سلام مهندس جان
صبتون بخیر و خوشی
مهندس جان من ۳عدد فرانکو ساختم
درحقیقت مجبور شدم ۳عدد بسازم
همه نو خازنی ر تست کردم نهایتا برای نتیجه گیری ۳تا مدار رو از قطعات یکسان و یکدست استفاده کردم
مدار اول کریستال ۸ مگ و ترانزیستورها با بتای ۴۵۰ و بجای ۳عدد خازن ۱پیکو طبق فرمایش شما ۲تا سیم مفتولی پیچیدم و ولتاژ خروجی بعد شستشو ۳/۸ولت و با تنظیم آستانه عالی ولی در هنگام سنس فقط چراغ اول روشن میشه و یه جورایی اعتماد بهش ندارم و حس میکنم تنبل تشریف دادن (فاصله روشن شدن ۳چراغ نسبت بهم زیاده و ولوم رو زیاد باید بچرخونی تا بعدی روشن بسه)
مدار دوم کریستال ۸مگ و ترانزیستور های بتای۵۰۰ که خروجی به ۶/۲ولت رسید و بسیار حساس و عالی و هنگام سنس هر سه چراغ به ترتیب روشن میشن و آشکار سازی یون خوبی داره
ولی خط قرمز ما ولتاژ خروجیه که نباید زیاد باشه نه کم
مدار سوم عینا مثل مدار اول که فقط ترانزیستور دوم رو بتای ۶۰۰ زدم که فوق العاده از نوع سنس و چراغ زدنش خوشم میاد ولی باز مشکل ولتاژ خروجی ۶/۸ ولت دارم و مجبور شدم فقط کریستال رو با۱۲مگاهرتز عوض کنم ولتآژ اومد ۳/۲ و از نوع و شکل چراغ زدنش راضی ام. ۳چراغ رو میزنه و عالی میزنه
حساب کنید فقط ۱دونه ترانزیستور رو با بتای۶۰۰زدم
طبق دستورات شما و فرمایشات شما و سایر دوستان تو صفحات قبل
ولتاژ خروجی باید بین۳تا۴ولت باشه و کریستال هم همون ۸مگ باید باشه ولی مهندس جان همچین چیزی ممکن نیست.
بتای ترانزیستورها ۶۰۰باشه ولتاژ تا ۷هم میره و یادمه قبلا گفته شده ولتآژ بالا عیب محسوب میشه
بتا ۴۰۰باشه ولتاژ ۳تا۳/۵در میاد ولی انگار دستگاه کور و کر هس و نمیشه بهش اعتماد کرد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون