بله درست می فرمایید آقا مجتبی زیاد به ریزه کاریها دقت نکردم و ممنونم از شما که تذکر دادین
.ان شاءالله دفعه های.
ولی تعجب میکنم همه مواردی که شما ilanji عزیز ذکر کردین برای من اتفاق افتاد و دقیقا وقتی که در جهت 90 درجه هدف قرار میگرفتم آنتنها با سرعت و قدرت به سمت آن نقطه کشیده میشدند اما وقتی که به طرف آن نقطه می ایستادم آنتنها آن نقطه را نشان میدادند اما بازی بازی میکردند
[/quote]
سلام دوست عزیز
با این توضیحاتی که شما در باره حفاریتون دادید و به چیزهایی که برخورد کردید فقط میمونه یه جیز اونم اینکه شما در هنگام نقطه زنی و حجم یابی دچار اشتباه شده باشید و اگر بعد از حفاری باز هم آنتنها نقطه میزنند بنظرم با دقت بهتری دوباره آنجا را بررسی نمایید شاید نقطه مورد نظر رو خوب مشخص نکرده باشید و سعی کنید حتما عامل خطارو بیرون بیارید
موفق باشید[/quote]
سلام دوست من
خیلی ممنونم که راهنمایی کردی
از آقا حمزه هم تشکر میکنم برا در اختیار قرار دادن تجربیاتشون.
بله شما درست می فرمایید بعد از کندن دو باره ردیاب زدم و دوباره با همون قدرت تقریبا نیم متر اون طرفترو میگرفت
دیگه خیلی گیج شده بودیم .نمیدونم اشتباهم از کجاست .دوباره بچه ها رفتن اونجا برا کندن.یه چیز دیگه ای هم که بود و من و خیلی گیج تر کرده بود لایه وسیع خاکستر و کوزه شکسته بود و تا 1 متر به صورت افقی (یعنی از دیواره چاله ایکه کنده بودیم) اون رو دنبال کردیم و باز هم تموم نشدن
ان شاءالله هر کی که میتونه کمک کنه تا ببینم قضیه چی بوده.[/quote]
دوست من ناامید نشوید انشالله به تلاشتون ادامه بدید حداقلش اینه که به عامل خطا پی میبرید
ضمنا با این توضیحاتی که شما درباره لایه خاکستر و زغال که دادید و میدونید که از زغال برای ایمن کردن دفینه در برابر آب استفاده میشده پس احتمال اینکه باری موجود باشه هست مگر اینکه در گذشته این بار رو برده باشن
بنظر من شما به ابعاد لایه خاکستر حفاری کنید و اصلا هم ناامید نشوید انشالله که به نتیجه برسید