انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:25am

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
علی جان بذار تو آبلیمو 1روز بمونه بعدش با مسواک تمیزش کن.برا نقره هم از پماد تتراسایکلین استفاده کن..تجربه شخصیمه ;) پس بگو منطقه ثروتمندی داری که مفرق و زباله میبینی :-?

منطقه ما از خوبم اونور تره :D اما مداراتمون از بدم بدتره :(

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:05pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آقايون در مورد اين مدار بهتره با ديد بهتر نگاه كنيد چون تست شده و جواب هم گرفته شده ، آقاي كرمي ديگه بايد چطور اين موضوع رو بگه من نميدونم !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
مهدي جان
حرف شما درسته اما اگه آقاي كرمي لطف كنن فيلمي از مدار و تست درخاك بزارن اگه برفرض يك مترم بزنه بازم شك دوستان برطرف ميشه هرچند من نمونه شركتيشو ديدم و براي دومتر زيرخاك رو به چشم ديدم اما اجازه گرفتن فيلم رو هم نميده پس دوستان دلسرد نشن اما گذاشتن فيلمي از جناب كرمي خالي از لطف نيست

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد مدار دوست خوب و استاد عزيزم آيگون جان هم بگم اگه فيلمي از مدار مبني بر تاييد تست در خاك ارايه داده بشه كه دو متر رو ميزنه من حاضرم قسم بخورم و قول شرف بدم با چندتا از دوستان برنامه نويسن براي ديجيتالي كردن مدار از جون مايه بزاريم هرچندمن به مدارسندبانك اعتقاد كامل دارم اما بودن فيلمي از دارنده مدار ميتونه مثمرثمر باشه ولو اينكه هركي هرنظر سازنده و پيشبردي رو پنهان نكنه
ياحق

خداوندا چرا؟؟؟

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

براي ثبات اين مدار اس ايكس 500از يه مدار جداگانه استفاده شده كه از سه تا آيسي كمك گرفته شده كه هم تفكيك فلز باارزش وبي ارزش رو به صورت روشنايي ال اي دي به صورت خطي نمايان ميكنه و برد مفيدش تو خاك 1.90الي 220هستش كه به صورت شركتي هستش يه بدبختي داره اما اجازه باز كردن مدارشو نميده دوماهه توالتماسش بودم كه راضي نشدكه نشد من از رو رفتم واون بي شرف ككشم نميگزه

خداوندا چرا؟؟؟

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:07pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
آرش جان شما که کارکردش و تا2متر و با چشای خودت دیدی فک نکنم احتیاجی به فیلمش باشه..ساختش که سخت نیس قطعاتش هم که ارزونه :-?من از اینجا دوباره عرض میکنم یه پالسی قدرتمنده به طلا حساسیت داره و رو تفکیکش حساب نکنید در مورد اون مداری که برای ثبات دستگاه بهش اشاره کردین اگه منظورتون بردی هست که ledها روشه باید بگم ی مدار تست باطری هستش با 4مدار ویومتر که از آی سیlm3914استفاده شده...ضمنا به خاطر تغییراتی که تو این مدار دادم بردش از نمونه شرکتیش بیشتره ;) :D همگی موفق باشین

شنبه 16 شهریور1392 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كرمي عزيز نه
داداش قرارنيست التماست كنم بابت يه فيلم اما اونقدر معرفت دارم كه از چيزيكه دارم براي بچه ها دريغ نكنم اما من غرورم رو شكستم و دوماه التماس كسيرو كردم كه بزاره از مدارش عكس و فيلم بگيرم براي دوستان نزاشت كه نزاشت حالا چرا به خاطر من به خاطر دوستات فيلمي بزار كه دلگرم بشن خداي منم بزرگه

خداوندا چرا؟؟؟

شنبه 16 شهریور1392 - 8:33pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
آرش جان منم از هیچ کمکی دریغ نمیکنم ..شرایط من جوری نیس که این کارای که گفتی انجام بدم اگه یادت باشه تو تاپیک قبلی از دوستان خواهش کردم که عکس بذارن خودم وقتش و نداشتم....به شما حق میدم که دلتون میخواد کارکردش و ببینید ولی شرمندتونم وقتش و فعلا ندارم....باز هم میگم بسازینش پشیمون نمیشین :-BD

شنبه 16 شهریور1392 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
آرش جان شما که کارکردش و تا2متر و با چشای خودت دیدی فک نکنم احتیاجی به فیلمش باشه..ساختش که سخت نیس قطعاتش هم که ارزونه :-?من از اینجا دوباره عرض میکنم یه پالسی قدرتمنده به طلا حساسیت داره و رو تفکیکش حساب نکنید در مورد اون مداری که برای ثبات دستگاه بهش اشاره کردین اگه منظورتون بردی هست که ledها روشه باید بگم ی مدار تست باطری هستش با 4مدار ویومتر که از آی سیlm3914استفاده شده...ضمنا به خاطر تغییراتی که تو این مدار دادم بردش از نمونه شرکتیش بیشتره ;) :D همگی موفق باشین

سلام دوست عزیز

هنوزم منتظر مدار تفکیک هستم! ممنون میشم راهنمایی کنید
یا حق

شنبه 16 شهریور1392 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کدوم نقشه برد مدار چاپی درسته؟ اگر مقدور هست برام اپ کنید اینجا؟ این مدار نقشه شماتیک داره یا نه؟

شنبه 16 شهریور1392 - 10:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 478 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure