با عرض ادب و احترام خدمت شما و دوستان گرامی
شاید علاقه نشان دادن بنده ، به مبحث نور ، یه برداشت دیگه رو در خاطر شما ایجاد کرده باشه که تصور کرده باشین بنده سیستم چراغ قوه رو تائید کرده باشم
خیر ،
همانطور که مجاز بنده رو میشناسید ،بنده حتی با دیدن و لمس این سیستم ، بازم اونو تائید نخواهم کرد . بلکه تا خودم سیستمی رو دستم نگیریم و در میدان دفینه تست نکنم و جواب مثبت نگیرم ، کارآمد بودن اونو تائید نمیکنم و به کسی هم توصیه ی ساخت یا خرید نخواهم کرد
حتی اگه ردیاب ساخت شما باشه ، یا ساخت خودم هم باشه ، بازم این قانون بنده هست و فکر میکنم که همه این قانون رو قبول داشته باشن
اتفاقا چندی پیش ، در تایپیک فرانکو ، مبحث نور رو بیان کردم اما دوستان هیچ واکنشی نشون ندادن . اگر هم تایپیکی بزنم ، همه فکر میکنن که باید آموزش بدم
در حالی که هنوز خودم نتیجه رو ندیدم
دنیای کاوش هم تکون نداده چون بتازگی به این صورت مطرح شده .
چند سال قبل با همین حالت ، فلز رو سنس داشتن اما با دید مستقیم بود و از نزدیک . برای کاوش ، ارزش خاصی نداشت
اما حالا قضیه به ردیابی از راه دور و پدیده کشیده شده
و در روز روشن هم استفاده میکنن ، نیازی نیست که شب باشه
البته شعاع همانطور که فرمودید افسانه ای نیست و عمق و تشخیص نوع فلز نیز ، بسیار پیچیده تر خواهد بود وفعلا سیستمی رو نمیشناسم که چنین ادعایی کرده باشه ، چه برسه به اثباتش
-----------------------------------
در مبحث نور هم بازم روی حرف خودم هستم و با شناختی که از پدیده دارم ، میدونم که علم ردیابی بسمت استفاده از نور کشیده خواهد شد . نه اینکه اثرات دیگه ی پدیده رو بزاریم کنار و از روشهای پایه بهره نبریم ، اما اینم یه بعد دیگه از پدیده هست که در طیف بالاتری قرار داره و حداقل میتونیم بصورت ترکیبی بکار بگیریم
منظور بنده از اینکه " در حال تست است " این بود که خودم در حال ساخت و تستش هستم ، و فعلا نمیخوام بنا بر تست دیگران چیزی رو تائید کنم
وگرنه دیگران بتازگی دارن از نور استفاده میکنن
اینجا چند تا لینک از تست آی آر و یو وی جناب مورگان میزارم که بتازگی بر روی پی دی کی بکار گرفتن و نتیجه ی مثبت رو اعلام کردن
https://www.youtube.com/watch?v=ZbPVxbl7lkMhttps://www.youtube.com/watch?v=-IKxd73Z4eAhttps://www.youtube.com/watch?v=xfQMOTmv2Egدوستان توجه داشته باشن که ادعای این تصاویر ، فقط اضافه کردن برد بیشتر هست به ردیاب پایه و حالت ترکیبی داره
مدارشم در ظاهر ساده ست اما نیاز به ردیاب پایه کارآمد و انجام تنظیمات حیاتی دارد
بنده بازم با این تصاویر نمیخوام چیزی رو اثبات کنم . خودم در حال اضافه کردن این حالت به پی دی کی هستم ، اما تست و تائیدش رو ناچارا باید به اواخر بهار موکول کنم ، برای اطمینان از دما و رطوبت
بنظر بنده ، پدیده بسیار غنی تر از اینه که ، بشکل یون و موج بهش نگاه کنیم
- در مورد ماورا هم ، زیاد با شما موافق نیستم ، درسته که ماورا با علم الکترونیک هیچ همخوانی نداره ، اما میشه به خیلی جاها سرک کشید و خیلی چیزها رو پرسید و دید
" همه ی دنیا در تسخیر ماوراست ، مگر اینکه نخواهند یا انجام کاری ،گناه باشد "
حالا ما کاری به ماورا نداریم و هدفمون تحقیق و بررسی هست
بازم جسارت بنده رو ببخشید که در حضور شما اینگونه صحبت کردم . بنده شما رو با چشم برادر میبینم
امیدوارم که بر روی مبحث نور ، بیشتر کار کنیم و از دوستان خارجه ، عقب نمونیم
مطمئنا مبحث نور هم مثل مباحث دیگه ، قبل از اینکه بدرستی بکار گرفته بشه و سیستم کارآمدی ازش ساخته بشه ، مورد سواستفاده سودجویان قرار خواهند گرفت و بنده نیز از این بابت خیلی ناراحت هستم . اما کاریش نمیشه کرد
دوستان عزیز ، هرگز بدون تحقیق و بررسی و مشورت با استادان این رشته ، هیچ سیستم ناشناخته ای را خریداری نکنن یا بابت کاوش با آن ، هزینه ای پرداخت نکنن .
همیشه مواظب سیستمهای ناکارآمد جدید باشید و به چیزهای ندیده و تست نشده ، اطمینان نکنید
محفل گرم و مطمئنی مثل اینجا ، همیشه در دسترس هست و میتونید در مورد کارابودن یا نبودن هر سیستمی با استادان گرانقدر اینجا مشورت کنید
با احترام فراوان