انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 10:17am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 567 , 568 , 569 , 570 , 571 , 572 , 573 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

:-w یعنی همه اساتید به این باور رسیدن که فرستنده های رادیویی باعث سنس اثر توسط فرانکو میشن؟ ، از کجا معلوم سنس این پدیده از طریق فرستنده های موبایل :D یا تلوزیون به وجود نیومده

سه شنبه 25 آذر1399 - 11:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

هیچ چیزی قطعی نیست ، فقط از طریق تست میشه به نتایج مفید رسید.خود فرانکو به صورت اتفاقی به این مدار رسید :YMPEACE:

سه شنبه 25 آذر1399 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
رویا نوشته است:
:-w یعنی همه اساتید به این باور رسیدن که فرستنده های رادیویی باعث سنس اثر توسط فرانکو میشن؟ ، از کجا معلوم سنس این پدیده از طریق فرستنده های موبایل :D یا تلوزیون به وجود نیومده

روبا جان نه اینکه کسی نتیجه گرفته فقط امواج رادیویی تو سنس اثر میگذارن --- شاید امواج رادیویی کمتر از هر امواجی روی گیرندگی هدف اثر بگذاره ;) بلکه امواج تلویزیون و دکل های مخابراتی و موبایل همه و همه روی هدف اثر میزارن اما با این ساختار مدار فرانکو --- فرستنده ها باید چند سال بر منطقه حاکم باشن .... بعد من کاری کردم که مثلا مدارم با امواج دکلهای ایرانسل و همراه اول مطابق تر باشه و این امواج تاثییر بهتری تو نقاط کور دارن یا فلان موج ... اینکه بخواهیم فرستنده ای برای مدار ساخته بشه اصلا بحثی نیست که براحتی میسر بشه چون اصل کار شناخت اثر هست که اگه اصلا میدونستیم دیگه این داستانها اینقدر سخت نبود

بقولی شده با یه مدار امپلی فایر با سنسور میکروفون با خروجی بلندگو هدفی سنس شده :D که اصلا اینجا سوال پیش میاد میکروفون چه ربطی به دفینه داره :-? کلا ساختار هدف شامل همه چیز و هیچ چیز نمیشود :-J

سه شنبه 25 آذر1399 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

samiar نوشته است:
درود به دوستان
جناب پاشا اوف خیلی ممنون از شما.اطلاعاتی که لطف کردید شاید از نظر اساتید پیش پا افتاده باشه ولی برای خیلی از دوستان منجمله خودم که هیچ سر رشته ای از الکترونیک ندارن همچین اطلاعاتی اون هم یک جا محشره.کم از زرد نداره سپاس از شما.

ممنون جناب سامیار عزیز
بله سعی کردم و همیشه اینگونه خواهد بود که اگر قرار باشه مطلبی بعنوان کمک در این انجمن ثبت کنم سعی میکنم که کل مطلبو به نحوی بیان کنم که هر کسی که میخواهد استفاده کنه مطلبی جا نیوفته و همه جوابها در اون بحث بگنجه و اگر کمو کصری هم داشت دوستان به بزرگواریشون ببخشن

چهارشنبه 25 آذر1399 - 3:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رویا نوشته است:
:x ممنون دوست عزیز جناب پاشااوف . :ymhug: خیلی زحمت کشیدید ، الان که فکر میکنم ترسیم این همه اشکال برای کمک به افراد علافه مند کار بزرگیه . میتونستید بی تفاوت باشید ، ولی بزرگواری کردید اطلاعاتتون رو در اختیار همه قرار دادید . افراد خوش قلبی مثل شما سزاوار موفقیت هستند :ymapplause: :ymhug:

سلام دوست عزیز شما لطف دارین
مطلبی که مهمه اینه که دوستان خداوند روزی یکی رو به کس دیگری نمیده و هر کس به اندازه لیاقتش پیش خدا روزی میگیره این رو باور داشته باشم دیگه همه چیز حله.
ببینین فرکانس انرژی مثبت واسه همه خوب میشه و بازتابش دوباره به همون کسی بر میگرده که اون رو فرستاده .

الان طو این انجمن طیف وسیعی از کاربران وجود داره که هر کدومشون به یه علت خواصی از اینجا بهره میگیرن عده ای برای مطالعه و معلومات عده ای برای تفریح و تفنن عده ای برای کسب سود ازنتیجه کار دیگران .وعده زیادی هم برای این اینجا هستن که دیگه زندگیشون اونقدر تنگ شده که این رو راه آخر میدونن.

وقابل توجه اون تعداد دوستانی که فکر میکنن این راه آخره و باید این راه رو برن عرض میکنم که دوست من عزیز من برادر من .من خودمم لنگ همین یه گرون دو هزارم و باور داشته باش که این راه آخر نیست و میتونی بهتر زندگی کنی بدون اینکه بری سمت این کارا. ولی اگه اون تعداد از دوستان که دیگه تصمیم کبراشونو گرفتن دیگه کاری نمیشه کرد و فقط میتونم بگم که مواظب خودشون باشن و در رابطه با روشن کردن این مدار اگر نیاز به راهنمایی این حقیر داشتن بدونن من مضایقه نمیکنم هر کمکی که از دستم بر بیاد

چهارشنبه 26 آذر1399 - 3:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رویا نوشته است:

خب رویا جان این مثالهایی که زدین هم جزی از زیر مجموعه امواج رادیویی فرکانس بالا هستن اینکه میگیم رادیویی به نظرمیاد که امواج مختص گیرنده های رادیو منتشر شدن.نه این برداشت اشتباهه.کلا طیف فرکانس های مختلف متفاوته وکاربردهای مختلفی هم داره.امواج رادیویی تا100گیگاهرتز یا حتی امواج مایکروویو میتونه باشه که حالا خودت حساب کن امواج دکلهای بی تی اس.یا سیگنالهای جی اس ام.چقدر هست نهایت2.4گیگاهرتز
امواج تلویزیون هم که مشخصه باند یو-اچ-اف .همه اینها تو یک طیف یا دسته قرار میگیرن (امواج رادیـــــــــــــــویی)

که در کل امواج رادیویی فعلا تنها چیزی هست که تاثیرش روی سنس فرانکو ثابت شده مابقی تئوریها هنوز ماهیتشون مشخص نیست که چقدر تاثیر گذارن البته نظر من اینه خیلی چیزهای دیگه هستن که شاید ما نمیدونیم.مطالب شناخته شده و قابل اثبات که روی میزن.مثل امواج رادیویی امواج زمینی جاذبه زمین وقطبین امواج آسمانی از وی ال اف بگیر تا مایکروویو حالا هر کدومشون میتونه بیشتر یا کمتر تاثیر بگذاره.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 26 آذر1399 - 4:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ودرود خدمت دوستان
در رابطه با سلف دوتایی فرانکو میخاستم اندازه استاندارد طول عرض وارتفاع و تعداد دور هردوتا سلف رو بدنم ممنون میشم اراهنماییم کنید...
یادمه قبلا تو همین تاپیک راجع بش بحث شد ولی هرچی میگردم پیداش نکردم کسی میدونه کدوم صفحه بود؟

چهارشنبه 26 آذر1399 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود مهندس حمید مهندس علت اینکه صدای بازر در طرح جناب عرفان صعیفتر از طرح جناب پیام هست از چیست ؟تغریبا اختلاف صدا ی بازر یک سوم هست
و سوال بعدی ایا مدل طرح پی سی بی ها هم در سنس فلزات یا انومالیها تاثیر دارد یا خیر توضیح بر اینکه هر دو فیبر صحیح باشند فقط مدل لاین کشی هاشان فرق کند .

انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند
محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.

چهارشنبه 26 آذر1399 - 1:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام ، دوستان و آقا سروش عزیز
میخواستم بدونم تا حالا از این نوع آنتن(سلف) استفاده کردید؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 26 آذر1399 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یعنی نمیشه سلف رو حذف کرد و از آنتن سلفی هم به جای سلف مدار استفاده کرد هم به عنوان آنتن؟

خدايا مددی کن

چهارشنبه 26 آذر1399 - 4:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 567 , 568 , 569 , 570 , 571 , 572 , 573 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 35 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure