نویسنده |
پیغام |
ilanji
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب اصلا چطوره که وقتی دستگاه در حالت عادی بالا میاد اولش هیچی ننویسه! اینجوری هر کی هر چی دلش خواست میتونه در مورد دستگاه بگه بخصوص با توجه به شرایط مختلفی که هر کسی ممکنه از ردیاب استفاده کنه. ما که کلا اسم و سایت و مدل و همه چی رو حذف کردیم! کلا نوشته اول رو هم حذف کنیم سنگین تریم! به به استاد حمید واقعا نظرتون همیشه راهگشاست
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:09pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خب اصلا چطوره که وقتی دستگاه در حالت عادی بالا میاد اولش هیچی ننویسه! اینجوری هر کی هر چی دلش خواست میتونه در مورد دستگاه بگه بخصوص با توجه به شرایط مختلفی که هر کسی ممکنه از ردیاب استفاده کنه. ما که کلا اسم و سایت و مدل و همه چی رو حذف کردیم! کلا نوشته اول رو هم حذف کنیم سنگین تریم! به نظر من كه اينجوري خيلي بهتره چون بسته به موقعيت ميشه هر توجيهي اورد
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:44pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
مهندس حمید من فکر میکنم اگه اب یاب ظاهر بشه بهتره ,چون اگه قرار باشه چیزی رو صفحه به نمایش در نیاد اگه دست .... بیفته یا فکر میکنن دستکاری شده و یا اونقد باهاش ور میرن تا اون چیزی که نباید رو صفحه ظاهر بشه.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 12:07am |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
این طور که من رفتم اگه شما رو یک جایی بگیرن با دوتا لگد شناسنامه حمید رو از حلقتون در میارن !! به خدا شوخی نیست بزار بگیرنتون معلوم میشه !!!!!!!!!!؟؟!!!!!!!!!! اگه شما رو با آبنبات هم بگیرن اول یک شکم میزننت بعد میپرسن این چیه حالا از همه گذشته شما حاضرین یک شب جایی بخوابین که توا.. جای خوابش پیش همه؟؟؟؟ چند ساعت بازداشت بودم اینقدر بو میداد که حاضر نبودم یک دیقیقه دیگه بمونم چه برسه به ... اونایی که سابقه دارن میدونن
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 12:44am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
اگه بشه وقتی که معمولی روشن بشه بنویسه اب یاب و فقط فرکانس اب بیاد که خیلی خوبه
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:04am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
nader76 نوشته است: این طور که من رفتم اگه شما رو یک جایی بگیرن با دوتا لگد شناسنامه حمید رو از حلقتون در میارن !! به خدا شوخی نیست بزار بگیرنتون معلوم میشه !!!!!!!!!!؟؟!!!!!!!!!! اگه شما رو با آبنبات هم بگیرن اول یک شکم میزننت بعد میپرسن این چیه حالا از همه گذشته شما حاضرین یک شب جایی بخوابین که توا.. جای خوابش پیش همه؟؟؟؟ چند ساعت بازداشت بودم اینقدر بو میداد که حاضر نبودم یک دیقیقه دیگه بمونم چه برسه به ... اونایی که سابقه دارن میدونن اینقدر بچه ها رو نترسون.از من قبلا دستگاه گرفتن.فقط صورت جلسه کردن و فرستادن دادسرا.بعد دو ماه فقط دستگاه ظبط شد
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:09am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
یه دستگاهی که اینقدر مهندس حمید و مجتبی خان روش زحمت میکشن چرا اسم نداشته باشه؟ به نظر من کسی که زحمت ساخت این دستگاه رو میکشه حق داره اون اسمی رو که میخواد روش بذاره حالا اسم سایت رو قبول دارم از لحاظ امنیت خود سایت و اعضای محترم نذارن بهتره
اینو شما در نظر بگیرین که وقتی وارد این حرفه میشید تنها مسله تون درست ردیابی کردن نیست امنیت اونم به اسم این دستگاه و این ردیاب ربطی نداره شما رو تو یک منطقه ثبت شده نصف شب بگیرن دستتون چیپس هم باشه نمیگن خوش اومدین باید مرحله به مرحله کار کنید شناسایی محل نگهبانی صحیح حمل دستگاه جاساز شده به محل حفاری در یه زمان مناسب دیگه با کوچکترین شکی هم به لو رفتن دستگاه رو گم و گور کنید چون این دستگاه ورژن جدید اگه دست میراث بی افته دیگه دفینه ای تو ایران برا ما نمی مونه
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:44am |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
مگه water finder چه مشكلى داره همين آب ياب از همه بهتره تو رو به خدا سر يه اسم اينقدر گير ندين ديگه
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 7:56am |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان و مرسي از لطفتون و مخصوصا تشكر از جناب استاد مجتبي عزيز راستش وقتي وارد اين قسمت ميشم ميرم به آخرين صفحه.بنده هم وقتي وارد صفحه آخر شدم شروع به جواب دادن به سوالات كردم.مقصر هم نبودم چون فكر نمي كردم يه موضوع رو دو بار زدن و من موضوع دوم رو جواب دادن كه دوستان لطف كردن و اون رو سرسري معرفي كردن.راستش اين موضوع و ادامه اش به صلاح سايت نيست پس من ديگه ادامه نميدم.باز هم مرسي از دوستان
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 9:36am |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام وعرض ادب.دوستان ترا بخدا کم سنگ جلو پای اقا مجتبی واقا حمید بیندازین بگذارین کارشان بکنن درضمن کسی هم بی دقتی بکند وگیر بیفتد باان نفر کار دارند نه با سازنده دستگاه من چند سال پیش گیر افتادم دستگاه راخرد کردم وفقط جریمه نا چیزی دادم در ضمن هنوز مردانگی در بین ما ایرانیها نمرده وهست .باتشکر فراوان .
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 11:25am |
|
|
|