انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:29pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 , 570 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

madrek نوشته است:
سروش جان ببینید اگه این کارم مشکلی ایجاد میکنه بازر رو حذف کنم

سلام madrek جان با اطلاعاتی که من دارم کار شما باعث میشه که ال ای دی اول روشن نشه و طبق گفته من بازر کار می‌کنه ولی شما دیگه نمیتونی مدارتونو طو آستانه تنظیم کنین و نمیتونین از کیفیت سنستون مطلع بشین

دوشنبه 23 آذر1399 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برای این که دوستان هم صدای بازر داشته باشند و هم روشنی ال ای دی اول یا باید دیسپلی رو طبق مدار اصلی بسازن که در اون شرایط هم بازر صدا میده هم ال ای دی فقط اونموقع به ندرت در حالت سنس روشن شدن سه چراغ رو خواهید دید ولی اگه دیسپلی رو طبق گفته آقا عرفان مقدار مقاومتهاشو تغیر بدین اون موقع سنس با سه چراغ خواهید داشت در عوض چون آیسی یک از تقویت میوفته دیگر قدرت روشن کردن هم زمان ال ای دی و چراغو نخواهد داشت و اگه بخواهیم بازم مقدار مقاومتها و خازنو دست کاری کنیم به ما بین این دو حالت میرسیم که هم بازر با 50درصد صداش کار کنه و هم سنس سه چراغه داشته باشیم و به نظر من ارزش دس کاری نداره دوستانی که به این دیسپلی آقا عرفان عادت کردن همون روال همیشه شونو ادامه بدن و دوستانی که تازه میخوان بسازن هم به همین چراغ ال ای دی ها عادت کنن

دوشنبه 23 آذر1399 - 1:30am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

جناب پاشا اوف عزیز تغییراتی که آقا عرفان برای سنس با ۳ ال ای دی ف
فرموده بودن رو میشه بگید لطفا :ymhug:

دوشنبه 23 آذر1399 - 1:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز توجه کنن که من مدارمو تازه ساختم و گمان نمیکنم که تا فروردین کاوشی داشته باشم چون اینجا هوا خیلی سرد شده و گاه بارون وگاه برف میاد و حوصله کاوش نیست و امکان داره طو همین فصل هم برم عراق واسه کار اما بهتون قول میدم که همیشه نتیجه کاوشهام البته تا اونجایی که میشه به صورت عمومی مطرح کرد رو بهتون بگم اما به نظر من وقت احتمال زیاد از فروردین شرو کنم اما به درست کار کردن ندارم ایمان دارم .

در مورد دوستانی که دوس دارن بسازن یا ساختن ولی مشکل دارن تا اونجایی که در علمم بگنجه از کمک کردن بهشون هیچی دریغ نمیکنم .

کلام آخر امشب قبل از ساخت مدار به خدا توکل کن مدارتو بساز برو بیرون اگه خداطو روزی طو مصلحت بدونه که باید چیزی از زمین بهت برسه مطمعن باش اگه با ایمان کامل یه ترکه چوب هم دستت بگیری اون روزی بهت خواهد رسید و علا زمینو زمانو هم به هم ببافی هیچی گیرت نمیاد که نمیاد

دوشنبه 23 آذر1399 - 2:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رویا نوشته است:

آقای رویای عزیز سلام امشب میهمانم و دسترسی به کامپیوتر ندارم الآنم با گوشی اینجا هستم چشم انشالله فردا به صورت مصور یسری نکات رو در مورد مدار خدمت دوستان اراعه میدم که شاید گره از کارشون باز بشه پس تا فردا منتظر جواب من باشید

دوشنبه 23 آذر1399 - 2:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
سلام
خواهش میکنم استاد عزیز
بله متوجه هستم ، بنده منظورم گرفتن امواج فرستنده بود اما شما میخواید خود اثر بازتاب داده بشه ، اما با شناختی که بنده از پدیده دارم ، بازتابش به این راحتی انجام نمیشه . یعنی بنظر بنده رفلکتور بیشتر نقش گیرنده رو بازی خواهد کرد تا اینکه بتونه بازتابش بده .
یه مشکل تشخیص تداخل هم خواهیم داشت که رفلکتور بزرگتر ، امواج رادیویی و امثالهم را بهتر و قویتر دریافت میکنه و بازتاب هم میده که اینطوری با پدیده اشتباه گرفته میشه
شکل پدیده ، دقیقا به صورت امواجی که میشناسید نیست و طور دیگه ای عمل میکنه . درسته که در فرانکو یا هر ردیاب دیگری ، اثر توسط آنتن گرفته میشه اما آنتن به خود مدار وصله
اما پدیده ظریفتر و پیچیده تر از این نوع امواج منظم و شناخته شده هست و بازتابش به اون شکل مشکله
برای همین بنده پیشنهاد میدم که برای هر حالتی که باشه ، رفلکتور را کوچکتر کنیم اما به آنتن نزدیکتر کنیم که آنتن بتونه این آشفتگی رو ازنزدیک لمس بکنه
و همچنین رفلکتور حالت دیش داشته باشه که هم بازتابش بصورت فشرده تر و متمرکزتری به آنتن بخوره و همچنین دیش، مقداری آنتن رو احاطه بکنه که آنتن مجبور به درگیری در مرکز دیش بشه
از برتری های دیش :
- بخاطر کوچک بودنش و شکلش ، امواج رادیویی و شناخته شده را کمتر دریافت میکنه
- زاویه ی تنگتری داره و میدان دید کمتری را رصد میکنه . یعنی فقط هرجایی که آنتن رو بمستش بگیریم ، اونم همونجا را میگیره
- حمل آسانتری داره
- روی خود جعبه سوار میشه و احتیاج به نفر دوم نخواهد داشت
- و نکته ی آخر که خیلی مهم است رو در آخر با تصویر نشون میدم .
اگر اثر پدیده رو بصورت موج تصور کنیم ، این امواج حالت پخش دارن .
کاوشگران عزیز در ردیابی ، اکثرا به داشتن شعاع بیشتر و میزان فاصله از هدف توجه دارن اما یه چیزی به اسم زاویه سنس نیز داریم . شاید تجربه کرده باشید که هنگام گرفتن اثر
هرچقدر از هدف دورتر باشیم ، زاویه ی بازتری را سنس خواهیم داشت و هرچقدر به هدف نزدیکتر بشیم ، زاویه تنگتر میشه و نقطه ی کمتری را سنس درایم
شاید بعضیها برعکس تجربه کرده باشن . اما این ظاهرشه ،اگه دوست داشتن دلیل اونم توضیح میدم
با در نظر گرفتن حالت پخش ، اگر امواج به رفلکتور تخت برخورد بکنن ، با همان زاویه ی برخورد ، بازتاب داده میشن و درنتیجه ، دوباره با همان زاویه ای که در حال بازتر شدن هست ، در هوا پخش میشن و پخشتر میشن . اینجا عملا هیچ تراکمی را انجام ندادیم که فرقی بکنه . فقط مسیر را تغیر دادیم یا شاید متوقف کردیم
یعنی رفلکتور امواج رو میگیره اما در عمل هیچ نتیجه ای نخواهیم دید که با قبل فرقی داشته باشه
پیوست:
تخت.png

اما در حالت دیش ، همانطور که میدونید ، امواج بازتابی ، در نقطه ای متمرکز میشن
اتفاقا در فرانکو ، بخاطر طول زیادی که آنتن مرکزی داره ، جلو عقب بودن این نقطه ی تراکم بازتاب ، زیاد مهم نیست . یعنی مقدار خمیدگی دیش ، زیاد مهم نیست چون بلاخره امواج بازتابیده در هر نقطه ای که بهم برسن ، بازم طول آنتن در مسیرشان خواهد بود . مثل ال ان بی نیست ، در ال ان بی ماهواره ، اگر فقط یک سانتیمتر ال ان بی را جلو عقب کنیم ، امواج دریافتی بصورت چشمگیری قویتر یا ضعیفتر دریافت میشن
خمیدگی دیش امواج رو وادار میکنه که زاویه ی پخش و باز خود را تغیر بدن و از حالت باز دربیان . حداقل اگر جمعشون نکنه ، بازتر نمیکنه .
پیوست:
دیش.png

حتی بنده آنتن دیگری را در نظر دارم که چیزی فراتر از این تصویر خواهد بود ، و یک ایده محسوب میشه که نمونه نداره . بشرط اینکه بازتاب رو داشته باشیم
به هر حال این نظر بنده بود و باید هردو حالت تست بشه ،
بازم بنظر بنده احتمال داره که در هر دو حالت ، گیرندگی داشته باشیم اما به اون صورت که انتظار داریم ، بازتاب نداشته باشیم
شکل رفلکتور تخت یا دیش هم ، ممکنه اصلا شکل مناسبی برای دریافت اثر نباشه و میزان گیرندگی و بازتابش کمتر یا یکسان باشه نسبت به گیرندگی آنتن تلسکوپی
مثلا ممکنه در نزدیکی هدف ، خود رفلکتور ، امواج رو از زیر دریافت بکنه و خودش آنتن بشه نه بازتاب دهنده . در این حالت فقط از فاصله ی دور ، کاربرد خواهد داشت و در نزدیک هدف حتما باید رفلکتور حذف بشه تا نقطه توسط خود سیستم پیدا بشه
پیوست:
نزدیک هدف.png

به هر حال همه چی باید در میدان تست بررسی بشه
برای مشخص شدن نتیجه ی تست هم ، درست میفرمائید ، باید حتما هدف مشخصی داشته باشیم که فرانکو قبلا بهش واکنش داده باشه . میزان واکنش چراغها با درجه ی ولوم و طول آنتن و مقدار فاصله از هدف ، یاداشت بشه ، و با همان هدف و همان تنظیمات و همان طول آنتن ، ببینیم از فاصله ی بیشتری سنس صورت میگیره یا نه ؟ اینو باید دوستان در نظر داشته باشن

درود بر شما استاد عزیز..بله بیشتر هدفم همین بود البته به گمونم حرفهای شما درست باشه بازتابش اثر دفینه که چندان هم پر قدرت نیست و شکل متعارف وتعریف شده ای هم نداره مشکل هست.تداخل امواج هم قطعا اتفاق میفته پس کلا کار بیهوده ای میشه..البته برداشت من از حرفهای شما اینه که یک جور حالت خازنی بین انتن و رفلکتور ایجاد کنیم و و انتن فرانک در مجاورت و پشت رفلکت قوی وبزرگ قرار بگیره یا یک ورق عایق نازک بین فلز رفلکتور و یک صفحه مسی یا آلومینویمی که نقش انتن فرانک داره قرار داده بشه به این شیوه قطعا سنس قویتری رخ خواهد داد تا اینکه با فاصله از فرانکو بخوایم حرکت کنیم. کلا تمام حرفها ونظراتتون در هر معقوله ایی که بوده باشه کاملا منطقیه و اصلا احساس نمیکنم که مثلا حرفی زدین که چیزی گفته باشین با کمی مطالعه حتی سطحی از مطالب شما میشه خیلی چیزها متوجه شد من که خوشحالم چنین اساتید با خرد وتوانایی نظیر شما توی این انجمن حضور دارن :ymapplause: @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 24 آذر1399 - 4:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Sooorooosh نوشته است:
اینم از رفلکتور با درب قابلمه‌ که روی دستگاهم نصب کردم . چه خفن شد :-?

خیلی جالب شده.فقط جنس این درب قابلمه ها از روی که اصلا گیرندگی خوبی ندارن اگه بتونی یک ورق الومینیومی یا فویل روی اون درب درست کنی وبچسبونی بهتر عمل کنه البته اول به همین شیوه تست کن شاید جواب بده :)

دوشنبه 24 آذر1399 - 4:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Sooorooosh نوشته است:
درود بهرام جان. اینکه بخوام یه همچین گافی داده باشم و همینجوری و بی مهابا دو نفر آدم برویم به کوه و دشت و بیابون تو این سرما ورق یک متری را به دست‌ گرفته و بخوام کورکورانه بگردم تا شاید دستگاه جایی رو به من نشون بده،اون هم برای تست به این مهمی،حقیقتا دیگه از ما گذشته [-X تو این چند سال با فرانکو اونقدرحفاری کردم که حداقل ۲ تانقطه بکر و مطمئن رو کنار گذاشته باشم برای همچین روزهایی که لازم شد و بخوام تست‌هایی انجام بدم . و تا اینجای کار هم این روش من بوده هر تغییری که انجام میدم میام و روی نقاط تست میکنم تا ببینم چقدر فرق کرده با اینکه کنجکاو هستم ببینم داخلشون چیه 8-| خب بگذریم. باتستی که انجام دادم این نقطه درمحدود شهری و گیرندگی امواج خوبی هست . که تفکیک فلزجو با لوپ ۶۰ ، مس و مفرق نشون داده. این نقطه را با شعاع ۳ متر قوی و واضح از جنوب به شمال با دستگاه سنس دارم ولی در تستی که با رفلکتور 1×1 ورق آلومینیوم انجام دادم هیچ تأثیری درافزایش شعاع آشکاری هدف مشاهده نشد و همون مقدار ۳ متری بود که از قبل داشتم . آزمایش را چند بار انجام دادم و مطمئن شدم @};- @};- @};-

خدا قوت دلاور خسته شدی میدونم خیلی از این بابت ازت تشکر میکنم حداقلش چیزی رو که از دست ندادیم الان دیگه همه با زحمتهای شما متوجه شدیم رفلکتور نمیتونه بازتابش اثر دفینه رو داشته باشه.البته طرح فرانکو هم چندان قوی نیست که بتونه جزیات بیشتری بهمون بده.بازم ازت تشکر میکنم انشالله ی زرد تپل نصیبت بشه :ymhug:

دوشنبه 24 آذر1399 - 4:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رویا نوشته است:

خدمت دوستانی که در قسمت دیسپلی طرح عرفان مشکلی دارن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 24 آذر1399 - 10:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان ولتاژ کار ال ای دی ها نسبت به رنگشون متفاوته پس حد الامکان از ال ای دی های تک رنگ با ولتاژ پایین استفاده فرمایین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 24 آذر1399 - 10:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 , 570 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 46 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure