انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:52pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ilanji نوشته است:
sodoko نوشته است:
مجتبی نوشته است:
شما چرا اموزشها رو با دقت نمیخونین گفتم حجم کمتر از حداقل دومتر رو حفاری نکنین این خیلی مهمه اگر قبلش این مشخصات رو میدادین بهت میگفتم شروع بکار نکن .

بله درست می فرمایید آقا مجتبی زیاد به ریزه کاریها دقت نکردم و ممنونم از شما که تذکر دادین @};- .ان شاءالله دفعه های.
ولی تعجب میکنم همه مواردی که شما ilanji عزیز ذکر کردین برای من اتفاق افتاد و دقیقا وقتی که در جهت 90 درجه هدف قرار میگرفتم آنتنها با سرعت و قدرت به سمت آن نقطه کشیده میشدند اما وقتی که به طرف آن نقطه می ایستادم آنتنها آن نقطه را نشان میدادند اما بازی بازی میکردند :-?

سلام دوست عزیز
با این توضیحاتی که شما در باره حفاریتون دادید و به چیزهایی که برخورد کردید فقط میمونه یه جیز اونم اینکه شما در هنگام نقطه زنی و حجم یابی دچار اشتباه شده باشید و اگر بعد از حفاری باز هم آنتنها نقطه میزنند بنظرم با دقت بهتری دوباره آنجا را بررسی نمایید شاید نقطه مورد نظر رو خوب مشخص نکرده باشید و سعی کنید حتما عامل خطارو بیرون بیارید
موفق باشید

سلام دوست من @};-
خیلی ممنونم که راهنمایی کردی :x
از آقا حمزه هم تشکر میکنم برا در اختیار قرار دادن تجربیاتشون.
بله شما درست می فرمایید بعد از کندن دو باره ردیاب زدم و دوباره با همون قدرت تقریبا نیم متر اون طرفترو میگرفت :-?
دیگه خیلی گیج شده بودیم .نمیدونم اشتباهم از کجاست .دوباره بچه ها رفتن اونجا برا کندن.یه چیز دیگه ای هم که بود و من و خیلی گیج تر کرده بود لایه وسیع خاکستر و کوزه شکسته بود و تا 1 متر به صورت افقی (یعنی از دیواره چاله ایکه کنده بودیم) اون رو دنبال کردیم و باز هم تموم نشدن :-\
ان شاءالله هر کی که میتونه کمک کنه تا ببینم قضیه چی بوده.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بله درست می فرمایید آقا مجتبی زیاد به ریزه کاریها دقت نکردم و ممنونم از شما که تذکر دادین @};- .ان شاءالله دفعه های.
ولی تعجب میکنم همه مواردی که شما ilanji عزیز ذکر کردین برای من اتفاق افتاد و دقیقا وقتی که در جهت 90 درجه هدف قرار میگرفتم آنتنها با سرعت و قدرت به سمت آن نقطه کشیده میشدند اما وقتی که به طرف آن نقطه می ایستادم آنتنها آن نقطه را نشان میدادند اما بازی بازی میکردند :-?[/quote]
سلام دوست عزیز
با این توضیحاتی که شما در باره حفاریتون دادید و به چیزهایی که برخورد کردید فقط میمونه یه جیز اونم اینکه شما در هنگام نقطه زنی و حجم یابی دچار اشتباه شده باشید و اگر بعد از حفاری باز هم آنتنها نقطه میزنند بنظرم با دقت بهتری دوباره آنجا را بررسی نمایید شاید نقطه مورد نظر رو خوب مشخص نکرده باشید و سعی کنید حتما عامل خطارو بیرون بیارید
موفق باشید[/quote]
سلام دوست من @};-
خیلی ممنونم که راهنمایی کردی :x
از آقا حمزه هم تشکر میکنم برا در اختیار قرار دادن تجربیاتشون.
بله شما درست می فرمایید بعد از کندن دو باره ردیاب زدم و دوباره با همون قدرت تقریبا نیم متر اون طرفترو میگرفت :-?
دیگه خیلی گیج شده بودیم .نمیدونم اشتباهم از کجاست .دوباره بچه ها رفتن اونجا برا کندن.یه چیز دیگه ای هم که بود و من و خیلی گیج تر کرده بود لایه وسیع خاکستر و کوزه شکسته بود و تا 1 متر به صورت افقی (یعنی از دیواره چاله ایکه کنده بودیم) اون رو دنبال کردیم و باز هم تموم نشدن :-\
ان شاءالله هر کی که میتونه کمک کنه تا ببینم قضیه چی بوده.[/quote]
دوست من ناامید نشوید انشالله به تلاشتون ادامه بدید حداقلش اینه که به عامل خطا پی میبرید
ضمنا با این توضیحاتی که شما درباره لایه خاکستر و زغال که دادید و میدونید که از زغال برای ایمن کردن دفینه در برابر آب استفاده میشده پس احتمال اینکه باری موجود باشه هست مگر اینکه در گذشته این بار رو برده باشن
بنظر من شما به ابعاد لایه خاکستر حفاری کنید و اصلا هم ناامید نشوید انشالله که به نتیجه برسید :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 5:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون ilanji عزیز @};-
شرمنده سوال L-)
به نظر شما چند سانت میتونه زیر لایه خاکستر باشه؟ما چه قدر رو حفاری کنیم؟به نظر شما افقی بریم یا عمودی؟
ان شاءالله شما و همه دوستان به نتیجه های خوبی برسید. :YMPRAY:
التماس دعا

دوشنبه 11 شهریور1392 - 6:25pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

sodoko نوشته است:
ممنون ilanji عزیز @};-
شرمنده سوال L-)
به نظر شما چند سانت میتونه زیر لایه خاکستر باشه؟ما چه قدر رو حفاری کنیم؟به نظر شما افقی بریم یا عمودی؟
التماس دعا

دوست من فقط يه نفر مي تونه به اين سوالات شما جواب بده كه اون هم خوده شما هستيد.شما بعنوان اپراتور بايد با استفاده از رديابتون عمق و نقطه ي اون رو مشخص كنيد.باز هم ميگم قبل از حفاري به قدرت آنتن ها و حركت هر دو آنتن دقت كنيد.موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 6:53pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

[b]دوستان باز هم ميگم رو فركانس طلا تو اين ردياب حجم به هيچ وجه درست درنمياد مخصوصا اگه ذرات يا مواد معدني باشه حجم ميزانش زياد ميشه و اگه كم هم باشه باز هم ذرات هستش.حجم زياد رو من پراگندگي ذرات و مواد معدني ميدونم و حجم كم رو خوده ذرات ميدونم.موفق باشيدبه زودي با مدارك علمي ميام و اين موضوع رو بازم مطرح مي كنم[/b]

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 6:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sodoko نوشته است:
ممنون ilanji عزیز @};-
شرمنده سوال L-)
التماس دعا

دوست عزیز معمولا لایه زغال و خاکستر رو نزدیک به دفینه و برای عایق کردن اون قرار میدهند
بهترین راهنمای شما همون مشاهده لایه ایست که خاکبرداری شده و شما میتوانید اطراف همون محل رو که حفاری کردید کمی گسترش بدید و طبیتا اگر چیزی موجود باشه شما باید به آثار و نشانه های دیگری نیز برخورد کنید ضمنا همانطور که قبلا هم گفتم بیشتر در نقطه زنی و حجم گیری دقت کنید و سعی کنید حتما عامل قیچی کردن آنتنها رو در بیارید
این نشانه هایی که شما میفرمایید اعم از خاکستر و زغال و سفال شکسته و ... همه نشانه های خوبی هستند و امیدوار کننده فقط باید امیدوار باشید اگر هم چیزی موجود بوده قبلا برده نشده باشد
موفق باشید

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 7:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان فعال انجمن
من پیشنهادی دارم که متاسفانه خودم امکان تستشو ندارم، ممنون میشم از دوستانی که امکانشو دارن تست کنن که شاید به نتیجه ای برسیم
به نظرم زمان ردیابی تو این کار بی تاثیر نباشه، مخصوصا بر اساس ماه قمری(اول، وسطا و آخر ماه) مطمئنا هرچقدر تعداد این روزها بیشتر باشه نتیجه ی دقیق تری میشه گرفت. مثلاحداقل 5روز یا بیشتر تو یک ماه قمری.
پیشنهادم اینه که محلی که آنتنها قیچی میشن (حالا چه قوی و چه ضعیف) رو در چند روز مختلف و یا حتی ساعات مختلف دوباره تست کنیم که ببینیم نحوه حرکت آنتن ها و محل قیچی شدنشان یکسان هست برای اون نقطه طی زمانهای مختلف یا نه؟
امیدوارم نتایج خوبی بگیریم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 7:40pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

راستي دوستان امروز تو كوه وقتي ردياب رو روشن كردم صفحه آبي شد و 12تا مستطيل كنار هم ظاهر شد و ردياب همونجوري موند.وقتي ساكم رو نگاه كردم فهميدم ردياب در مجاورت يخ بوده.10دقيقه جلوي آفتاب گذاشتمش بعد كه روشنش كردم درست شد.نميدونم مشكل واقعيش چي بود؟

دوشنبه 11 شهریور1392 - 8:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

explorer نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان فعال انجمن
من پیشنهادی دارم که متاسفانه خودم امکان تستشو ندارم، ممنون میشم از دوستانی که امکانشو دارن تست کنن که شاید به نتیجه ای برسیم
به نظرم زمان ردیابی تو این کار بی تاثیر نباشه، مخصوصا بر اساس ماه قمری(اول، وسطا و آخر ماه) مطمئنا هرچقدر تعداد این روزها بیشتر باشه نتیجه ی دقیق تری میشه گرفت. مثلاحداقل 5روز یا بیشتر تو یک ماه قمری.
پیشنهادم اینه که محلی که آنتنها قیچی میشن (حالا چه قوی و چه ضعیف) رو در چند روز مختلف و یا حتی ساعات مختلف دوباره تست کنیم که ببینیم نحوه حرکت آنتن ها و محل قیچی شدنشان یکسان هست برای اون نقطه طی زمانهای مختلف یا نه؟
امیدوارم نتایج خوبی بگیریم

سلام عزیز
میگم این صحبتی که فرمودین منبع علمی هم داره و یا اینکه از اون صحبتهای موکل و این حرفاست؟
والا من فکر نمیکنم ردیابی و کار با دستگاه هم ساعت و روز مشخص داشته باشه؟
این صحبتها بیشتر مربوط به دعانویسی و رمالی و تلسم کردنه :D فکر نکنم برای ما جواب بده اونم با ردیاب! ;;)

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
راستي دوستان امروز تو كوه وقتي ردياب رو روشن كردم صفحه آبي شد و 12تا مستطيل كنار هم ظاهر شد و ردياب همونجوري موند.وقتي ساكم رو نگاه كردم فهميدم ردياب در مجاورت يخ بوده.10دقيقه جلوي آفتاب گذاشتمش بعد كه روشنش كردم درست شد.نميدونم مشكل واقعيش چي بود؟

حالا خدارو شکر کن که درست شد :D
ضمنا این مشکل بیشتر بنظر میاد مربوط به آب باشه! مطمئنی آب توش نرفته بود؟ :-?

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure