درود بر شما
این حالتی که برای شما پیش اومده ، مثل یه مرحله از بازی هست که برای تعدا زیادی از پسرای خوب پیش میاد
معمولا وقتی انسانی قلبا تصمیم میگیره که آدم خوبی باشه و بسمت دین و خدا تمایل پیدا میکنه ، سر و کله ی اجنه پیدا میشه و به هر نحوی سعی میکنن که اونو از مسیری که در پیش گرفته منحرف بکنن
این مراحل پله به پله تجربه شده
این شاید برای بعضیها شوخی بنظر بیاد اما همانطور که خداوند فرموده : براستی شیطان برای شما دشمنی آشکار هست
اگه انسان منحرف شد که شد وگرنه شروع میکنن به حیله و نیرنگ و تحریک احساسات فکری و جنسی و حتی هماهنگ کردن افراد دیگری که باعث گناه شما بشن یا بنوعی مانع کار شما بشن
البته دوستان لازم نیست که بترسن و به خاطر این حرفای بنده ، خدای ناکرده از قدم گذاشتن در راه راست ، منصرف بشن
بلکه اگر در راه خود قاطع و راست باشن ، بزودی پیروز میشن و خداوند نیز افراد واقعی رو متفاوت میکنه از بقیه ( یعنی اگه درست راه برید ، قدرتهایی نیز به شما اعطا میکنه که خودتونم انتظار ندارید )
به این مراحل درجه میگن که هزاران درجه داریم تا برسیم به خدا
به درجات بالاتری که برسید ، دیگه اجنه بجای اینکه بیان اذیت بکنن ، کم کم از شما دوری میگیرن که ضربه نخورن
اما تا درجات آخر و تا لحظه ی مرگ نیز نباید از دام شیطان و مکر نفس ، غافل بود
شاید بیشتر مسلمونا شیطان رو طور دیگری مجسم بکنن . اما او بسیار بسیار داناست و در هر درجه ای با حیله ی جدید و قویتری وارد میشه و سعی میکنه که مانع ایمان بشه . البته برای مسلمانای معمولی که قصد بالایی ندارن ، زیاد بهشون کاری نداره . با شما هستم نترسید
مکر شیطان وقتی بالا میگیره که قصدمون قلبی و واقعی باشه
خصوصا در راه طریقت ، حساس و پیگیر هست ( دلایل بیشتر رو خواستین شرح میدم که چطوریه )
در مورد حالتی که برای شما پیش اومده ، اشتباه نکنید . حالت شما احتمالا بختک بوده و دقیقا ربطی به دلایلی که در بالا اشاره کردم نداره اما بی ربط هم نیست
در اون مرحله که خوب هستید و احساس خوبی دارید ، بیشتر برای انرژی شما میاد . مسئله ی انرژی مربوط به بختک رو ، تا حالا ندیدم جایی مطرح شده باشه اما خودم طبق تحقیقات و تجربیاتم بهش رسیدم
وقتی در اوایل انسانی میخواد وارد راه خدا بشه ، حالت ریلکس و آرامی داره با درونی پر از احساس انرژی مثبت .
بنظر بنده ، بختک بغیر از اذیت کردن ، از انرژی انسان استفاده میکنه و ممکنه در درجات خاصی که انرزی داریم ، هر شب بیاد سراغمون
اما مسیر که منحرف بشه ، دیگه تمومه .
وقتی که دوباره گناه میکنیم و میشیم همون آدم قبلی ، خودمون هم از ته قلبمون میدونیم که هیچی نیستیم و اون انرژی و شور و شوق قبلی رو نداریم
اینو اکثرمون تجربه کردیم
این همون کمبود انرژی درونی هست