انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 17 آبان1403 - 5:34am

پاسخ به موضوع  [ 9 پست ] 
 درخواست مدار نمونه بردار و نگهدارنده ولتاژ 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام

دنبال مداری عملی ازیک نمونه گیرونگهدارنده ولتاژdcهستم

اون چیزی که مدنظرمه به این شکله که بتونم‌ مقدارولتاژموردنظرم رابایک کلیدفشاری لحظه ای،به این مدارنمونه گیرونگهدارنده اعمال کنم بارهاکردن این سوئیچ فشاری ،مدارفوق بایستی بتونه این ولتاژرودرخودش نگه داره تا درصورت نیازازش استفاده کنم،حالااگه بااون کلیدفشاری ولتاژجدیدی بهش دادم بتونه ولتاژجدیدرودرخودش نگه داره وفقط درصورتی جابجابشه که بهش مقدارجدیدی ازطریق اون کلیدفشاری تزریق کنم.

رنج ولتاژمدنظرم زیر24 Vdcهست ومصرف جریان درصورت نیازااین ولتاژنمونه درحدچندمیلی امپرهست

پنج شنبه 18 مرداد1403 - 10:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز ولتاژ رو که نگه نمیداره.از طریق میکرو کنترلر اون رو نمونه برداری میکنن و مقدار ولتاژ رو از طریق مبدل atd به عدد تبدیل میکنه و در حافظه ی میکرو نگه میداره.اگه بخواید با قطع شدن ولتاژ اخرین مقدار پاک نشه و ذخیره بشه باید توی حافظه ی eeprom ذخیره سازی انجام شه.در کل برای کسی که کد نویسی بلد باشه فرایند آسونیه

سه شنبه 23 مرداد1403 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون ازپاسخ شما
امامن مدنظرم استفاده ازمیکروبرای اینکارنیست.

شنبه 27 مرداد1403 - 9:43am
آواتار کاربر

ایده های مداری جالب اما نشدنی شاید هم شدنی :D

سلام ..

به نظرم با استفاده از یک برنامه قابل برنامه ریزی pwm و کنترل درایور ولتاژ (رگلاتور یا مدار سویچینگ ووووو) میتونی این کارو انجام بدی کار سختی نیست :ymhug:

شب چو مهتاب درخشد در کوه == خرمن عشق نماید انبوه
تاجي از ماه به سر دارد كوه == وز طلا جبه به بر دارد كوه
شاه بیت غزل دور نماست == کوه سلطان همه صحراهاست

پنج شنبه 10 آبان1403 - 6:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

صخره نورد نوشته است:
ایده های مداری جالب اما نشدنی شاید هم شدنی :D

سلام ..

به نظرم با استفاده از یک برنامه قابل برنامه ریزی pwm و کنترل درایور ولتاژ (رگلاتور یا مدار سویچینگ ووووو) میتونی این کارو انجام بدی کار سختی نیست :ymhug:

سلام
متاسفانه اونقدرخلاصه نوشتی که نمیشه گفت خلاصه نویسی بلکه بهتره بگیم "چکیده نویسی ازچکیده"
Pwmاشاره کردی نمیدونم بازهم منظورت استفاده ازمیکروبودیانه مدارهای مجتمع غیرمیکرو.
بهرجهت اگه کارسختی نیست لطفاایده خودتون روبصورت مداری توضیح بدین شایدراهگشابشه.
ممنون

جمعه 11 آبان1403 - 10:00am
آواتار کاربر

سلام و عرض ادب...

خب به هر حال میکرو به نسبت کارایی بهتری داره وهم هزینه ساخت مدارتون پایین میاد اگر قرار به ساخت مدار انالوگ مشابه ای باشین باید از دها تراشه ریز و درشت استفاده بشه که هم هزینتون بیشتر میشه و هم شاید اون چیزی که میخواین هم در نیاد.از این جهت میکرو پیشنهاد میکنم...

ایده مداریتون پیچیده نیست اما به صورت صحیح درخواستتون بیان نکردین...نمونه گیری از ولتاژ چیزی هست که اکثر مدارت دارن انجام میدن یا نگهدارنده ولتاژ هم نداریم درواقع منظورتون حالتی هست که به سیستم دیکته بشه و همون ولتاژ قابل خوندن باشه اگه منظورتون همین هست شدنیه باز اگه تونستی این قسمت از تایپتون برای درک بهتر ویرایش کن یا به زبون ساده بیان کن که بشه کاری کرد

اون چیزی که مدنظرمه به این شکله که بتونم‌ مقدارولتاژموردنظرم رابایک کلیدفشاری لحظه ای،به این مدارنمونه گیرونگهدارنده اعمال کنم بارهاکردن این سوئیچ فشاری ،مدارفوق بایستی بتونه این ولتاژرودرخودش نگه داره تا درصورت نیازازش استفاده کنم

نمونه مشابش شما میتونی یا از پی دبلیو ام و کنترل بخش داریور ولتاژ استفاده کنی که راحترهم هست
یا اینکه میتونی از یک فانکشن دی دی اس و تبدیل فرکانس به ولتاژ استفاده کنی مشابه ویکو در مدارات مخابراتی برای کنترل بخش رسیور که ساخت این هم سخت نیست اما پیشنهاد من اولین پیشنهادم هست...

