انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:19am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

علي جان فكر كنم حجم زياد بهتر از حجم كم هستش.به اميد خدا نااميد نميشي و موفق ميشي.در مورد تست طلا به نظر من يا با خودتون نبريد و اگه برديد يه طلاي 24عيار بالاي100گرم بايد برد چون واقعا اين ذرات در زير خاك خيلي قدرتمند هستن.سعي كنيد بعد از پپدا كردن جا به هيج وجه عجله نكنيد و همه تست ها رو يك به يك انجام بديد.من وقتي جاي آنتن قيچي ميكنه آنتن ها رو بازي ميدم و تلاش ميكنم با دستام كاري كنم از هم باز بشن و اگه ببينم آنتن ها مقامت خوبي دارن شروع به انجام مراحل بعد مي كنم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 2 شهریور1392 - 9:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان در مورد حجم چیزی که به من ثابت شده اینه که در دو مرحله ی حجم گیری (قبل از سرکه ریختن و بعد از آن) اگه اختلاف زیاد بود قطعا ذراته ، حالا باید ببینیم جاییکه این اختلاف کم باشه چه اتفاقی رخ میده اگه اونم ذرات باشه فکر کنم دیگه نباید روی حجم حساب کنیم و باید به فکر راه دیگه ای باشیم تا از حفاری بی مورد جلوگیری کنیم.

شنبه 2 شهریور1392 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان :x
امروز ورژن 2 رو سفارش دادم و به امید خدا تا چند وقت دیگه که بدستم برسه با این ورژن 1 میخوام تمام تمرینات رو بصورت جدی انجام بدم که دیگه وقتی ورژن 2 بدستم برسه مطمئن باشم که خطاهام به حداقل رسیده
خیلی خوشحالم که توی این ورؤن 2 حداقل از ذرات خبری نیست با توجه به اون ولوم تنطیم وزن و حجم
در هر صورت برای همه آرزوی موفقیت میکنمو امیدوارم همه توی کارتون موفق و پیروز باشید و مارو هم از دعای خیر فراموش نکنید :x
ضمنا از دوستانی که چیز جدیدی درباره حذف خطاها کشف کردن خواهش میکنم اینجا عنوان کنند که همه با اون راه آشنا بشیم
از دوست عزیزم آقا حمزه هم که بسیار پرتلاش هستند خواهش میکنم نتایج حفاریها و تمرینات و تستهارو مثل همیشه بزارند که استفاده کنیم
سپاس :ymhug:

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 2 شهریور1392 - 11:27am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
سلام دوستان :x
امروز ورژن 2 رو سفارش دادم و به امید خدا تا چند وقت دیگه که بدستم برسه با این ورژن 1 میخوام تمام تمرینات رو بصورت جدی انجام بدم که دیگه وقتی ورژن 2 بدستم برسه مطمئن باشم که خطاهام به حداقل رسیده
خیلی خوشحالم که توی این ورؤن 2 حداقل از ذرات خبری نیست با توجه به اون ولوم تنطیم وزن و حجم
در هر صورت برای همه آرزوی موفقیت میکنمو امیدوارم همه توی کارتون موفق و پیروز باشید و مارو هم از دعای خیر فراموش نکنید :x
ضمنا از دوستانی که چیز جدیدی درباره حذف خطاها کشف کردن خواهش میکنم اینجا عنوان کنند که همه با اون راه آشنا بشیم
از دوست عزیزم آقا حمزه هم که بسیار پرتلاش هستند خواهش میکنم نتایج حفاریها و تمرینات و تستهارو مثل همیشه بزارند که استفاده کنیم
سپاس :ymhug:

ilanjiعزيز مباركه.ايشالله موفق باشي
راستش دوست عزيز بجز عده ي كمي از دوستان خيلي از دوستان متاسفانه سكوت كردن و تو مباحث شركت نمي كنند كه اين امر باعث دلسردي ميشه.در مورد نتايج هم عرض كنم من ولوم 10كيلو كه تو ردياب استفاده شده رو با ولوم دوبل 50كيلو تعويض كردم كه نتايج خيلي خوب بود و امروز كه اين رو ميگم بصورت عملي تستش كردم و ميگم.ايشاالله ولوم هاي ديگه هم استفاده خواهم كرد كه متاسفانه به علت ناياب بودن حداقل اينجا كمي كار كند پيش ميره.با بالا رفتن مقدار ولوم حساسيت ردياب كم ميشه و اين يعني كم شدن حساسيت.بنظر من با سري كردن چند ولوم ميشه نتايج خوبي داشت ولي همه ي اينها فرضيه هستن و بايد عملي تست بشه.در مورد حفاري هم به يقين ميگم حجم كم يعني ذرات و قاطي كردن آنتن ها در هنگام عمق گيري يعني وجود يه چيز خيلي قديمي.تا يادم نرفته اين رو هم بگم حركت هر دو آنتن بطرف بار هم خيلي مهمه.حركت يه آنتن يعني يه خطا و يا اكسيد فلزات و يا يه چيز ديگه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 2 شهریور1392 - 11:49am
استاد
استاد
آواتار کاربر

اليته دوستان اينكه ميگم فقط يه فرضيه هستش و هنوز كامل تستش نكردم و فقط اينو ميگم تا دوستان تستش كنند.تصور كنيد يه جسم 500گرمي زير خاك هستش و ردياب اونجا قيچي كرده.گام اول:دستگاه فركانس خودش رو فرستاده و به علت وجود اين 500گرم اونجا قيچي كرده.
گام دوم:اين جسم بعلت وجود امواج ردياب بخاطر وزن 500گرمي خوب باردار شده
گام سوم:بعلت وزن در صورت خاموشي ردياب امواج مدتي بيشتري نسبت به يه جسم كم وزن تر از خودش خنثي ميشه
گام چهارم:بعنوان مثال اگه يك جسم 20گرمي تو 5ثانيه خنثي بشه پس يك جسم 500گرمي تو 12.5ثانيه امواج رديابو خنثي ميكنه
حالا ميريم رو اين فرضيه:هينه قيچي شدن آنتن اگه ردياب تو اون حالت خاموش بشه اگه آنتن ها سريع باز بشن يعني ذرات و اگه آروم آروم باز بشن يعني متوسط و اگه كند باز بشن و بطرف شمال برن يعني خوب.
دوستان بازم ميگم اين فقط يه فرضيه بر اساس فيزيك هستش و اصلا نميگم درست هستش

شنبه 2 شهریور1392 - 12:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مجتبی نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام به همه دوستان گل @};-
آقا حمید شما می فرمایید که اگه خدا بخواد در دستگاه دوم این خطاها وجود نداره .پس یعنی این اولی که ما گرفتیم کشک.
تازه امروز دستگاه من میرسه و یعنی اینطور که شما می فرمایید از همین الان یا باید به فکر فروشش باشم یا بندازمش یه گوشه.
واقعا درک نمیکنین که با چه زحمتی این پول جور شده و پای آبروی منم در میونه چون فقط خودم تنها که نیستم برادر.
برای دستگاه دوم هم که دیگه پولی نیست بخوام سفارش بدم و باز هم...
شما میگید مقایسه کنید آخه ما برای تست و مقایسه با دستگاهای دیگه که اینو نخریدیم برای نتیجه این دستگاهو سفارش دادیم که با توجه به تعاریفی که شما مدیران محترم انجمن از دستگاه داشتید ما اعتماد کردیم و هنوز هم اعتماد داریم.
امیدوارم که کسی از حرفهای من دلگیر نشده باشه چون اگه یه مقدار خودتونو جای من بزارید میفهمید که چی میگم.
ان شاءالله شما مدیران سایت و همه دوستان در همه جا موفق باشید.

دوست من شما که امروز به دستتون رسید و قبلا هم این انتقادها درمورد این ردیاب 22 بوده و خبر هم داشتین و منم تلفنی بهتون گفتم این دستگاه رو دیگه نمیفروشم اگر میخواین برای تمرین و اموزش ازش استفاده کنین تا ردیاب دومی رو تهیه کنین و پیش خودتون گفتین خب با دومیلیون من دوتا دستگاه میخرم اینطوری بخاطر شما من دوباره درست کردم و شما هم با علم اینکه این دستگاه جهت تمرین هست قبول به سفارش دادین , این چه حرفی بود که زدین که با هزار بدبختی جور کردم و این چیزها کسی که شما رو زور نکرد دستگاه بخرین دوست گلم هنوز نیامده اعتراض رو شروع کردین مطمئنا دستگاه دوم هم بیاد عالی باشه باز میگردین دنبال نقطه ضعف اون . بابا جان این ردیابه از یه ردیاب چه انتظاری میشه داشت از قدیم گفتند هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری . حالا ما یه ردیاب دادیم به شما از تمام ردیابهای موجود در دنیا بهتره بد کاری کردیم به یک میلیون دادیم . اگه قرار بود بی نقص باشه که قیمتش سر به فلک میزد .
میگین تبلیغات چه تبلیغاتی همه اول دستگاه رو گرفتند و دیدین حالت نقطه زنی داره خوشحال شدند و تعریف کردند بنظرتون کار بدی کردند یه تحولی شد تو ردیابی که نقطه بزنه . تا حالا دستگاهی نبود که عامل خطا رو دربیاره و برای همه جای تعجب بود . این دستگاه اولی ما درسته ذرات رو میزنه اما خیلی چیزهای دیگه تو خاک هست که اصلا نمیزنه و خیلی ها با دستگاههای دیگه با این مقایسه کردند و به نتیجه خوب هم رسیدند .
بنظر من اونهایی که معترض هستند از دستگاه قبلی باید صبر کنند تا این دوستان جدید دستگاه رو خریداری کنند و تست کنند اگر راضی بودند شما هم دوماه بعد اگه دوست داشتین اقدام به تهیه دستگاه کنین اونهاییکه معترض هستند باید برای دستگاه جدید دوماهی صبر کنند چون نمیخوام دیگه ضرری کنن .

سلام به شما آقا مجتبی و آقا حمید و بقیه دوستان
چون مسافرت بودم دیر جواب دادم شرمنده.
اول اینکه چرا میزنی آقا مجتبی :(( .بعدشم من که حرفی نزدم فقط حرفی که زدید و گفتین که برا تمرینه یه چی گفتم که گفته باشم . X_X وگرنه تو پست بعدیم که کاملا گفتم که منظوری نداشتم و پشت تلفونم از شما تشکر کردم و الان هم تشکر میکنم @};- . تازشم من کلا پیش خودم فکری نکردم :D .چون من پول دومیو که ندارم اگه داشتم همون اول که شما به من پیشنهاد دادین میخریدمش .
خلاصه من هم از شما و هم از آقا حمید تشکر میکنم و معذرت میخوام اگه ناراحتتون کردم :x
راستی تو این سفری که رفته بودم یکی از دوستان منو برد جایی که منو خیلی متعجب کرد.یه روستای کوچیکی رفتیم که متروکه متروکه بود و همه مردمش یه شبه همه چیو ول کردن و رفتن.همه میگفتن که گنج پیدا کردن.تپه ای هم که ازش بارو در آورده بودن نشونم داد .واقعا جالب بود اهالی یه روستا دست به دست هم ماااااااااااااااااااایه دار شده بودن @-)
یه سوال کوچیکو فعلا خدا حافظ شما: اگه یه جایی خاکستر و استخوان انسان پیدا بشه معنیش چیه؟(البته توقبرستون نه)
ان شاءالله همه موفق باشیم و دعا کنید شدید که محتاج دعای همتون هستم :x

شنبه 2 شهریور1392 - 1:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام من فکر نمیکنم این ردیاب بیشتر از 4 متر جواب بده و کاراییش به اون خوبی که تبلیغ کردن باشه البته مزایای زیادی داره ولی معایب بدون برنامه دادن ردیاب به بیرون خیلی خودش رو نشون داده

شنبه 2 شهریور1392 - 2:46pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خبره نوشته است:
سلام من فکر نمیکنم این ردیاب بیشتر از 4 متر جواب بده و کاراییش به اون خوبی که تبلیغ کردن باشه البته مزایای زیادی داره ولی معایب بدون برنامه دادن ردیاب به بیرون خیلی خودش رو نشون داده

خبره جان آيا شما اين ردياب رو تست كرديد كه اين حرف رو ميزنيد.اگه داريد از خودتون ميگيد مطمئن باشيد ادم رويا پردازي هستيد.بچه هاي اين سايت به اندازه كافي تحت فشار هستن و شما تو اين شرايط داريد هيزم ميريزيد رو آتيش.من از دوستان تقاضا كردم اگه انتقادي دارن بيان بصورت علمي و تست شده بگن و ما هم حمايت مي كنيم.دوست من اينجا ايرانه و نميشه با برنامه ردياب رو بيارن خدمت شما.دوست محترم من اين ردياب رو تو عمق 8متري هم تست كردم و جواب داده.لطفا اول تست كنيد بعد بياييد انتقاد كنيد

شنبه 2 شهریور1392 - 3:19pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
خبره نوشته است:

عزیز من شما دنبال چی میگردی؟! میخواید امروز یک میلیون بدی دستگاه رو بگیری فردا بری جنس دربیاری میلیونر بشی؟!
دوستان یکم فکر کنید چرا جای اینکه هنوز دستگاه نرسیده دستتون دارید نظر میدید، به خدا من 2 تا جا رو کاوش کردم دوتا جاش هم اونا که عکسشو زدم در اومد یعنی تو دست من جای دیگه رو نزد فقط همین 2 تا جا بود؟ نمیخوام تبلیغ کنم تا الان هم یه پست از من نمیبینی که تبلیغ کرده باشم، چرا این کار رو کنم وقتی میدونم بعضی ها رو اگه ریفاندر، لورنز، جی پی ایکس و gpr همه رو هم بزاری دستش بازم منتظر معجزه میشینه، به خودش اجازه نمیده یه مدت وقتشو بزاره روش کار کنه! چه برسه به ردیاب که کار باهاش خیلی سخت و به نظر من یه علم پیچیدست باید کار کرد حفاری و تست آزمایش کرد اینجوری که نشد!

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

شنبه 2 شهریور1392 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان تعویض ولوم رو خوب اومدی من هم تو همین فکر بودم اما یه جاش برام سوال بود که مثلا وقتی ولوم ده کیلو رو رو نیم میگذاشتیم مقاومت مثلا میشد 9.5 کیلو الان که ولوم رو 50 کیلو بگذاریم حداقل میشه 45 کیلو و اینجا قدرت دستگاه خیلی افت نمیکنه ؟ به نظرت از رنج پایینتر نمیشه استفاده کرد ؟ البته حمید جان بهتر میدونند کارایی دستگاه تا چه مقدار جواب میده.

شنبه 2 شهریور1392 - 5:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure