درود بر دوستان عزیز
خواهش میکنم . میشه گفت : تایپیک خوبی بود . راستش همونطور که دوستان میبینن ، این روزا دیگه سایت اینقدر خلوت شده که آدم دلش میگیره
اگه توجه کنید تعداد اعضای سایت مرز 13000 نفر رو رد کرده اما همیشه بغیر از چند نفر ، کسی آنلاین نیست . یعنی رسما تعطیل
شاید اگه کسی بیاد مدار جدیدی رو عمومی بکنه که 10 متر واقعی عمق بزنه ، یا یه ردیاب صوتی بزاره که از دور هدف رو بگیره ، یه تعدادی بیان تو سایت ( اونم برای یه مدت کم ) و مدار رو ببرن و برن . از این خارج باشه دیگه با این وضعیت ، حالش نمونده . یجوری خلوت کردن انگار یجای دیگه دارن حلوا پخش میکنن و براشون چنین مداری رو گذاشتن
بنظر بنده دلیل اعظمش برمیگرده به گروههای تلگرامی و واتساپ و امثالهم که واقعا مردم رو بدجوری معتاد کردن
یکی از بدیهاش اینه که دیگه کمتر دیده میشه کسی اختراعی ابداعی هنرنمایی یا کار خاصی انجام بده، همش مشغول دیدن فیلم کارای دیگران هستن و خودشون هیچ ! بیشتر تصاویر جالب هم مربوط میشه به قبل از وجود این تکنولوژی . البته تکنولوژی خوبه اما استفاده ش مهمه که چجوری باشه . درصد بیشتری از عمر همه ، پای نگاه کردن و چت کردن بیمورد ، میگذره
فکر کنم اگه یه صد سالی دیگه دنیا تموم نشه ، دیگه از خود آدم هیچی باقی نمیمونه و همش باید بشینه تصاویر دیگران و کارهای گذشته رو ببینه ! البته نصف مردم کور میشن و تقریبا همه عینکی
محبت و مهربونی و دورهمی و اخلاق و ادب و احترام ، همه تعطیل
این علم ، عجب دشمن سرسخت بشر بود
ای کاش این عصر اتم ، عصر حجر بود
یادش بخیر اون زمونا که تلگرام نبود ، آمار حاضرین سایت میرسید به چند صد نفر و همه با هم جهاد سازندگی
همه در تلاش بودن برای رسیدن به نقشه ی فلان فلزیاب و سوال در مورد یون و جنس آنتن و چند قدم از فلان علامت باید بری تا برسی به دفینه !
حتی بخش علائم و کارشناسی و تفسیر نمادهای باستانی هم خیلی وقته خوابیده ! فکر نکنین علائم تموم شدن یا همه تفسیر شدن یا کسی سوالی نداره ، نه دلیلش هیچی نیست بجز دو گزینه :
یکی اینکه همه ، فکر میکنن همه چیز رو بلدن ( اما وقتی میرن بیرون فقط میتونن حرف بزنن ، و دیگر هیچ )
و یکی هم اینکه ، انگار کارشناسی تلگرامی و پولی ، بهتر جلبشون میکنه
والا چه عرض کنم جز اینکه بگم :حرف زدن راحته
کار کارشناسای کانالها شده ، تفسیر علائم یافته شده
و کارشناسی و پیدا کردن محل دفینه ، بعد از اینکه محل تخلیه شده . خسته نباشی حاجی ، اینطوری که یه بچه هم بلده این علامت کنار پلمپ بوده و قبلا تخلیه شده
بلد بودی ، قبلش پیداش میکردی نه اینکه بیای بابت یه مشت حرف بیهوده ، پول کارشناسی بگیری و یارو بیچاره هم بفرستی بره بشه چال کن ته چاه
ماشالله حالا دیگه همه برای خودشون استاد شدن اما عملا هیچ ، حرف زیاد بلدن اما وقت عمل که میرسه ، مات میشن . همه میگن : میدونم که تو همین محدوده ست ، فقط در پیدا کردن نقطه ش گیر کردم باید خودتون بگردید پیداش کنید
خوب برادر من ، قدیما هم مهم همین پیدا کردن نقطه بود و حالا هم مهم همینه ، وگرنه دیگه همه میدونن کجا بار داره و کجا نداره
خلاصه خیلی حرفا برای زدن وجود داشت که خیلی هاشو چون از علم قدیم هست ، مطمئنا علاقمندان در آینده هیچوقت تو فضای مجازی نمیبینن . چون این راهی که پیش گرفتن بسرعت از علم قدیم داره دور میشه و علم جدید هم گلی به سرشون نمیزنه بجز هدر دادن عمر گرانمایه
بعنوان مثال : اطلاعاتی که بنده در مورد اجنه دارم ، به جرات عرض کنم که اگه کل کتابهای مربوط به اجنه و کل موضوعات مکتوب و مجازی رو جمع کنید ، به نصف دانسته های بنده هم نمیرسه ( در هر شاخه ش که در نظر بگیرین ) تقریبا بیشتر مکتوبات مربوطه ی دینی و غیر دینی رو خوندم و همین جوری نمیگیم
در مورد بقیه شاخه های ماورایی هم حرف برای گفتن زیاده اما وقتی که کسی خواهان نباشه ، حرفی هم نخواهم بود
حالا خیلی از دوستان جدید یا بچه های تازه به دوران رسیده ، ممکنه فکر کنن ( یا عقیده داشته باشن ) که علم قدیم به درد نمیخوره یا بگن چه ارزشی داره و علم جدید مهمتره
اما مطمئنا منظور از علم قدیم رو هرگز درک نکردن ( فکر میکنن که علم قدیم به علوم ناقص قدیمی گفته میشه که امروزه جدیدترش ابداع یا مشخص شده و اون دیگه بدرد نمیخوره )
نمیدونن که علم جدید ، هنوز چگونگی علم قدیم رو نتونسته تشریح بکنه ، چه برسه به اینکه چیزی بهش اضافه بکنه ( علوم سری و واقعی و ماورایی منظورم هست نه اینکه یکی پای درختی بشینه و سیبی بر سرش بیفته و بیاد بگه من جاذبه رو کشف کردم . جاذبه در این حد رو قبلا حیوانات هم کشف کرده بودن )
یکی دیگه از دلایلش اینه که امروزه تقریبا همه دنبال پول هستن و اگه موضوعی ربطی به پول نداشته باشه ، براشون ارزشی نداره ( قدیم یا جدید )
عرض کنم که طبق تحقیق و تجربیاتی که بنده داشتم ، دهها شاخه در علم قدیم داریم که مستقیما مربوط به درآمد کلان میشن . فقط کافیه یکیشون رو بدست بیاری ، دیگه خودش گنجی محسوب میشه برامون . اما متاسفم واقعا
بعنوان نمونه ، یکی از اون شاخه ها که به علاقه مندیهای این سایت هم مربوط میشه ، بدست آوردن دفینه با روشهای علوم غریبه هست که خودش دهها روش داره
این رو فقط بعنوان نمونه ای عرض کردم که مربوط به دفینه میشه . علمهای یا روشهای ماورایی در علم قدیم ، که مربوط به کسب ثروت میشن زیادن . فکر نکنید که فقط همین دفینه ست . همانند این نمونه ، روشهای و شاخه های دیگری هم داریم که مربوط به دفینه نیستن اما کمتر از گنج نیستن .
مثلا میتونیم با شیر ، به ثروت برسیم
میتونیم با گیاه به ثروت برسیم
میتونیم با مار به ثروت برسیم
با اجنه به ثروت برسیم
و ...
البته ثروت حلال
با این علم جدید ، اونا رو هم باید به خاطره ها بسپاریم . یه چند سالی دیگه بگذره ، نسل جدید میان میگن اونا هم خرافات بوده و کسی به اون علمها نرسیده ، در حالی که این خودشون هستن که بهش نرسیدن ، ما رسیدیم و تموم هم کردیم ، میزاریم اونا با علم جدیدشون خوشبخت باشن
با این اوضاع مجازی و حال و هوایی که این مریضی نامرد هم ایجاد کرده ، دیگه دل و دماغی برای کسی باقی نمونده . راه پیشگیری هم داره اما راهش بدرد این نسل نمیخوره و حرف زدن در موردش فایده نداره
انگار خدا خودش میخواد که دنیا به روال طبیعی خودش پیش بره
بنده هم همینکه بوی بهار برسه ، میزنم به دشت و کوه و کمتر در خدمت عزیزان هستم
بر کوه بلندی اگر قامتی دیدی ، آن منم
زیر هر تخته سنگی را میگردم ، بر هر سنگ نشانی دستی خواهم کشید
پای هر درختی کمی خواهم نشست ، به ته هر جوغانی سرک خواهم کشید
به هر پلمپی چند ضربه خواهم زد ، روی هر اتاقی لحظه ای میایستم
چشم به آسمان میدوزم ، میروم و میخندم ، پایم در هر کوزه ای فرو خواهد رفت
به هر غاری چراغی خواهم انداخت ، از هر چشمه ای مشتی آب مینوشم
به هر گلی سلامی خواهم کرد ، پشت هر سنگچینی را خواهم گشت
بوی دفینه که بیاید ، به آنجا خواهم خندید
گاهی کوزه ای پشت سنگی ، مرا صدا میزند ، چشمکی میزنم میگم هیس ، تو را یکی دیگر می آید
به هر سنگ خوش تراشی ، اشاره ای خواهم کرد
به هر زمین پرباری ، پایی خواهم کوبید
اگر هزار سال پیش سکه ای افتاده بود ، برمیدارم و گازی خواهم زد
عصایی چوبی در دست و توشه ای بر شانه دارم
به هر جایی سر میزنم و کسی هم جلودارم نیست
خلاصه هیچی باقی نمیزارم
فعلا تا رسیدن بهار ، بازم در خدمت علاقمندان هستم و
امیدوارم که دوستان در هر حالی که هستن ، در راه راست موفق باشن