Rooz نوشته است:
سلام بر جهانبین عزیز حال شما
خداقوت و خسته نباشید از تلاش هاتون در بهبود این مدار . نکاتی که فرمایش کردین رو سعی می کنم خلاصه پاسخ بدم .
در مورد اهم سلف بنده از سیم مسی با روکش نقره اندود استفاده کردم که به دلیل در اختیار داشتن نقره خودم ساختمش . این سیم ها اهم بسیار کم دارند و مشخصات فرکانسی شون با سیم های مس معمولی متفاوت هست . یعنی در فرکانس کار بالا و امواج گیگا هرتز رسانایی فرکانسی بیشتری دارن و اگر دقت کنید در مدارات مخابراتی بر مبنای فرکانس کاری از نقره یا رو کش طلا استفاده می شه نمونش همون موبایلی هست که در اختیار دارید . الیته در مدار فرانگو سیم مسی هم بخوبی کار می کنه و دقت کنن که دوستان متضرر نشن و هزینه ی بیش از حد نکنن . لینک اون دستگاه رو خدمتون میزارم برای نمونه ملاحظه بفرمایید :
viewtopic.php?f=24&t=2576&hilit=%D8%B1%D9%88%D8%B2+Rooz&start=3600مورد بعد اینکه بنده هم به ندرت ترانزیستور عوض می کنم و تغییرات شدت سیگنال ورودی کریستال رو می شه به یک دیود واریکاپ تحویل داد و با یک عدد ولوم براحتی اون رو بادقت کنترل کرد که در یک نمونه ی آزمایشی هم از این روش استفاده کردم و مزایا و معایب خودش رو داره .
1- ایا مدار فرانکو بدون قسمت اسیلاتور توان گرفتن اثر هدف رو داره؟ حالا بسیار ضعیف یا کلا به هر نحوی؟ بنوعی کلا تغییری تو ولتاژ مدار ایجاد میشه؟
پاسخ ، اوسیلاتور یه حد ولتاژ برای روشن موندن و تنظیم آی سی ها با ولوم آستانه ایجاد می کنه ، اگر شما کلا اوسیلاتور رو حذف کنی چون شدت سیگنال مبنایی نداری نمی تونی ال ای دی هات رو تنظیم بکنی و تحت هر شرایطی دستگاهت از تنطیم آستانه خارج می شه چون ولتاژ رفرنس دقیق و ثابتی دیگه نداری .
بنده بین قطعات رو ایزوله کردم البته کار دردسرداریه و یکم کم و زیاد یا لغزش تنظیم مدارت رو بهم می ریزه ، اگه درست انجام بشه واکنش های دستگاه تمیز تره و اگر اشتباه باشه مدام مدار به هم می ریزه ازنظر تنظیم آستانه و ، بنظر بنده طرح عرفان عزیز اصولی تر هست برای ساخت عمومی . نکته ی دیگه اینکه ما دقیقا نمی دونیم ایزوله کردن در همه جا و همه ی مکان ها مفید هست یا خیر . بستگی به شرایط محل و محیط داره بطور کلی .
سلام عزیز
بله خب دقیقا منظورم خود خروجی مداره که بدون وجود اسیبلاتور میتونه کار دریافت اثر دفینه و داشته باشه ؟ حالا یه تغییری که مثلا بگیم ولتاژ از0.2 به 0.3 رسید یا کمتر یا بیشتر کاری به مدار دیسپلی ندارم فقط خروجی
بعد از اون سلف طلا هم تاثییر مثبی نداره چون بهیچ عنوان مبحث خود فرکانس مطرح نیست
فرکانس برای حمل ماهیت اسیر شده هست وگرنه بدون فرکانس ما با حجم وسیعی از نیروها طرف هستیم که کنترلی رو گیرنگی ان نداریم
بحث ظرفیت و محاسبه اهم و شدت گیرندگی رسانایی هس که هرچقدر اهمش بالاتر باشه تازه بهتره البته کنترلش سخت تر میشه
منظورتون رو از دیود کنترل ولتاژ رو نگرفتم --- یه مبحثی هست که تمام پروسه تنظیم ولتاژ باید در قسمت مدار اسیلاتور رخ بده و قطعات جاهای دیگر دست نخوره البته چون راه حل بدست اوردن ولتاژ 2 تا 7 رو به مدار اسیلاتور محدود نکردیم داستان همینه که نمیشه بدون تغییر ترانزیستورها ولتاژ کم کنیم ولی خب جای فکر داره که چگونه میشه
و عملا تغییر دیگر ترانزیستورهای مدار و قطعات عملا بدلیل عدم اگاهی از عملکرد دستگاه هست وگرنه نیازری نیست - بعد از اون تابحال به قرنطینه کردن قسمتهای مدار فکر کرده اید که تاثییر منفی یا مثبتش رو بسنجید که بفهمید چه خبره؟
کلا ایزوله کردن به جداسازی اسیلاتور از القای تماما کنترل شده تتنها به قسمت خاصی از مدار خلاصه میشه و چیزی که توجه نمیکنید ایا خروجی ترانزیستور قبل زنرها میتونه موج اسیلاتور رو به ورودی ترانزیسستورهای قبلی برسونه؟ و چرا با نزدیک کردن انگشت به ترانزیستور اخر قبل زنز سنس داریم و ترانزیستورهای قبل کمترین واکنش رو دارن در حالی که باید بدلیل طبقات تقویت اثر بیشتری رو دریافت کنن ؟ فک کنم تنظیم ولتاژ مناسب به این موضوع هم بستگی داره که ما تاثییرات خروجی به ورودی یا هر تاثییر القایی رو در نظر نمیگیریم در حالی که یقین دارم یه سیم تکی از سیگنال الکتریکی بازم القایی در اطرافش داره
من یه طراحی دارم که اگه دوستان صلاح بدونن فیبر جدیدتری بزنیم