نویسنده |
پیغام |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: علی جان بذار تو آبلیمو 1روز بمونه بعدش با مسواک تمیزش کن.برا نقره هم از پماد تتراسایکلین استفاده کن..تجربه شخصیمه پس بگو منطقه ثروتمندی داری که مفرق و زباله میبینی منطقه ما از خوبم اونور تره اما مداراتمون از بدم بدتره
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:05pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقايون در مورد اين مدار بهتره با ديد بهتر نگاه كنيد چون تست شده و جواب هم گرفته شده ، آقاي كرمي ديگه بايد چطور اين موضوع رو بگه من نميدونم !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:21pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
مهدي جان حرف شما درسته اما اگه آقاي كرمي لطف كنن فيلمي از مدار و تست درخاك بزارن اگه برفرض يك مترم بزنه بازم شك دوستان برطرف ميشه هرچند من نمونه شركتيشو ديدم و براي دومتر زيرخاك رو به چشم ديدم اما اجازه گرفتن فيلم رو هم نميده پس دوستان دلسرد نشن اما گذاشتن فيلمي از جناب كرمي خالي از لطف نيست
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:39pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
در مورد مدار دوست خوب و استاد عزيزم آيگون جان هم بگم اگه فيلمي از مدار مبني بر تاييد تست در خاك ارايه داده بشه كه دو متر رو ميزنه من حاضرم قسم بخورم و قول شرف بدم با چندتا از دوستان برنامه نويسن براي ديجيتالي كردن مدار از جون مايه بزاريم هرچندمن به مدارسندبانك اعتقاد كامل دارم اما بودن فيلمي از دارنده مدار ميتونه مثمرثمر باشه ولو اينكه هركي هرنظر سازنده و پيشبردي رو پنهان نكنه ياحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:50pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
براي ثبات اين مدار اس ايكس 500از يه مدار جداگانه استفاده شده كه از سه تا آيسي كمك گرفته شده كه هم تفكيك فلز باارزش وبي ارزش رو به صورت روشنايي ال اي دي به صورت خطي نمايان ميكنه و برد مفيدش تو خاك 1.90الي 220هستش كه به صورت شركتي هستش يه بدبختي داره اما اجازه باز كردن مدارشو نميده دوماهه توالتماسش بودم كه راضي نشدكه نشد من از رو رفتم واون بي شرف ككشم نميگزه
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:07pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
آرش جان شما که کارکردش و تا2متر و با چشای خودت دیدی فک نکنم احتیاجی به فیلمش باشه..ساختش که سخت نیس قطعاتش هم که ارزونه من از اینجا دوباره عرض میکنم یه پالسی قدرتمنده به طلا حساسیت داره و رو تفکیکش حساب نکنید در مورد اون مداری که برای ثبات دستگاه بهش اشاره کردین اگه منظورتون بردی هست که ledها روشه باید بگم ی مدار تست باطری هستش با 4مدار ویومتر که از آی سیlm3914استفاده شده...ضمنا به خاطر تغییراتی که تو این مدار دادم بردش از نمونه شرکتیش بیشتره همگی موفق باشین
|
شنبه 16 شهریور1392 - 7:52pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
كرمي عزيز نه داداش قرارنيست التماست كنم بابت يه فيلم اما اونقدر معرفت دارم كه از چيزيكه دارم براي بچه ها دريغ نكنم اما من غرورم رو شكستم و دوماه التماس كسيرو كردم كه بزاره از مدارش عكس و فيلم بگيرم براي دوستان نزاشت كه نزاشت حالا چرا به خاطر من به خاطر دوستات فيلمي بزار كه دلگرم بشن خداي منم بزرگه
|
شنبه 16 شهریور1392 - 8:33pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
آرش جان منم از هیچ کمکی دریغ نمیکنم ..شرایط من جوری نیس که این کارای که گفتی انجام بدم اگه یادت باشه تو تاپیک قبلی از دوستان خواهش کردم که عکس بذارن خودم وقتش و نداشتم....به شما حق میدم که دلتون میخواد کارکردش و ببینید ولی شرمندتونم وقتش و فعلا ندارم....باز هم میگم بسازینش پشیمون نمیشین
|
شنبه 16 شهریور1392 - 9:47pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: آرش جان شما که کارکردش و تا2متر و با چشای خودت دیدی فک نکنم احتیاجی به فیلمش باشه..ساختش که سخت نیس قطعاتش هم که ارزونه من از اینجا دوباره عرض میکنم یه پالسی قدرتمنده به طلا حساسیت داره و رو تفکیکش حساب نکنید در مورد اون مداری که برای ثبات دستگاه بهش اشاره کردین اگه منظورتون بردی هست که ledها روشه باید بگم ی مدار تست باطری هستش با 4مدار ویومتر که از آی سیlm3914استفاده شده...ضمنا به خاطر تغییراتی که تو این مدار دادم بردش از نمونه شرکتیش بیشتره همگی موفق باشین سلام دوست عزیز هنوزم منتظر مدار تفکیک هستم! ممنون میشم راهنمایی کنید یا حق
|
شنبه 16 شهریور1392 - 9:50pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
کدوم نقشه برد مدار چاپی درسته؟ اگر مقدور هست برام اپ کنید اینجا؟ این مدار نقشه شماتیک داره یا نه؟
|
شنبه 16 شهریور1392 - 10:30pm |
|
|
|