انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:22pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 227 , 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقا احسان عزیز.
در تاپیک "میزان رضایتمندی FPL 22 " شما مطلبی تحت عنوان زیر مطرح کرده بودید:
دو مکان با ردیاب زدم.یکی از مکان هارو ک دوستم نفط زن زده بود وو جاشو میدونست منم زدم وهمون نقطه بود ک دستگاه دیگه گفته بود.عمقو باهاش گرفتم.دقیقا تو نقطه ای که زد وهمون عمقی ک گرفتم.یه سنگ بود وقتی خارج کردم سنگو انتن ها دیگه عکس العمل به اون نقطه نداشت.وروی سنگ میرفتم قیچی میشد.باید واقعا گ ن ج باشه تا نظر داد. اگه همون سنگو گ ن ج بگیریم نقطه و عمق دقیق زد.اگه جایی ک باشه قطعا اونجارو میگیره.من راضیم.ممنونم از همه.

سوال من:
مگه دستگاه،حذف ذرات نداره؟یا حذف ذراتش خیلی ضعیفه؟ چون اگه اینجوری باشه که شما فرمودید،نمیشه به این دستگاه زیاد اعتماد کرد. حتی سنگ را بیرونش هم آوردی بازم گرفت! این مسئله چه جوری توجیه میشه؟ یعنی ذرات سنگ در حد و مقیاس خیلی بالایی بود؟از دوستان تقاضا میشه در مورد تجربیاتشون نظر بدن. و میزان اعتماد به دستگاه را بگن.
لطفا اساتید پاسخ علمی بدن.
با درود فراوان.
خدا نگهدارتون.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

دوشنبه 25 شهریور1392 - 8:07pm
مدیر کل
مدیر کل

افشین جان شما قصد دارین این مساله ذرات رو بارها و بارها در قسمتهای مختلف انجمن مطرح کنین؟! :D خب هدف شما چیه؟ من که جواب شما رو بطور واضح در تایپک سوال درباره ردیاب FPL-35 دادم!
در ردیاب FPL-22 از سیستم کنترل قدرت برای حذف ذرات استفاده شده بود که بنده چندین بار عرض کردم کافی نبوده و در خیلی موارد هم اصلا جواب نمیده! چون در این سیستم ردیابی اصولا قدرت هدفی که زیر خاک باشه و قدیمی هم باشه حتی اگر ذرات باشه از مقدار زیادی فلز جدید در سطح خاک هم بیشتره! پس خیلی اوقات اصلا نمیشه ذرات رو بطور کامل حذف کرد مگر اینکه اپراتور تجربه بالایی داشته باشه و تشخیص بده.
اصولا یکی از اصلی ترین مسائلی که منجر به طراحی و ساخت ردیاب جدید FPL-35 شد همین مساله حذف ذرات بود. در این ردیاب نه تنها ذرات قابل حذف هستن بلکه میشه وزن هدف رو هم تخمین زد. حالا اگر ذراتی در عمق هم باشه که صدها سال هم مونده باشه باز فرقی نمیکنه چون در این سیستم جدید صرفا مساله وزن کنترل میشه و به قدرت اون ذرات کاری نداره.
فکر میکنم برای چندمین بار به نوعی جواب شما داده شد! پس لطف کنین اینقدر در گوشه و کنار انجمن مطرحش نکنین! ممنون :D

دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:22pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

افشین1 نوشته است:
سلام آقا احسان عزیز.
در تاپیک "میزان رضایتمندی FPL 22 " شما مطلبی تحت عنوان زیر مطرح کرده بودید:
دو مکان با ردیاب زدم.یکی از مکان هارو ک دوستم نفط زن زده بود وو جاشو میدونست منم زدم وهمون نقطه بود ک دستگاه دیگه گفته بود.عمقو باهاش گرفتم.دقیقا تو نقطه ای که زد وهمون عمقی ک گرفتم.یه سنگ بود وقتی خارج کردم سنگو انتن ها دیگه عکس العمل به اون نقطه نداشت.وروی سنگ میرفتم قیچی میشد.باید واقعا گ ن ج باشه تا نظر داد. اگه همون سنگو گ ن ج بگیریم نقطه و عمق دقیق زد.اگه جایی ک باشه قطعا اونجارو میگیره.من راضیم.ممنونم از همه.

سوال من:
مگه دستگاه،حذف ذرات نداره؟یا حذف ذراتش خیلی ضعیفه؟ چون اگه اینجوری باشه که شما فرمودید،نمیشه به این دستگاه زیاد اعتماد کرد. حتی سنگ را بیرونش هم آوردی بازم گرفت! این مسئله چه جوری توجیه میشه؟ یعنی ذرات سنگ در حد و مقیاس خیلی بالایی بود؟از دوستان تقاضا میشه در مورد تجربیاتشون نظر بدن. و میزان اعتماد به دستگاه را بگن.
لطفا اساتید پاسخ علمی بدن.
با درود فراوان.
خدا نگهدارتون.

دوست عزیز
ایشون گفتند وقتی سنگ رو بیرون آورده بازم روی خود اون سنگ قیچی کرده ، نه جایی که سنگ زیر خاک بوده.
یعنی عامل قیچی همین سنگ بوده که به احتمال زیاد همون ذراته.

بارها هم توضیح داده شده که این مسئله در ردیاب 35 تا حدود بسیار زیادی حل شده.
:)

دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمید خراب این شکلکتم :D
دوستان همونطوری هم که همه میدونیم هیچ ردیابی نیست که بتونه اون چیزی که ما میخوایم رو ردیابی کنه :D خب ما فقط یک سری اطلاعات و ویژگیها رو مبنای جستجو و کاوش ردیاب قرار میدیم و طبیعیه که هر ماده ای که حتی اون ویژگیها رو تقلید کنه هم مورد توجه ردیاب خواهد بود البته درک این مساله نیاز به تامل داره و آسان نیست به قول استاد حمید :D
خب حالا یه عده فکر میکنند که مثلا اگر ردیاب رو روی فرکانس طلا قرار بدهند باید اون چیزی که توی ذهن اونهاست رو پیدا کنه مثلا تصور میکنند یه مجسمه طلا 24 عیار به طول 2 متر و با نگینهای الماس بجای چشمانش
چیزیکه اینجا باید بهش توجه کرد اینه که این ردیاب 22 یک نمونه ردیاب موفق بوده و این رو من نمیگم تمام کسانی که قبلا سابقه کار با چندین ردیاب مختلف رو در سالهای بیشمار عمرشون دارند میگویند و به اصطلاح خاک خورده ی این راهند و من هم باورش دارم و برام اثبات شده
ولی وقتی کسی مانند استاد حمید این انتقادات را که سالهای سال است بر انواع بیشمار ردیاب وارد بوده میشنود و میبیند و تصمیم به اصلاح آنها میگیرد و آزمایش میکند و طراحی میکند و بالاخره با پشتکار موفق به طراحی یک ردیاب با قابلیتهای بالا میشود که در رده بهترینهای دنیا قرار میگیرد نشانگر این است که از هوش بالایی برخوردار است و بینهایت نکته سنج و دوراندیش است
دوستان عزیز خواهش میکنم کمی عادلانه تر قضاوت کنید و سعی کنید قضاوتتان بر پایه علم و منطق باشد و انتظارات غلط و بی معنی نداشته باشید
آخه اگر قرار بود ردیابی باشد که بدون هیچ خطایی بتواند فکر ما را بخواند و دقیقا آنچه را که در ذهن من و شما بود بیابد و اگر هم نبود بسازد دیگر چه نیازی به فروختن همچین چیزی بود و اصلا مگر کسی عقلش پاره سنگ برداشته که همچین چیزی را به دست من و یا شما بدهد
خواهش میکنم قبل از اینکه از چیزی خورده بگیرید و نقد کنید و بر وسند قضاوت بنشنید خوب در مورد عملکرد و کارایی و هدف آن بیندیشید و اطلاعات جمع کنید تا خدای نکرده با سخنان و صحبتهای خود کسی را رنجیده خاطر نکنید و همچنین باعث نشوید که دیگران شما را سطحی نگر و بیسواد بدانند
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 25 شهریور1392 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بیطرفانه عرض کنم این ردیاب برای اون کسی که اصول ردیابی رو بلد باشه 80درصد به صورت کامل جواب میده
میمونه 20درصد که اونم تو ردیاب جدیدfpl35 پیاده کردن

دوشنبه 25 شهریور1392 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت استاد حمید و و آقا کانی و ایلانجی.
خیلی ممنون از پاسخ محبت آمیز شما. حقیقتش من یه آدم کنجکاو و کاوشگرم. همیشه دوست دارم وقتی دنبال قضیه ای را میگیرم ، حساب شده و درست باشه و با مطالعه باشه و مهمتر اینکه از تجربۀ پیشکسوتان و خبرگان استفادۀ درست کنم تا در وقت و انرژی صرفه جویی و استفادۀ بهینه و با حداکثر کارآیی را بکنم.
بهمین خاطر دوست دارم از هر کسی که تجربه ای داره استفاده کنم و این برام خیلی جالب و مفیده. تا جایی که میدونم و شما هم بدرستی اشاره فرمودید تمام دستگاهها خطا دارن. فقط درصد خطا مهمه. و برای اینکه درصد خطای دستگاهی رابدونیم نیازمند جستجو و پرسش هستیم که این مسئله برای کسی که مقلد نیست یه امر طبیعی و علمیست. از استاد حمید هم انتظارمون بالاتر از اینهاست که سعۀ صدر بیشتری داشته باشند و از پرسش و پاسخ دوستان انجمن،خدای نکرده آزرده خاطر نشن!. اصولا در دنیای علم، وقتی ما نظر یا پیشنهادی میدیم ، نباید انتظار داشته باشیم که حتماحرف ما فبول بشه که این عقیده ممکنه نوعی تحمیل تلقی بشه.
تا جایی که من تو پستهای مختلف خوندم ، اساتید همیشه دوستان را دعوت بتحقیق میکنن و بخاطر همین بینش بلندشون، من با احساس آزادای بیشتری سوالات و شبهاتم را مطرح میکنم و همچنان ایشان را دارای دید باز و روحیۀ نقدپذیر میبینم.هرچند که من هیچ نقدی بر تولیدات انجمن نکردم چون بنظرم هنوز که ازشون استفاده نکردم، منطقی هم نیست.
در هر صورت، ازراهنمایی های سازندۀ اساتید و سایر دوستان سپاسگذارم.
این پاسخ اخیرکه استاد حمید دادن، خیلی برام مفید بود، صرف نظر از گلایشون!. مطمئناً استاد حمید عزیز از اینکه دستگاشون به چالش کشیده بشه هم هیچ نگرانی ندارن، چون با وجود مدعیان این حرفه، اقدام به تولید کرده اند و طبق مباحث مختلفی که بین دوستان و مغرضان تو این انجمن صورت گرفته، تا اینجاش الحمدلله سربلند بیرون اومدن و بعد از این هم همین خواهد بود.
به نظر من اگه اینگونه سوالات مطرح نشن، خیلی از اطلاعات برای ما تاریک میمونه و زمانی که میخواهیم اقدام عملی انجام بدیم، میمونیم توش و سردر گم میشیم!. اینگونه سوالات باعث روشنگری ازطرف اساتید میشه و برکته.
در مورد اون سنگی که دوستمون فرمودند که بیرون هم ردیاب روش زده، خوب این برام خیلی مهمه که راهنمایی بشم که چرا زده و چطوری میشه در اینگونه موارد دچار خطا نشیم؟ آیا در محصول جدید قابلیت حذف چنین مواردی هست یا نه؟ البته نوع و مقدار ذرات هم مهمه.
از صبر و حوصلۀ شما بسیار ممنونم.
بهترینها را برای استاد حمید و همۀ دوستان عزیز آرزومندم.
خدا یار و نگهدارتون.
مدد یا عزیز الله.

خدایا راضی باش از هر آنکه شاکر است. آمین.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

سه شنبه 26 شهریور1392 - 5:16am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

افشین1 نوشته است:
با سلام خدمت استاد حمید و و آقا کانی و ایلانجی.
خیلی ممنون از پاسخ محبت آمیز شما. حقیقتش من یه آدم کنجکاو و کاوشگرم. همیشه دوست دارم وقتی دنبال قضیه ای را میگیرم ، حساب شده و درست باشه و با مطالعه باشه و مهمتر اینکه از تجربۀ پیشکسوتان و خبرگان استفادۀ درست کنم تا در وقت و انرژی صرفه جویی و استفادۀ بهینه و با حداکثر کارآیی را بکنم.
بهمین خاطر دوست دارم از هر کسی که تجربه ای داره استفاده کنم و این برام خیلی جالب و مفیده. تا جایی که میدونم و شما هم بدرستی اشاره فرمودید تمام دستگاهها خطا دارن. فقط درصد خطا مهمه. و برای اینکه درصد خطای دستگاهی رابدونیم نیازمند جستجو و پرسش هستیم که این مسئله برای کسی که مقلد نیست یه امر طبیعی و علمیست. از استاد حمید هم انتظارمون بالاتر از اینهاست که سعۀ صدر بیشتری داشته باشند و از پرسش و پاسخ دوستان انجمن،خدای نکرده آزرده خاطر نشن!. اصولا در دنیای علم، وقتی ما نظر یا پیشنهادی میدیم ، نباید انتظار داشته باشیم که حتماحرف ما فبول بشه که این عقیده ممکنه نوعی تحمیل تلقی بشه.
تا جایی که من تو پستهای مختلف خوندم ، اساتید همیشه دوستان را دعوت بتحقیق میکنن و بخاطر همین بینش بلندشون، من با احساس آزادای بیشتری سوالات و شبهاتم را مطرح میکنم و همچنان ایشان را دارای دید باز و روحیۀ نقدپذیر میبینم.هرچند که من هیچ نقدی بر تولیدات انجمن نکردم چون بنظرم هنوز که ازشون استفاده نکردم، منطقی هم نیست.
در هر صورت، ازراهنمایی های سازندۀ اساتید و سایر دوستان سپاسگذارم.
این پاسخ اخیرکه استاد حمید دادن، خیلی برام مفید بود، صرف نظر از گلایشون!. مطمئناً استاد حمید عزیز از اینکه دستگاشون به چالش کشیده بشه هم هیچ نگرانی ندارن، چون با وجود مدعیان این حرفه، اقدام به تولید کرده اند و طبق مباحث مختلفی که بین دوستان و مغرضان تو این انجمن صورت گرفته، تا اینجاش الحمدلله سربلند بیرون اومدن و بعد از این هم همین خواهد بود.
به نظر من اگه اینگونه سوالات مطرح نشن، خیلی از اطلاعات برای ما تاریک میمونه و زمانی که میخواهیم اقدام عملی انجام بدیم، میمونیم توش و سردر گم میشیم!. اینگونه سوالات باعث روشنگری ازطرف اساتید میشه و برکته.
در مورد اون سنگی که دوستمون فرمودند که بیرون هم ردیاب روش زده، خوب این برام خیلی مهمه که راهنمایی بشم که چرا زده و چطوری میشه در اینگونه موارد دچار خطا نشیم؟ آیا در محصول جدید قابلیت حذف چنین مواردی هست یا نه؟ البته نوع و مقدار ذرات هم مهمه.
از صبر و حوصلۀ شما بسیار ممنونم.
بهترینها را برای استاد حمید و همۀ دوستان عزیز آرزومندم.
خدا یار و نگهدارتون.
مدد یا عزیز الله.

خدایا راضی باش از هر آنکه شاکر است. آمین.

دوست عزیز افشین جان
شما درست میفرمایید حقم دارید سوال کنید بنده خودم یکی از افرادی بودم که با سوالات بیشمارم اساتید و دوستان را خسته کرده بودم
و البته یکبار هم نشد که گلایه بکنند و بسیار خوب و منطقی جواب سوالامو میدادند ولی بنده خودمم دیدم که شما یک سوالو در چندین جای انجمن مطرح کردید در حالی که در یه جا جواب این سوال شما رو داده بودند. B-)
با عرض پوزش شما سوالات خود را فقط در قسمت مربوط به خودش مطرح کنید :)

در مورد اون سنگ که سهله ، دوستان دیگه بجای سنگ، استخون ، آهن زنگ زده ، حلبی و چیزایی بیرن آوردندن که حسابی آدم رو دلسرد میکنه.
این گونه موارد اگه اپراتوری شما خوب باشه تا حد زیادی قابل تشخیص هست. این دستگاه بیش از حد حساسه و بهمین خاطر به ذرات واکنش پرقدرتی نشون میده.
البته محض اطلاع شما عرض کنم بهترین فلزیاب دنیا هم به این ذرات واکنش نشون میدند جدا از وی ال اف ها.

تا اینجا شما با اپراتوری خودتون میتونید تا حدود زیادی این ذرات رو تشخیص بدید.

ولی در ردیاب 35 مهندسین عزیز اومدند زحمت کشیدید سیستمی رو طراحی کردند که نه تنها 90 درصد این خطای ذرات رو حل کرده و قابل حذفه بلکه سیستم تخمین وزن هدف هم داره که بطور تقریبی میتونی وزن هدف رو هم تشخیص بدی.

و امکانات دیگه که توضیح داده شده.

موفق باشی :)

سه شنبه 26 شهریور1392 - 8:44am
استاد
استاد
آواتار کاربر

افشين عزيز بنده يكي از طرف داران نقد و بررسي علمي هستم و از وقتي اين ردياب به دستم رسيد تا دلتون بخواد مطالعه و تحقيق كردم.خوده بنده از زير خاك با اين ردياب سنگي را خارج كردم و تا الان با سه نقطه زن با اون تست كردم كه اين سه نقطه زن به اون واكنش نشان ميدن!سنگي كه درخشان هستش و دادم تا دوستان جهت آزمايش به ? ببرن و در صورت رسيدن جواب نتيجه را اعلام خواهم كرد.
متاسفانه چيزي كه مشخص هستش شما نمي خواهيد به ردياب و كاركرد ان نگرش مثبتي داشته باشيد و اين نكته باعث خواهد شد تا در صورت اپراتوري با مشكل مواجه بشيد.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 26 شهریور1392 - 9:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام.من ديشب كارموتموم كردم وتو2مترخوردم به موادمعدني لايه سنگي وسطش مثه خورده شيشه وسنگ هايي مثه گوله سفيدونارنجي وبعدم كه كمره طبيعي.خدايي دستام همش تاول زده .لازم به ذكره:كه هم انتن مخالف زدهم 160گرم طلاروردكرد هم فقط مس ونقره وطلاگرفت وهم ازفواصل 200و300متري ويه كوه اونورترميزدوقيچي هم سرنقطه 1جاجنوب قفل ويه جا1متربالاترانتن هاقفل ميشدوازنقطه هم حركت ميكردي انتن هابازميشدوحجمم 2ونيم دادوبعده سركه شد1ونيم كه اينادراومدوتو1ونيم متري 2تاتيكه كوزه هم ددراومدولي هيچي نبود.البته حركت انتنم بعده 5ثانيه واروم بودازاوله كار.واقعامن تمومه تستايي كه استاداوعزيزاتواين مدته زدم وهيچكومش جواب نداده .فقط اين قدرت وحركته سرعه انتنوكه ميزنه روحفاري نكردم شايداين جواب بده شايدم نده.دوستان دقت كنيدحركت اروم اروم وشل وولوكلابيخيال شيدكماكه همه يه تستاروجواب بده.فقط حركت قدرت مندوسريع وبالرزش انتن هاروكاركنين همين.

سه شنبه 26 شهریور1392 - 11:29am
استاد
استاد
آواتار کاربر

علي جان خسته نباشي.
قبلا هم به شما گفتم كه بايد عمق در هر4 جهت يكي باشه كه شما گفتيد در اين مورد نبوده.
حركت و سرعت انتن ها هم بستگي به شرايط بار داره.حجم قفل كردن انتن هاي شما يك در يك شده بود كه اين هم كم بود.اين حجم براي اين عمق هم اصلا منطقي نبود.فوق العاده ناراحت شدم و ايشالله بزودي موفق ميشي.من هم يه جا رو با گلد و برنز گرفتم كه تو عمق زده شده يه سنگ درخشان اومد بيرون

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 26 شهریور1392 - 12:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 227 , 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 124 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure