رویا نوشته است:
:x ممنون دوست عزیز جناب پاشااوف .
خیلی زحمت کشیدید ، الان که فکر میکنم ترسیم این همه اشکال برای کمک به افراد علافه مند کار بزرگیه . میتونستید بی تفاوت باشید ، ولی بزرگواری کردید اطلاعاتتون رو در اختیار همه قرار دادید . افراد خوش قلبی مثل شما سزاوار موفقیت هستند
سلام دوست عزیز شما لطف دارین
مطلبی که مهمه اینه که دوستان خداوند روزی یکی رو به کس دیگری نمیده و هر کس به اندازه لیاقتش پیش خدا روزی میگیره این رو باور داشته باشم دیگه همه چیز حله.
ببینین فرکانس انرژی مثبت واسه همه خوب میشه و بازتابش دوباره به همون کسی بر میگرده که اون رو فرستاده .
الان طو این انجمن طیف وسیعی از کاربران وجود داره که هر کدومشون به یه علت خواصی از اینجا بهره میگیرن عده ای برای مطالعه و معلومات عده ای برای تفریح و تفنن عده ای برای کسب سود ازنتیجه کار دیگران .وعده زیادی هم برای این اینجا هستن که دیگه زندگیشون اونقدر تنگ شده که این رو راه آخر میدونن.
وقابل توجه اون تعداد دوستانی که فکر میکنن این راه آخره و باید این راه رو برن عرض میکنم که دوست من عزیز من برادر من .من خودمم لنگ همین یه گرون دو هزارم و باور داشته باش که این راه آخر نیست و میتونی بهتر زندگی کنی بدون اینکه بری سمت این کارا. ولی اگه اون تعداد از دوستان که دیگه تصمیم کبراشونو گرفتن دیگه کاری نمیشه کرد و فقط میتونم بگم که مواظب خودشون باشن و در رابطه با روشن کردن این مدار اگر نیاز به راهنمایی این حقیر داشتن بدونن من مضایقه نمیکنم هر کمکی که از دستم بر بیاد