pashaof نوشته است:
به احتمال زیاد مهندس همه این فرمولات و محاسبات با طرح شما سازگار نشده که هفت ساله هنوز یه تیکه اسکلت خالی افتاده گوشه حیاطتون وقتی که یه همچین پروژه ای رو بعد مونتاژ فلزیاب شروع کردین یعنی غرور تکبر وبلدم بلدمتون این قدر بالاست که اصلا حرف زدن با امسال شما حماقت محضه حالا خوبه که نه اون فلزیاب ها رو شما طراحی کردین نه این هواپیمارو من فقط دوستانه گفتم یه چیزی بساز و اگه تونستی و بهت اجازه دادن یه دور باهاش پرواز کن اگه قرار بود این همه محاسباتی که فرمودین رو من بلد باشم الان باید طو ناسا کار میکردم ببین چقدرم ادعاش میشه که من این همه میدونم اما الان 7ساله به هیچ جا نرسیدم تو اگر چیزی طو چنته داشتی برا خود نمایی هم که شده اینجا قرار میدادی اگه ندادی یعنی هیچی نیستی من فقط یه پیشنهاد دادم که دیگه وقتت تلف نشه اون قدر مغروری که فکر میکنید فقط خودت میدونی و به نظر هیچکس هم نیاز نداری در ضمن من عین شما دنبال لقب (تو خیلی مخی) نیستم که برم هواپیما بسازم خدایا شکرت اگر این حرفا دلیلی باشه که از انجمن شوتم کنم بیرون مشکلی ندارم اما دلم خنک شد
شما که اطلاعات نداشتید پس چطور قرص و محکم طرح رو زیر سوال بردید و..
شما هر طور دوست دارید فکر کنید برای من مهم نیست.قرار شد نظر و پیشنهاد بدید نه اینکه چشم بسته بدون دلیل بیایید بگید کل طرح مشکل داره !! خوب اصلا حرف شما درست کل طرح مشکل داره شما با دلیل بفرمایید چه مشکلی وجود داره لطفا با علم و غیب نظر ندید.در ضمن اینجا تاپیک هواپیما هستش نه فلزیاب واینکه شما یک سر به تاپیک tl12000 مراجعه کنید می بینید اولین مدار رو چه کسی منتشر کرد و چه کارهایی انجا انجام دادیم.در ضمن خارج از موضوع بحث نکنید. اگر علم و دانش رو دارید بفرمایید مثل Amir.s.m نیاید به بهانه بحث و راهنمایی خود نمایی کنید و سر اخر هم معلوم نشد با اون مدار سیم کارت خورش کجا رفت .در ضمن من میدونم هدف شما از گذاشتن پست چی بود و دنبال چه چیزی بودید.شما همون هواپیمای کشی خودتون رو بسازید بی خیال تک سرنشین بشید
من هفت ساله حداقل بدنه رو ساختم شما چکار کردید؟ 15 نفر دور هم جمع شدید سه نفر هم که از دانشگاه شریف رشته هواو فضا هستند.هنوز یک چرخ هم نساختید.یک نفر از شما بال ساختید تو بارگذاری 50 کیلو اسپار شکست
بعدش که به بهانه .... جمع کرد و از گروه فرار کرد.
بله پروژه من 4 سال میشه طول کشیده چون اصولی و ایمن دارم میسازم همینطوری سنبل نمی کنم. کار هوایی هستش شوخی بردار نیست که
من یک پیچ کوچک رو هم باید وزن کنم. ولی بعد از اینکه طراحی کامل شد.برای ساخت مجدد نهایت 6 ماه زمان میبره و تکمیل میشه.چون تمام اطلاعات و پروژه و طرح اماده رو دارم
در ضمن کسی شما رو از انجمن شوت نمیکنه حالا چرا این فکر رو می کنید نمی دونم