با سلام خدمت همه دوستان
چند وقت پیش با 3نفر از دوستانم برای ردیاب زدن یه منطقه ای رفتیم ، من با ردیاب انجمن یک نقطه رو قیچی کردم و حتی از فاصله حدود 700 متری از چهار جهت بازهم همون نقطه رو قیچی کردم بعد از اون تست های مختلف رو انجام دادم البته همه این کارارو هم با گلد 1 و هم با گلد 2 تکرار کردم تست طلا رو هم با 38 گرم طلای خارجی و هم با یک سکه تمام بهار آزادی از فواصل و جهات مختلف انجام دادم که در همه موارد ردیاب فقط روی نقطه ای که قبلاً زده بود قیچی میکرد. بعد از چند ساعت استراحت دوباره شروع کردم به ردیابی ولی ایندفعه با حالت حفره یابی ، و ردیاب دقیقاً 80 سانت اونورتر از نقطه رو قیچی میکرد. بعد از انجام تمام این تستها صاحب زمین یک کپی از نسخه اون منطقه رو به ما نشون داد که دقیقاً نقطه ما رو تأیید میکرد و همینطور چاه کنار هدف هم داخل نسخه اومده بود و این خیلی برای هممون جالب بود. ولی یه مشکلی که ما داشتیم این بود که اون منطقه از نظر حفاری خیلی خطرناک بود واقعاً ریسکش بسیار بالا بود به همین خاطر تصمیم گرفتیم اون نقطه رو با دستگاه های دیگه هم تست کنیم . خلاصه با هماهنگی بچه ها 2 تا دستگاه تصویری ردیف کردیم ، روور سی 2 نیو که سوپر سنسور داشت و همینطور اگزاماینر که بعد از اسکن منطقه هر دوتاشون هم خود نقطه و هم عمقشو و هم چاهی که در کنار هدف بود رو تأیید کردند.
البته اینوهم باید بگم که یکی از کسانی که من میشناسم هم با ردیاب انجمن بار خوبی قسمتش شده ولی به دلایلی دوست نداشت که در موردش توی انجمن توضیحی بده.
به نظر من یک جایی که برای ردیابی میرین اصلاً نباید ذهنتونو درگیر کنید که حتماً الان باید یجا رو پیدا کنید ، منظورم اینه که بذارید ردیاب کار خودشو به درستی انجام بده و نیروی ذهنتون روی کار ردیاب تأثیر نذاره چونکه چه به این موضوع اعتقاد داشته باشید و چه نداشته باشید نیروی ذهن روی عمل ردیابی تأثیر بسیار بسیار مهمی داره...
من از آقا مجتبی و آقا حمید ، هم بخاطر ردیاب خوبشون و هم بخاطر انجمن مفیدشون تشکر میکنم
امیدوارم که هر چه زودتر به آرزوهاتون برسید