاری کردیم به یک میلیون دادیم . اگه قرار بود بی نقص باشه که قیمتش سر به فلک میزد .
میگین تبلیغات چه تبلیغاتی همه اول دستگاه رو گرفتند و دیدین حالت نقطه زنی داره خوشحال شدند و تعریف کردند بنظرتون کار بدی کردند یه تحولی شد تو ردیابی که نقطه بزنه . تا حالا دستگاهی نبود که عامل خطا رو دربیاره و برای همه جای تعجب بود . این دستگاه اولی ما درسته ذرات رو میزنه اما خیلی چیزهای دیگه تو خاک هست که اصلا نمیزنه و خیلی ها با دستگاههای دیگه با این مقایسه کردند و به نتیجه خوب هم رسیدند .
بنظر من اونهایی که معترض هستند از دستگاه قبلی باید صبر کنند تا این دوستان جدید دستگاه رو خریداری کنند و تست کنند اگر راضی بودند شما هم دوماه بعد اگه دوست داشتین اقدام به تهیه دستگاه کنین اونهاییکه معترض هستند باید برای دستگاه جدید دوماهی صبر کنند چون نمیخوام دیگه ضرری کنن .
سلام به شما آقا مجتبی و آقا حمید و بقیه دوستان
چون مسافرت بودم دیر جواب دادم شرمنده.
اول اینکه چرا میزنی آقا مجتبی
.بعدشم من که حرفی نزدم فقط حرفی که زدید و گفتین که برا تمرینه یه چی گفتم که گفته باشم .
وگرنه تو پست بعدیم که کاملا گفتم که منظوری نداشتم و پشت تلفونم از شما تشکر کردم و الان هم تشکر میکنم
. تازشم من کلا پیش خودم فکری نکردم
.چون من پول دومیو که ندارم اگه داشتم همون اول که شما به من پیشنهاد دادین میخریدمش .
خلاصه من هم از شما و هم از آقا حمید تشکر میکنم و معذرت میخوام اگه ناراحتتون کردم
راستی تو این سفری که رفته بودم یکی از دوستان منو برد جایی که منو خیلی متعجب کرد.یه روستای کوچیکی رفتیم که متروکه متروکه بود و همه مردمش یه شبه همه چیو ول کردن و رفتن.همه میگفتن که گنج پیدا کردن.تپه ای هم که ازش بارو در آورده بودن نشونم داد .واقعا جالب بود اهالی یه روستا دست به دست هم ماااااااااااااااااااایه دار شده بودن
یه سوال کوچیکو فعلا خدا حافظ شما: اگه یه جایی خاکستر و استخوان انسان پیدا بشه معنیش چیه؟(البته توقبرستون نه)
ان شاءالله همه موفق باشیم و دعا کنید شدید که محتاج دعای همتون هستم