انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:12am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خب اصلا چطوره که وقتی دستگاه در حالت عادی بالا میاد اولش هیچی ننویسه! اینجوری هر کی هر چی دلش خواست میتونه در مورد دستگاه بگه بخصوص با توجه به شرایط مختلفی که هر کسی ممکنه از ردیاب استفاده کنه.
ما که کلا اسم و سایت و مدل و همه چی رو حذف کردیم! کلا نوشته اول رو هم حذف کنیم سنگین تریم! =(( :D

به به استاد حمید واقعا نظرتون همیشه راهگشاست :D :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خب اصلا چطوره که وقتی دستگاه در حالت عادی بالا میاد اولش هیچی ننویسه! اینجوری هر کی هر چی دلش خواست میتونه در مورد دستگاه بگه بخصوص با توجه به شرایط مختلفی که هر کسی ممکنه از ردیاب استفاده کنه.
ما که کلا اسم و سایت و مدل و همه چی رو حذف کردیم! کلا نوشته اول رو هم حذف کنیم سنگین تریم! =(( :D

به نظر من كه اينجوري خيلي بهتره چون بسته به موقعيت ميشه هر توجيهي اورد :-BD

یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:44pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهندس حمید من فکر میکنم اگه اب یاب ظاهر بشه بهتره ,چون اگه قرار باشه چیزی رو صفحه به نمایش در نیاد اگه دست .... بیفته یا فکر میکنن دستکاری شده و یا اونقد باهاش ور میرن تا اون چیزی که نباید رو صفحه ظاهر بشه.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 17 شهریور1392 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این طور که من رفتم اگه شما رو یک جایی بگیرن با دوتا لگد شناسنامه حمید رو از حلقتون در میارن !!
:ymsmug:
به خدا شوخی نیست بزار بگیرنتون معلوم میشه !!!!!!!!!!؟؟!!!!!!!!!!

اگه شما رو با آبنبات هم بگیرن اول یک شکم میزننت بعد میپرسن این چیه

حالا از همه گذشته شما حاضرین یک شب جایی بخوابین که توا.. جای خوابش پیش همه؟؟؟؟ چند ساعت بازداشت بودم اینقدر بو میداد که حاضر نبودم یک دیقیقه دیگه بمونم چه برسه به ... اونایی که سابقه دارن میدونن

:(

/:)

دوشنبه 17 شهریور1392 - 12:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگه بشه وقتی که معمولی روشن بشه بنویسه اب یاب و فقط فرکانس اب بیاد که خیلی خوبه

دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

nader76 نوشته است:
این طور که من رفتم اگه شما رو یک جایی بگیرن با دوتا لگد شناسنامه حمید رو از حلقتون در میارن !!
:ymsmug:
به خدا شوخی نیست بزار بگیرنتون معلوم میشه !!!!!!!!!!؟؟!!!!!!!!!!

اگه شما رو با آبنبات هم بگیرن اول یک شکم میزننت بعد میپرسن این چیه

حالا از همه گذشته شما حاضرین یک شب جایی بخوابین که توا.. جای خوابش پیش همه؟؟؟؟ چند ساعت بازداشت بودم اینقدر بو میداد که حاضر نبودم یک دیقیقه دیگه بمونم چه برسه به ... اونایی که سابقه دارن میدونن

:(

اینقدر بچه ها رو نترسون.از من قبلا دستگاه گرفتن.فقط صورت جلسه کردن و فرستادن دادسرا.بعد دو ماه فقط دستگاه ظبط شد

دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:09am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
یه دستگاهی که اینقدر مهندس حمید و مجتبی خان روش زحمت میکشن چرا اسم نداشته باشه؟
به نظر من کسی که زحمت ساخت این دستگاه رو میکشه حق داره اون اسمی رو که میخواد روش بذاره
حالا اسم سایت رو قبول دارم از لحاظ امنیت خود سایت و اعضای محترم نذارن بهتره

اینو شما در نظر بگیرین که وقتی وارد این حرفه میشید
تنها مسله تون درست ردیابی کردن نیست
امنیت
اونم به اسم این دستگاه و این ردیاب ربطی نداره
شما رو تو یک منطقه ثبت شده نصف شب بگیرن دستتون چیپس هم باشه نمیگن خوش اومدین
باید مرحله به مرحله کار کنید
شناسایی محل
نگهبانی صحیح
حمل دستگاه جاساز شده به محل
حفاری در یه زمان مناسب دیگه
با کوچکترین شکی هم به لو رفتن دستگاه رو گم و گور کنید
چون این دستگاه ورژن جدید اگه دست میراث بی افته دیگه دفینه ای تو ایران برا ما نمی مونه

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

مگه water finder چه مشكلى داره :-\
همين آب ياب از همه بهتره تو رو به خدا سر يه اسم اينقدر گير ندين ديگه :D

دوشنبه 18 شهریور1392 - 7:56am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان و مرسي از لطفتون و مخصوصا تشكر از جناب استاد مجتبي عزيز
راستش وقتي وارد اين قسمت ميشم ميرم به آخرين صفحه.بنده هم وقتي وارد صفحه آخر شدم شروع به جواب دادن به سوالات كردم.مقصر هم نبودم چون فكر نمي كردم يه موضوع رو دو بار زدن و من موضوع دوم رو جواب دادن كه دوستان لطف كردن و اون رو سرسري معرفي كردن.راستش اين موضوع و ادامه اش به صلاح سايت نيست پس من ديگه ادامه نميدم.باز هم مرسي از دوستان

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 18 شهریور1392 - 9:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام وعرض ادب.دوستان ترا بخدا کم سنگ جلو پای اقا مجتبی واقا حمید بیندازین بگذارین کارشان بکنن درضمن کسی هم بی دقتی بکند وگیر بیفتد باان نفر کار دارند نه با سازنده دستگاه من چند سال پیش گیر افتادم دستگاه راخرد کردم وفقط جریمه نا چیزی دادم در ضمن هنوز مردانگی در بین ما ایرانیها نمرده وهست .باتشکر فراوان .

دوشنبه 18 شهریور1392 - 11:25am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 4 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure