سلام و عرض ادب...
خب به هر حال میکرو به نسبت کارایی بهتری داره وهم هزینه ساخت مدارتون پایین میاد اگر قرار به ساخت مدار انالوگ مشابه ای باشین باید از دها تراشه ریز و درشت استفاده بشه که هم هزینتون بیشتر میشه و هم شاید اون چیزی که میخواین هم در نیاد.از این جهت میکرو پیشنهاد میکنم...
ایده مداریتون پیچیده نیست اما به صورت صحیح درخواستتون بیان نکردین...نمونه گیری از ولتاژ چیزی هست که اکثر مدارت دارن انجام میدن یا نگهدارنده ولتاژ هم نداریم درواقع منظورتون حالتی هست که به سیستم دیکته بشه و همون ولتاژ قابل خوندن باشه اگه منظورتون همین هست شدنیه باز اگه تونستی این قسمت از تایپتون برای درک بهتر ویرایش کن یا به زبون ساده بیان کن که بشه کاری کرد
اون چیزی که مدنظرمه به این شکله که بتونم مقدارولتاژموردنظرم رابایک کلیدفشاری لحظه ای،به این مدارنمونه گیرونگهدارنده اعمال کنم بارهاکردن این سوئیچ فشاری ،مدارفوق بایستی بتونه این ولتاژرودرخودش نگه داره تا درصورت نیازازش استفاده کنمنمونه مشابش شما میتونی یا از پی دبلیو ام و کنترل بخش داریور ولتاژ استفاده کنی که راحترهم هست
یا اینکه میتونی از یک فانکشن دی دی اس و تبدیل فرکانس به ولتاژ استفاده کنی مشابه ویکو در مدارات مخابراتی برای کنترل بخش رسیور که ساخت این هم سخت نیست اما پیشنهاد من اولین پیشنهادم هست...
برای ساخت هم سرم شلوغه قول نمیدم اما شما بگرد تو نت مدار پی دبلیو ام قابل برنامه ریزی که ال سی دی هم داشته باشه اگه هم خودت میکرو برنامه نویسی بلدی بهتر یا اگه از دوستان زحمت بکشن بازهم بهترتر.....