king نوشته است:
با سلام .دوستان عزیز اولا که دیگه یوسفی از دور خارج شده به نظر من ایراد از خود خریداره الان kxs به کنار جویندگان آسیا خوبه؟؟؟یا تیوا یا ....همشون به درد نخورن اگه فروشنده هر شخصی باشه بگه دستگاه 9متر میزنه بگو آقا 5متر زیر خاک واسم تست کن دیگه تست تو آکواریوم خاکو قبول نکنین که 1مترم نمیشه اگه میگه تست نمیکنم پس 100/نمیزنه چرا kxs تو اصفهان تنها دستگاه لورنزو که بالای 1متر تا3.5 متر زیر خاک تست میکنه میده؟؟؟؟چون کار میکنه .از هر کی خاستین دستگاه خرید بکنین. اما اگه میخاین سرتون کلا نره حرف زدن وعده های الکی و قسم خوردن فروشنده رو بیخیال بشین و فقط زیر خاک تست رو با چشم خودتون دیدید بعد بخرید.موفق باشید در پناه حق.
سلام اقای king
سایتی را برام خصوصی ایمل کردید رفتم و کاتولوگ دستگاهتون را هم دانلود کردم با تشکر از شما
ولی چند نکته هست که حداقل من با هاش مشکل دارم اول اینکه قیمت 12 ملیونی تا 17 ملیونی خیلی بالا هست
دوم اینکه 13 متر زیر زمین یه دستگاه پالسی نفوذ داشته باشه و 7 متری بتونه براحتی بزنه این را هیچ شرکتی تا حالا نتونسته ادعا کنه دیگه قویتر از توباکس نیست خودش را خفه کنه نهایت 4 متر بتونه یک فلز بزرگ را بزنه اونم فلزهایی که مغناطیس میشوند باور کن ردیاب هم تا 13 متری میمونه که بگه مواد معدنی هست یا فلزه. به نظر من که تا حالا با نقطه زنها تا اندازه ای کار کردم اگه تمام لوپهای عالم را جمع کنی و به هم بچسبونی بازم یک دیوار فلزی را توی عمق 5 متری به طور دقیق نمیتونه بزنه اخه سیگنال توی 5متری برای فلزات کوچک تا اونجا برسه مرحوم میشه حالا شما چه مداری بستید که توی 7 متری شکار میکنه فقط خودتون و خدا میدونید قویترین فلزیاب مینلب هست اون هم به وقتی به3 متر میرسه دیگه فقط خودت باید به خودت امیدواری بدی که اون زیر چیزی هست وگرنه دستگاه توی این عمق جون میکنه و شاید هر از چند گاهی یک تک بوق بزنه
من امیدوار هستم که پیشرفت کنید و قویتر از این هم بسازید و مایه افتخار ما باشید ولی دوست عزیز این توضیخاتی که در مورد دستگاه شما نوشته شده با علم امروزی رسیدن به اون خیلی سخته .محال نیست ولی اگه دستگاهی اگه باشه که همچنین قدرتی داشته باشه فقط دستگاه شما هست وکسی جای دیگه ندیده