انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 3:58pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
من از دوست ایلامیمون خواهش می کنم از دوستشون که به قول خودشون خدای ردیابی هستن خواهش کنن که اطلاعاتشونو در مورد ردیابی اینجا در اختیار دوستان بزارن ^:)^
ایشان که با انتن خالی 6 جا رو نقطه کردن و از اون 6تا 2تاش هدف بوده یعنی کارشون بیسته تو ردیابی و بی شک تجربیات ایشون خیلی می تونه کمک کنه به همه
تو دنیا همش که مال نیست که ارزش داره، دعای خیر این بچه های انجمن هم کمتر از مال دنیا که نیست هیچ بلکه ارزش خیلی بالاتری داره که نثار دوست ایلامی می کنیم

پنج شنبه 6 شهریور1392 - 12:05am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از تلاش و همراهی همه عزیزان.
در مورد ردیاب FPL-22 همونطوریکه دوستان تست کردن و بنده هم بررسی کردم ؛ جهت حذف خطای ذرات میشه از ولوم 100 کیلو استفاده کرده. کار ساده ای هست و فقط 2000 تومن هزینه داره براشون! ولی توجه داشته باشین در اون صورت هر چقدر ولوم رو کم میکنین در واقع امواج خمیدگی پیدا میکنه و احتمال خطا هم زیاد میشه و شاید دیگه اون دقت نقطه زنی قبلی رو نداشته باشین! برای همین ولومی که ما پیش بینی کردیم خیلی کمتر بوده. در ضمن مسئولیت آسیب احتمالی به دستگاه در صورت اشتباه به عهده خودتون هست. چون بهرحال گارانتی شامل این چیزا نمیشه! :D
اما دوستانی که قصد تهیه ردیاب FPL-35 رو دارن بهیچ وجه نگران نباشن چون این مشکل بصورت قطعی درش حل شده! جهت توضیح مقدماتی فقط اینو عرض کنم که در این ردیاب از طریق یک روش دیجیتالی و ابتکاری که حاصل تستهای بسیار زیاد خود من هست ؛ وزن هدف قابل محاسبه تقریبیه! حالا اگر وزن در حد زیر چند گرم در اومد یا تا اخرین درجه وزن کماکان هدف قابل ردیابی بود براحتی مشخص میشه که خطاست! در واقع شرط اولیه در خطا نبودن هدف اینه که وزن مشخصی مثل چند کیلو رو بتونین براش در بیارین.
در مورد خطای تشابه فرکانسی هم همونطور که دوستمون اشاره کردن خطای بسیار مشکلی هست که رفعش واقعا سخته. ولی باز هم در ردیاب جدید میتونم بگم تا حد زیادی قابل تشخیصه. برای این کار در عین اینکه دقت فرکانسها 2 برابر افزایش یافته و در واقع به حداکثر ممکن رسیده ؛ بواسطه داشتن فرکانس متغیر براحتی میشه رنج فرکانس رو مقایسه کرد! بعنوان مثال اگر روی یکی از فرکانسهای طلا اون طوری که خودتون هم میتونین تست کنین با ولوم فاین از درجه 4- تا 4+ طلا قابل ردیابی باشه ؛ روی هدف احتمالی هم باید همینطور باشه! پس اگر رنج فرکانسی از 9- تا 9+ جواب بده به احتمال قریب به یقین خطای تشابه فرکانسی هست! این روش بسیار ساده ایه. درسته که فرکانس اصلی امکان خطای تشابه رو داره ولی بسیار بعیده که رنج فرکانس فلز اصلی با عامل خطا با هم یکسان باشه! در واقع از نظر ریاضی احتمالش نزدیک به صفر میرسه.
اینا توضیحات اجمالی برای ردیاب جدید بود و به امید خدا توضیحات کامل تر رو در آینده عرض خواهم کرد.

پنج شنبه 6 شهریور1392 - 1:55am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ضمن خسته نباشید به همه عزیزان زحمتکش.
حمزه جان میخواستم خواهش کنم شما و دوستانی که سابقه ردیابی دیرینه دارن روش اپراتوری خودشون رو بصورت فیلم اینجا بذارن تا همه دوستان ازش استفاده کنن.
با آرزوی موفقیت برای همه
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 9:03am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
مرسي حمزه جان واقعا.اين سوالاموبايداستاداني كه رفته بودن تسته واقعي كنندوالان مااين مشكلاتونداشته باشيم بگاولي ...خودمم رواين هدف ازشنبه بازم سركه ميزنم وهرجورتستي روميكنم ببينم چي ميشه وهدفشم فك كنم واقعاچيزي باشه وداريم پيگيري ميكنيم اون بچه هايي كه اونجاكاركردن واين سازه يه قديمي روكشف كردن پيداشون كنيم وفرداپس فردابريم پيششون وازشون كليات بگيريم كه وسيله داشتن ياسندچطوري بوده.

علي جان ايشاالله موفق ميشي و با يه خبر خوب برميگردي.متاسفانه فقط بايد كار كنيم و تجربه كسب كنيم.برات آرزوي موفقيت مي كنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 9:46am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ilam333 نوشته است:
یه سوال برای من پیش اومده انشالله اساتید نظراتشونو بگن چرا بعضی نقطه زن ها هستن یون میزنن ولی بعضی نقطه زنها هستن یون وذرات رو نمیزنند ؟؟ودر کل فرق این دو معقوله درچی هست؟؟؟و ایا نمیشه ردیاب رو طوری طراحی کرد که از مشخصات اون نقطه زنی که یون وذرات رو نمیزنه پیروی بکنه یا از نقطه قوت اون نقطه زنی که یون وذرات رو نمیزنه به نفع ردیاب استفاده کنه ؟؟؟ویه سوال دیگه از استاد حمید ایا در اینده نزدیک قصد ساخت وفروش یه نقطه زن خوب رو نداره

دوست خوبم اين كه بعضي نقطه زن ها چرا ذرات ميزنه يك موضوع گسترده هست.در بعضي از نقطه زن ها اومدن و از سيستم رادار براي اسكن استفاده كردن و ردياب هم طوري هست كه ذرات رو هم ميگيره ولي بعضي از نقطه زنها فقط به فلز حساس هستن و كاري به ذرات ندارن.ردياب هاي كه يون ميزنه ردياب نيستن بلكه يون ياب هستن.اخه پيدا كردن يون به مراتب راحت تر از فلزات هستش.ردياب ها بخاطر قدرت بالاي كه دارن نميشه ذرات رو نگيرن فقط ميشه با كم كردن قدرت ردياب تا حدي اون رو كم كرد كه اين عمل هم باعث ايجاد تغيرات در امواج ميشه كه خطا رو بالا مي بره.بهترين روش استفاده از حالت ديجيتال هستش كه دقتش به مراتب بالاتر هستش و خدا رو شكر مهندس حميد اون رو اختراع كرده.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 10:07am
استاد
استاد
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
ضمن خسته نباشید به همه عزیزان زحمتکش.
حمزه جان میخواستم خواهش کنم شما و دوستانی که سابقه ردیابی دیرینه دارن روش اپراتوری خودشون رو بصورت فیلم اینجا بذارن تا همه دوستان ازش استفاده کنن.
با آرزوی موفقیت برای همه
یاعلی مدد

بيناي عزيز پيشنهاد خوبي هستش.اگه دوستان همراهي كنند من اعلام آمادگي مي كنم... L-)

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 10:13am
استاد
استاد
آواتار کاربر

az56 نوشته است:
سلام ايا ميشه در اتاق ساروجي رو كه داخل تپه هست رو از بالا با ردياب پيدا كرد ؟

بستگي به مهارت شما و عمق بله ميشه پيدا كرد.

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 10:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود حمزه جان ممنونم بابت تمام زحماتی که می کشی امیدوارم در تمام مراحل زندگی پیروز و سر بلند باشی @};- @};- @};- ~O)

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 11:30am
آواتار کاربر

درجواب دوست خوبمexplorer بگم چون که من ردیاب انجمن رو ندارم ترجیح دادم تا ردیاب انجمن رو نگرفتم پستی ننویسم که بعدا شرمنده دوستان بشم .چشم دوست من انشالله به زودی که ردیاب جدید رو گرفتم به اون دوستم میدم که طبق تجربیاتی که داره با این ردیاب هم کار کنه و نتایجشو حتما بگه ومن برای شما میگم

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 12:22pm
آواتار کاربر

و یه چیز دیگه که باید بگم دوستان اون 6نقطه رو که گرفت و دونقطش بار بود تو یه جایی بود که مردم عادی با ترفند کوبیدن سیخ به زمین هر شب جنس در می اوردند ویه قبرستان بزرگ بود در کل منظورم اینه که ردیاب رو باید جایی کار کرد که مطمئن باشین جنس داشته باشه واینو بگم که اصلا جایی که علامت یا قبرستان نباشه با ردیاب کار نمیکنه .چند روز پیش که باهاش تماس گرفتم گفت70 سکه نفره دوره ساسانی خسرو دوم رو تو وسط چند جوغن با ردیاب تو عمق 120سانتی پیدا کرده

پنج شنبه 7 شهریور1392 - 12:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 107 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure