انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:27pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

منم با نظر رحمان موافقم ،البته باید دید نظر مدیران سایت چیه @};-

یکشنبه 3 شهریور1392 - 3:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت همه دوستان
چند وقت پیش با 3نفر از دوستانم برای ردیاب زدن یه منطقه ای رفتیم ، من با ردیاب انجمن یک نقطه رو قیچی کردم و حتی از فاصله حدود 700 متری از چهار جهت بازهم همون نقطه رو قیچی کردم بعد از اون تست های مختلف رو انجام دادم البته همه این کارارو هم با گلد 1 و هم با گلد 2 تکرار کردم تست طلا رو هم با 38 گرم طلای خارجی و هم با یک سکه تمام بهار آزادی از فواصل و جهات مختلف انجام دادم که در همه موارد ردیاب فقط روی نقطه ای که قبلاً زده بود قیچی میکرد. بعد از چند ساعت استراحت دوباره شروع کردم به ردیابی ولی ایندفعه با حالت حفره یابی ، و ردیاب دقیقاً 80 سانت اونورتر از نقطه رو قیچی میکرد. بعد از انجام تمام این تستها صاحب زمین یک کپی از نسخه اون منطقه رو به ما نشون داد که دقیقاً نقطه ما رو تأیید میکرد و همینطور چاه کنار هدف هم داخل نسخه اومده بود و این خیلی برای هممون جالب بود. ولی یه مشکلی که ما داشتیم این بود که اون منطقه از نظر حفاری خیلی خطرناک بود واقعاً ریسکش بسیار بالا بود به همین خاطر تصمیم گرفتیم اون نقطه رو با دستگاه های دیگه هم تست کنیم . خلاصه با هماهنگی بچه ها 2 تا دستگاه تصویری ردیف کردیم ، روور سی 2 نیو که سوپر سنسور داشت و همینطور اگزاماینر که بعد از اسکن منطقه هر دوتاشون هم خود نقطه و هم عمقشو و هم چاهی که در کنار هدف بود رو تأیید کردند.
البته اینوهم باید بگم که یکی از کسانی که من میشناسم هم با ردیاب انجمن بار خوبی قسمتش شده ولی به دلایلی دوست نداشت که در موردش توی انجمن توضیحی بده. :-ss
به نظر من یک جایی که برای ردیابی میرین اصلاً نباید ذهنتونو درگیر کنید که حتماً الان باید یجا رو پیدا کنید ، منظورم اینه که بذارید ردیاب کار خودشو به درستی انجام بده و نیروی ذهنتون روی کار ردیاب تأثیر نذاره چونکه چه به این موضوع اعتقاد داشته باشید و چه نداشته باشید نیروی ذهن روی عمل ردیابی تأثیر بسیار بسیار مهمی داره...
من از آقا مجتبی و آقا حمید ، هم بخاطر ردیاب خوبشون و هم بخاطر انجمن مفیدشون تشکر میکنم ^:)^ امیدوارم که هر چه زودتر به آرزوهاتون برسید :-BD

یکشنبه 3 شهریور1392 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
آفرین به تو حمید جان
خوبه که بالاخره بچه ها جرئت کنن تجارب خوب و بد دستگاه رو بگن تا همه با دید باز انتخاب کنن. فردا اگه بار گیرشون اومد بدونن که مهندسین عزیز سایت چی ساختن واگه گیرشون نیومد بدونن مشکل از جا بوده.
فقط هر چند جسته و گریخته چیز هایی گفته شده ولی نحوه کار با دستگاه رو همین حمید جان که کارش مثبت بوده بیان کنه خوبه؟
چیزهایی مثل تست 10 ثانیه، حذف ذرات، و .......

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

یکشنبه 3 شهریور1392 - 7:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان سوالات و مطالب مربوط به ردياب 1 رو تو قسمت اپراتوري ردياب مطرح كنيد تا دوستان گيج نشن و پست ها قاطي نشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 7:23pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان من 4 جاي خيلي خوب رو با ردياب 1 مشخص كردم و ايشاالله با اين ردياب 2ميرم سراغشون و همه ي نتايج رو براتون ميزارم.فكر كنم استاد مجتبي هم دارن رو ردياب كار مي كنند بخاطر همين از دوستان مي خوام تا از سوال هاي بي ربط و تكراري خودداري كنند تا ايشاالله اين ردياب هم آماده بشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چششششششششششششششششششم حمزه جان
دیگه چرا میزنیمون؟
خوب مگه 35 اصلاح و ارتقا یافته 22 نیست. اکثر کارهاشون مثل همه ولی 35 دقیقتره

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

یکشنبه 3 شهریور1392 - 7:30pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

امير جان منم بخاطر خودتون ميگم تا بعدا گيج نشيد.بله نوع پيشرفته از ردياب 1 هستش كه خيلي بهينه تر از اولي هستش.

یکشنبه 3 شهریور1392 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در خدمتیم داداش.
بعد حالا تو که با اینهمه دستگاه اون مکانها رو چک کردی و مطمئن شدی چرا نمیری سراغشون؟
لازمه حتما از 35 هم استفاده کنین؟

یکشنبه 3 شهریور1392 - 7:55pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

تو اين فصل كوه شلوغه و گذاشتم براي پاييز كه خلوت تره.با عجله آدما به جايي نميرسن بايد صبور بود.در ضمن مي خوام ردياب 2 رو هم كامل بصورت عملي تستش كنم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 8:03pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان توجه داشته باشین ردیای FPL-22 در نوع خودش ردیاب بسیار خوبی بود و این مساله بارها ثابت شده. اما بنظر من مقایسش با FPL-35 هم کار درستی نیست! چون تفاوت در همه کلیات و جزئیات این ردیاب زیاده. در واقع شما با این ردیاب حتی به تست سرکه و تست طلا و حجم گیری های نامشخص و تست با دستگاه خاموش نیاز ندارین! مهمترین نکته حذف کامل ذرات و حتی تخمین وزن هدف هست که بدرستی پیاده شده. مساله دیگه هم تا حد زیادی خطای فرکانسی هست که براش روش حذف خطا پیش بینی شده. البته دوستانی که مامور تست فرکانسهای خاص شدن به امید خدا کمک میکنن که در زمینه فرکانسها کار خیلی بهتر از این هم بشه.

یکشنبه 3 شهریور1392 - 11:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 8 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure