ممنون از تلاش و همراهی همه عزیزان.
در مورد ردیاب FPL-22 همونطوریکه دوستان تست کردن و بنده هم بررسی کردم ؛ جهت حذف خطای ذرات میشه از ولوم 100 کیلو استفاده کرده. کار ساده ای هست و فقط 2000 تومن هزینه داره براشون! ولی توجه داشته باشین در اون صورت هر چقدر ولوم رو کم میکنین در واقع امواج خمیدگی پیدا میکنه و احتمال خطا هم زیاد میشه و شاید دیگه اون دقت نقطه زنی قبلی رو نداشته باشین! برای همین ولومی که ما پیش بینی کردیم خیلی کمتر بوده. در ضمن مسئولیت آسیب احتمالی به دستگاه در صورت اشتباه به عهده خودتون هست. چون بهرحال گارانتی شامل این چیزا نمیشه!
اما دوستانی که قصد تهیه ردیاب FPL-35 رو دارن بهیچ وجه نگران نباشن چون این مشکل بصورت قطعی درش حل شده! جهت توضیح مقدماتی فقط اینو عرض کنم که در این ردیاب از طریق یک روش دیجیتالی و ابتکاری که حاصل تستهای بسیار زیاد خود من هست ؛ وزن هدف قابل محاسبه تقریبیه! حالا اگر وزن در حد زیر چند گرم در اومد یا تا اخرین درجه وزن کماکان هدف قابل ردیابی بود براحتی مشخص میشه که خطاست! در واقع شرط اولیه در خطا نبودن هدف اینه که وزن مشخصی مثل چند کیلو رو بتونین براش در بیارین.
در مورد خطای تشابه فرکانسی هم همونطور که دوستمون اشاره کردن خطای بسیار مشکلی هست که رفعش واقعا سخته. ولی باز هم در ردیاب جدید میتونم بگم تا حد زیادی قابل تشخیصه. برای این کار در عین اینکه دقت فرکانسها 2 برابر افزایش یافته و در واقع به حداکثر ممکن رسیده ؛ بواسطه داشتن فرکانس متغیر براحتی میشه رنج فرکانس رو مقایسه کرد! بعنوان مثال اگر روی یکی از فرکانسهای طلا اون طوری که خودتون هم میتونین تست کنین با ولوم فاین از درجه 4- تا 4+ طلا قابل ردیابی باشه ؛ روی هدف احتمالی هم باید همینطور باشه! پس اگر رنج فرکانسی از 9- تا 9+ جواب بده به احتمال قریب به یقین خطای تشابه فرکانسی هست! این روش بسیار ساده ایه. درسته که فرکانس اصلی امکان خطای تشابه رو داره ولی بسیار بعیده که رنج فرکانس فلز اصلی با عامل خطا با هم یکسان باشه! در واقع از نظر ریاضی احتمالش نزدیک به صفر میرسه.
اینا توضیحات اجمالی برای ردیاب جدید بود و به امید خدا توضیحات کامل تر رو در آینده عرض خواهم کرد.