انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:03am

پاسخ به موضوع  [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 12  بعدی
 بهترین فلزیاب پالسی که تجربه کار با آن را دارید 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

alonejax نوشته است:
با سلام خدمت مدیر محترم سایت و سایردوستان
من دانشجوی برق قدرت هستم و تازه عضو شدم
امیدوارم بتونم از استادان گرامی استفاده کنم و
اگه کمکی ازدستم بر بیاد دریغ نمیکنم
خودم تجربه ساخت دلتا پالس 2 رو دارم ولی توی سایت ایران پالس یه راداری دیدم
که عمق 12 متر و شعاع 200 متر داشت فکر میکنم واقعی باشه

سلام
به انجمن خودتون خوش امدید,
فکر میکنم منظور شما همون ردیابی باشه که انتن مارپیچ داره و از ای سی کمیاب 1NA121 بهره میگیره؟

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 30 فروردین1392 - 11:00am

سلام
از اساتید کسی با فلزیاب دلتا پالس 3 کار کرده و میشه روش حساب کرد با تشکر

شنبه 31 فروردین1392 - 11:21pm

سلام به همه دوستان دلتا پالس 3 مدار نسبتا خوبیه اگر مدار اصلیشو کار کنید برد نهاییش واسه فلز 60*60استیل با لوپ 50*50حدود3.5متر هست البته اگه هگز اصلیشو پیدا کنید رو خلا یابیش میتونین تا 2متر حساب کنین رو تفکیکش 60/و متراژش واسه فلز 10*10حدود 120سانت اگر حرفه ای نیستید مدار ساده تری هست با همون متراژ اونارو کار کنید بهتره موفق باشید.

دوشنبه 9 اردیبهشت1392 - 7:31pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

دو شرکت هیچ کدوم از محصولاتش بدرد نمیخوره

نوکتا ترکیه
kxs ایران

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 9 اردیبهشت1392 - 8:23pm
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:

نوکتا ترکیه
kxs ایران

سلام خدمت دوستان
hoshi جان زدی تو خال من نوکتا رو تجربه ندارم ولی کا ایکس اس (kxs) مزخرفترین و بیخودترین دستگاه که چه عرض کنم اسباب بازی ها رو دارد.مواظب باشید.
خلاصه مواظب kxs و دار و دسته ی کلاه بردار یوسفی که تبلیغات وسیعی نیز دارند باشید و مثل من پولتان را دور نریزید.

«پیشرفت از جایی آغاز می‌شود که نقاط ضعفمان را بپذیریم» ژان وانیر

دانایی زمانیست که بفهمی هیچ نمی دانی
نادانی زمانیست که گمان کنی همه چیز می دانی

دوشنبه 9 اردیبهشت1392 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نیک نوشته است:
hoshi نوشته است:

نوکتا ترکیه
kxs ایران

سلام خدمت دوستان
hoshi جان زدی تو خال من نوکتا رو تجربه ندارم ولی کا ایکس اس (kxs) مزخرفترین و بیخودترین دستگاه که چه عرض کنم اسباب بازی ها رو دارد.مواظب باشید.
خلاصه مواظب kxs و دار و دسته ی کلاه بردار یوسفی که تبلیغات وسیعی نیز دارند باشید و مثل من پولتان را دور نریزید.

منم قبلا گولشونا خوردم :(

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

دوشنبه 9 اردیبهشت1392 - 10:54pm

با سلام .دوستان عزیز اولا که دیگه یوسفی از دور خارج شده به نظر من ایراد از خود خریداره الان kxs به کنار جویندگان آسیا خوبه؟؟؟یا تیوا یا ....همشون به درد نخورن اگه فروشنده هر شخصی باشه بگه دستگاه 9متر میزنه بگو آقا 5متر زیر خاک واسم تست کن دیگه تست تو آکواریوم خاکو قبول نکنین که 1مترم نمیشه اگه میگه تست نمیکنم پس 100/نمیزنه چرا kxs تو اصفهان تنها دستگاه لورنزو که بالای 1متر تا3.5 متر زیر خاک تست میکنه میده؟؟؟؟چون کار میکنه .از هر کی خاستین دستگاه خرید بکنین. اما اگه میخاین سرتون کلا نره حرف زدن وعده های الکی و قسم خوردن فروشنده رو بیخیال بشین و فقط زیر خاک تست رو با چشم خودتون دیدید بعد بخرید.موفق باشید در پناه حق.

سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 4:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تبریز
چند ماه پیش دوستی از این شرکت فلزیاب لورنز5خریده بود میگفت مرا در اصفهان بردند برای تست یه محلی بود که گودالی بزرگ کنده بودند و داخل گودال در فواصل یک متری 2متری و... در دیواره ان گودال برای گذاشتن فلز برای تست جفره ایجاد کرده بودند میگفت طرف فلز 10*10 را گذاشت در 150سانتی متری و براحتی زد و 20*20 را در 2متر زد میگفت من دستگاه را برداشتم اوردم شهر مان و خواستم تست بگیرم دیدم 10*10 را در70سانتی متر هم نمیزنه چون دستگاه اصل نبود و ما انجا متوجه نشده بودیم با دوستم صحبت کردم و به محل تست مشکوک شدیم برگشتیم اصفهان به بهانه اینکه برای این دوستمان هم میخواهیم لورنز بخریم بعد از طی مراحلی دوباره رفتیم تست من فورا دیسک 35سانتی متری را وصل کردم و دوربر همان گودال راپاییدم دیدم هیچی نمیزنه بعد رفتم داخل گودال و اطراف آن حفر ها را زدم دیدم بله زد!!! نگو که همکاران این آقای یوسفی قبلا در داخل حفره 150سانتی متری فلزی به ابعاد 20*20 کار گذاشته اند و وقتی که طرف فلز10*10 را در آن حفره قرار میداد اندازه فلز میشد 30*30 و آنرا براحتی سنس میکرد میگفت بعد از اینکه من آن فلزها را آنجا پیدا کردم دستگاه را به خودش دادم و پولم را گرفتم!!! دوستان خیلی مواظب باشید راههای کلاهبرداری یکی دو تا نیستند موفق باشید

سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 6:04pm
استاد
استاد

king نوشته است:
با سلام .دوستان عزیز اولا که دیگه یوسفی از دور خارج شده به نظر من ایراد از خود خریداره الان kxs به کنار جویندگان آسیا خوبه؟؟؟یا تیوا یا ....همشون به درد نخورن اگه فروشنده هر شخصی باشه بگه دستگاه 9متر میزنه بگو آقا 5متر زیر خاک واسم تست کن دیگه تست تو آکواریوم خاکو قبول نکنین که 1مترم نمیشه اگه میگه تست نمیکنم پس 100/نمیزنه چرا kxs تو اصفهان تنها دستگاه لورنزو که بالای 1متر تا3.5 متر زیر خاک تست میکنه میده؟؟؟؟چون کار میکنه .از هر کی خاستین دستگاه خرید بکنین. اما اگه میخاین سرتون کلا نره حرف زدن وعده های الکی و قسم خوردن فروشنده رو بیخیال بشین و فقط زیر خاک تست رو با چشم خودتون دیدید بعد بخرید.موفق باشید در پناه حق.

سلام اقای king
سایتی را برام خصوصی ایمل کردید رفتم و کاتولوگ دستگاهتون را هم دانلود کردم با تشکر از شما
ولی چند نکته هست که حداقل من با هاش مشکل دارم اول اینکه قیمت 12 ملیونی تا 17 ملیونی خیلی بالا هست
دوم اینکه 13 متر زیر زمین یه دستگاه پالسی نفوذ داشته باشه و 7 متری بتونه براحتی بزنه این را هیچ شرکتی تا حالا نتونسته ادعا کنه دیگه قویتر از توباکس نیست خودش را خفه کنه نهایت 4 متر بتونه یک فلز بزرگ را بزنه اونم فلزهایی که مغناطیس میشوند باور کن ردیاب هم تا 13 متری میمونه که بگه مواد معدنی هست یا فلزه. به نظر من که تا حالا با نقطه زنها تا اندازه ای کار کردم اگه تمام لوپهای عالم را جمع کنی و به هم بچسبونی بازم یک دیوار فلزی را توی عمق 5 متری به طور دقیق نمیتونه بزنه اخه سیگنال توی 5متری برای فلزات کوچک تا اونجا برسه مرحوم میشه حالا شما چه مداری بستید که توی 7 متری شکار میکنه فقط خودتون و خدا میدونید قویترین فلزیاب مینلب هست اون هم به وقتی به3 متر میرسه دیگه فقط خودت باید به خودت امیدواری بدی که اون زیر چیزی هست وگرنه دستگاه توی این عمق جون میکنه و شاید هر از چند گاهی یک تک بوق بزنه
من امیدوار هستم که پیشرفت کنید و قویتر از این هم بسازید و مایه افتخار ما باشید ولی دوست عزیز این توضیخاتی که در مورد دستگاه شما نوشته شده با علم امروزی رسیدن به اون خیلی سخته .محال نیست ولی اگه دستگاهی اگه باشه که همچنین قدرتی داشته باشه فقط دستگاه شما هست وکسی جای دیگه ندیده

سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 8:30pm

سلام دوست عزیزم .جاوید جان امکانات دستگاه ما رو با لورنز مقایسه کنید بعد میبینین قیمت منصفانه ای هست. نمیخام اسم ببرم اما همین دستگاهو به 2برابر قیمت هم میفروشن که به صورت انحصاری میزنیم براشون ...
ما 13مترو واسه فلز قدیمی و گنجینه تخمین زدیم ما متراژی که گفتیم 7متر با لوپ 1.5*1.5میزنیم میتونم تا6.5متر زیر خاک فلز 80*80رو بزنم و با 1*1واست فلز 60*60رو 5متر راحت میزنم با تفکیک 3.5متر جاوید عزیز مشغول تغیرات رو سیستم پالسی هستم که اگه بگم به کجا رسیدم میگی تو دستگاه پالسی امکان نداره مگر وی ال اف باشه که اونم سخته اما خوشبختانه به نتایجی رسیدم از ویژگی این مدار که تو دنیا واسه دستگاه پالسی بی سابقه هست تفکیک 100/طلا؟؟!!!!این مدار دیگه دو حالت آل متال و تفکیک نداره فقط و فقط حالت گلد یعنی به هیچ فلزی جز طلا عکس العمل نشون نمیده حتی استیل حتی ورق آهن زنگ زده یا پاکت ساندیس. 2ماه دیگه به مرحله ی تولید میرسه که فیلمشو میزازم سایتمون .در ضمن ما یعنی همه کسایی که تو کار طراحی مدارات فلز یاب هستیم از شرکت هایی مثل لورنز یا مینیلب یا...هیچی کم نداریم حتی میتونیم خیلی هم از اونا جلو تر باشیم .میدونم شاید بگین حرفای پوچه که میگم و هیچ وقت عملی نمیشه اما حاضرم تشریف بیارین دستگاهو خودتون تست کنین .در پناه حق موفق باشید .

******هر گاه به در بسته ای رسیدی نا امید نشو و بر نگرد چون اگه قفلی بسازن حتما کلید هم براش میسازن******

چهارشنبه 11 اردیبهشت1392 - 5:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 12  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , ابی mis و 477 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure