استاد حمید خراب این شکلکتم
دوستان همونطوری هم که همه میدونیم هیچ ردیابی نیست که بتونه اون چیزی که ما میخوایم رو ردیابی کنه
خب ما فقط یک سری اطلاعات و ویژگیها رو مبنای جستجو و کاوش ردیاب قرار میدیم و طبیعیه که هر ماده ای که حتی اون ویژگیها رو تقلید کنه هم مورد توجه ردیاب خواهد بود البته درک این مساله نیاز به تامل داره و آسان نیست به قول استاد حمید
خب حالا یه عده فکر میکنند که مثلا اگر ردیاب رو روی فرکانس طلا قرار بدهند باید اون چیزی که توی ذهن اونهاست رو پیدا کنه مثلا تصور میکنند یه مجسمه طلا 24 عیار به طول 2 متر و با نگینهای الماس بجای چشمانش
چیزیکه اینجا باید بهش توجه کرد اینه که این ردیاب 22 یک نمونه ردیاب موفق بوده و این رو من نمیگم تمام کسانی که قبلا سابقه کار با چندین ردیاب مختلف رو در سالهای بیشمار عمرشون دارند میگویند و به اصطلاح خاک خورده ی این راهند و من هم باورش دارم و برام اثبات شده
ولی وقتی کسی مانند استاد حمید این انتقادات را که سالهای سال است بر انواع بیشمار ردیاب وارد بوده میشنود و میبیند و تصمیم به اصلاح آنها میگیرد و آزمایش میکند و طراحی میکند و بالاخره با پشتکار موفق به طراحی یک ردیاب با قابلیتهای بالا میشود که در رده بهترینهای دنیا قرار میگیرد نشانگر این است که از هوش بالایی برخوردار است و بینهایت نکته سنج و دوراندیش است
دوستان عزیز خواهش میکنم کمی عادلانه تر قضاوت کنید و سعی کنید قضاوتتان بر پایه علم و منطق باشد و انتظارات غلط و بی معنی نداشته باشید
آخه اگر قرار بود ردیابی باشد که بدون هیچ خطایی بتواند فکر ما را بخواند و دقیقا آنچه را که در ذهن من و شما بود بیابد و اگر هم نبود بسازد دیگر چه نیازی به فروختن همچین چیزی بود و اصلا مگر کسی عقلش پاره سنگ برداشته که همچین چیزی را به دست من و یا شما بدهد
خواهش میکنم قبل از اینکه از چیزی خورده بگیرید و نقد کنید و بر وسند قضاوت بنشنید خوب در مورد عملکرد و کارایی و هدف آن بیندیشید و اطلاعات جمع کنید تا خدای نکرده با سخنان و صحبتهای خود کسی را رنجیده خاطر نکنید و همچنین باعث نشوید که دیگران شما را سطحی نگر و بیسواد بدانند
سپاس