boysun عزیز به فلزجو خوش اومدین.
من کار به این مدار خاص ندارم اما در مورد 2N3055 خب این یک ترانزیستور قدرت از نوع NPN هست که در خیلی مدارات قابل استفاده و جایگزینی هست و شاید در بعضی مدارات خاص هم جواب نده اما خیلی جاها هم جواب میده. من منظور شما رو از اطلاعات دیتاشیت متوجه نشدم. اصلا کی گفته این ترانزیستور مخصوص آمپلیفایر هست؟! آیا در دیتاشیت ترانزیستور همچین چیزی نوشته شده؟!
از این گذشته تا جاییکه من یادم میاد کسی در مورد این مدار هم نگفته که حتما باید با این ترانزیستور ساخته بشه! اصولا کارایی یک مدار فلزیاب رو از کی تا حالا بواسطه یک شماره ترانزیستورش رد یا تایید میکنن که ما خبر نداریم؟! خب اگر فقط ترانزیستورش مناسب نباشه تعویض میشه مشکلی نداره! بحث بیشتر روی سایر قسمتهای مدار هست.
در عین حال خیلی جالبه که شما در اولین پست خودتون به صورت عجیبی تبلیغ و تایید مدار 12 رگولاتور رو کردین که با توجه به حرف و حدیثهای زیادی که این مدار در این انجمن تابحال داشته فکر میکنم برای دوستان جای سوال داشته باشه!
اتفاقا اینجا اکثرا بدنبال این هستن که مداری باشه که واقعا خوب و درست جواب بده. اما مشکلی که تا الان بوده اکثر دوستانی که تعریف مداری رو کردن بعد از چند پست ناقص و قرار دادن سایرین در مسیر ساخت ؛ خودشون ناپدید شدن یا شانه خالی کردن و آخر هم معلوم نشد هدفشون دقیقا چی بوده!
وگرنه لااقل اون افرادی که اقدام به ساخت میکنن که دوست دارن از مدارشون جواب بگیرن! پس چرا وقتی به مشکلی برخورد میکنن یا مدار درست کار نمیکنه ؛ شخصی که تبلیغ مدار رو کرده یا از کمک کردن عاجز میمونه و یا به هر دلیل دیگه ای سکوت اختیار میکنه؟!