حمید نوشته است:
لطف دارین.
خیر اون کتاب رو ندیدم فقط اسم ایشون رو مرتبا در تبلیغات شرکت معلوم الحالی مثل جویندگان تحت عنوان دانشمند علم رادار شنیدم. هر چند علم رادار تقریبا در هیچ یک از دستگاههای مرتبط با کاوش ما قابل استفاده نیست و این شرکت از این مسائل در جهت سودجویی استفاده میکنه و دستگاههاشون هم هیچ ربطی به رادار و توضیحات به ظاهر علمی که مرتبا بیان میکنن نداره! این هم راه جدیدی هست که مدتی هست باب شده و با تشکیل کلاس فیزیک و اشباع فکر و ذهن مخاطب از مسائل به ظاهر علمی سعی دارن تلقین کنن دستگاهشون کارایی داره! در صورتیکه یک کاوشگر و اپراتور دستگاه دنبال جوابگیری هست و همینکه کلیت نحوه کار و بخصوص اپراتوری دستگاه رو بدونه کفایت میکنه. عوض کتاب حتی یک فیلم واضح از کارایی واقعی دستگاهشون نمیتونن ارائه کنن و این واقعا مسخرست!
در مورد چشمک زدن از راه دور بستگی به حساسیت آستانه تنظیم چراغ هم داره. برای همین عرض میکنم خیلی بهتره از ولتمتر هم کمک گرفته بشه. در هر صورت وقتی نزدیک به هدف هستین یون ها با قدرت زیاد در اطراف شما در حال تخلیه هستن و شدت و تعدد و حتی جهت تخلیه یونها ثابت نیست بنابراین نوسان زیادی در سنس بوجود میاد. وقتی از هدف دورتر هستین یک برایند کلی از این تخلیه بصورت سیگنال زمینی منتقل میشه که نوسان سنس رو کاهش میده و هر چه بیشتر از هدف فاصله بگیرین سیگنال سنس در عین ضعیف شدن به ثبات بیشتری هم میرسه. در واقع این خودش به تنهایی یکی از راههای تشخیص صحت یک هدف هست. یعنی هر چه به هدف نزدیک تر بشین باید شدت و نوسان سنس بیشتر بشه و روی نقطه 45 درجه شمالی به اوج برسه.
هر چه حساسیت بیشتر باشه همونطور که هدف رو قویتر میزنه نویزهایی هم که در رنج کاری دستگاه هستن قویتر دریافت میشن. در مورد آهن هم بهمین صورت هست هر چند سنس آهن بسیار نادر هست. غیر این بود با این همه ضایعات آهنی که همه جا وجود داره باید مرتبا سنس میشد. اون آهن آلاتی هم که تا بحال سنس شدن خالص نبودن و بنظر میرسه سایر ناخالصی ها موجب سنس بوده باشه.
خواهش میکنم مهندس
پس همش تبلیغات بود .مهندس این شرکت جویندگان کلاه خیلیا رو برداشته یک جعبه تو خالی تحویل میدن بعد میگن برو همه دفینه ها رو صاحب شدی
مهندس چندتا تبلیغ ویدیویی فکر کنم منتشر کردن اگه واسه اینا بوده باشه چون هر از گاهی اسم وبرند شرکتشون تاب بر میداره مشخص نمیکنه چی به چیه .
جالبش تبلیغات ضد ونقیضی که در مورد فلزیاب انجام میدن . در اکثر تبلیغات ویدیوی که منتشر کردن هم در آخر اشاره میکنن که فلزیاب به درد جستجوی طلا در عمق نمیخوره.و همه سطح زن هستن این شامل کل سیستمهای فلزیاب بوقی لوپی میشه .واقعا مسخرس. فکر کنم تیم این شرکت هیچ گونه تجربه ساخت وساز حتی پیش پا افتاده ترین فلزیاب رو هم ندارن.امیدوارم کسی به دام این گونه افراد و شرکتهای شکری نیافتن
//////////////
چه نکات کلیدی و ارزشمندی رو اشاره کردین مهندس واقعا کمک میکنه تا به درک درستی از سنس اهداف وساخت اصولی سیستم برسیم.امیدوارم دوستان سر سری از کنار این مطالب مهم گذر نکنن و بدونن هیچ کجای این دنیای مجازی مطالبی با ارزش وعیار بالا نصیبشون نمیشه و همه اینها رو به لطف وجود نازنین شما داریم.
خدا حفظتون کنه مهندس خسته نباشین