برای ساخت هم سرم شلوغه قول نمیدم اما شما بگرد تو نت مدار پی دبلیو ام قابل برنامه ریزی که ال سی دی هم داشته باشه اگه هم خودت میکرو برنامه نویسی بلدی بهتر یا اگه از دوستان زحمت بکشن بازهم بهترتر..... @};-

جمعه 11 آبان1403 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ببینیدنمیخوام میکرواستفاده کنم
مداری که مدنظرمه بایدبتونه یک ولتاژزیر۲۴ولت روبایک کلیدفشاری لحظه ای ازقسمت دیگه نمونه برداری کنه وباقطع کلیدفشاری استارت،این ولتاژروعین نمونه اصلی وبدون تغییری حتی درحدمیلی ولت درخودش نگه داره.
قاعدتااین مدارنگهدارنده ولتاژ،یک خروجی داره که این خروجی بایدبتونه این نمونه ولتاژروبرای زمان دلخواه به مداری دیگه تزریق کنه ،مهم اینه که ولتاژش افت یاتغییرحتی میلی ولتی نداشته باشه وجریانی حدودبیست الی سی میلی امپر روتامین کنه .

درنت هم جستجوکردم امامداربدردبخوری که نیازم روبراورده کنه پیدانکردم،متاسفانه اکثرشون درخصوص امکان برنامه نویسی بامیکروتوضیح دادند.
مدارساده مدنظرمه ونمایشگرو...مدنظرم نیست.

شنبه 12 آبان1403 - 11:38am
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
مداری که مدنظرمه بایدبتونه یک ولتاژزیر۲۴ولت روبایک کلیدفشاری لحظه ای ازقسمت دیگه نمونه برداری کنه وباقطع کلیدفشاری استارت،این ولتاژروعین نمونه اصلی وبدون تغییری حتی درحدمیلی ولت درخودش نگه داره.
قاعدتااین مدارنگهدارنده ولتاژ،یک خروجی داره که این خروجی بایدبتونه این نمونه ولتاژروبرای زمان دلخواه به مداری دیگه تزریق کنه ،مهم اینه که ولتاژش افت یاتغییرحتی میلی ولتی نداشته باشه وجریانی حدودبیست الی سی میلی امپر روتامین کنه .

درنت هم جستجوکردم امامداربدردبخوری که نیازم روبراورده کنه پیدانکردم،متاسفانه اکثرشون درخصوص امکان برنامه نویسی بامیکروتوضیح دادند.

خب این تیپ مدارات که جنبه شخصی دارن معمولا سفارشی حل میکنن و تو نت پیدا نمیکنی مگه اینکه کسی مثل شما مشکل اینچنینی داشته و مدارش عمومی کرده باشن ...

دوست عزیز ببینید من درست متوجه شدم...شما مداری لازم دارین که ولتاژ ورودیش زیر 24 ولته و در حالت عادی در خروجی ولتاژی ندارین و زمانی که نیاز به ولتاژ زیر 24 ولت پیدا کردین با فشار کلید خروجیش برابر با ولتاژ تغذیه بشه که در ورودی اعمال کردین (زیر 24 ولت)

یکشنبه 13 آبان1403 - 4:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

صخره نورد نوشته است:
roshik نوشته است:

خب این تیپ مدارات که جنبه شخصی دارن معمولا سفارشی حل میکنن و تو نت پیدا نمیکنی مگه اینکه کسی مثل شما مشکل اینچنینی داشته و مدارش عمومی کرده باشن ...

دوست عزیز ببینید من درست متوجه شدم...شما مداری لازم دارین که ولتاژ ورودیش زیر 24 ولته و در حالت عادی در خروجی ولتاژی ندارین و زمانی که نیاز به ولتاژ زیر 24 ولت پیدا کردین با فشار کلید خروجیش برابر با ولتاژ تغذیه بشه که در ورودی اعمال کردین (زیر 24 ولت)

ممنونم ازپاسختون
واضح ترتوضیح میدم
ببینیدفرض کنیدسه بلوک مداری هست اولی مدارمرجع منه که ولتاژدیسی بین ۰الی۲۴ولت رامیتونه تولید کنه.
دومین بلوک، همین مدارنگهدارنده ولتاژهست که بایدطراحی بشه،که بایک کلیداستارت لحظه ای(شاسی)به بلوک اولی وصل میشه،درحقیقت این شاسی استارت کارنمونه برداری ولتاژ ازبلوک اول روانجام میده وبه مداربلوک دوم میرسونه.(به مدارنگهدارنده ولتاژ).
بلوک سوم مداراصلی یامصرف کنندمون هست که ورودیش به خروجی مداربلوک دوم(نگهدارنده ولتاژ)وصله.
کارکردمدارهم به این شکله که باهربارفشاردادن لحظه ای کلیدفشاری ،ولتاژ همون لحظه درمدارمرجع(بلوک اول)به بلوک دوم(مدارنگهدارنده ولتاژ)داده میشه واین ولتاژعینابایدتازمانی که نیازه برای بلوک سوم که مصرف کننده یامداراصلیمون هست تزریق بشه مگه اینکه کلیدفشاری مجددا فشارداده بشه ویک نمونه ولتاژجدیددرقسمت نگهدارنده جایگزین بشه.
مهمترین قسمت مدارحفظ مقداردقیق ولتاژدرقسمت نگهدارنده است که بارهاکردن کلیدفشاری بایدحفظ بشه وتغییرنکنه.

یکشنبه 13 آبان1403 - 10:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 9 پست ] 

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure