انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:42pm

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

m.mousavi.eone نوشته است:
سلام به همه دوستان عزیز من اطلاعات کامل 12 رگلاتور رو همراه با نمایشگر ال سی دی و سیستم جی پی آر رو دارم و تا چند روز دیگه تو یه پست جدید شروع میکنم ولی خواهشن اگه قراره مثل این پست یا پست دوازده رگلاتوری میخواد به هاشیه بازی چیزایه دیگه کشیده بشه از الان بگید بیخیالش بشیم

سلام
اقای موسوی خواهشا اگه کمکی از دست شما بر میاد دریغ نکنید ,دعای بنده و سایر عزیزان بدرقه شما خواهد بود.
ممنون از لطف جنابعالی

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 15 مهر1392 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان یکی از دوستام 12 رگولاتور رو خردیدند ولی متاسفانه فلز 60*60 رو دیگه از 140 سانتی بیشتر نمی تونه بزنه ولی ثباتش خوبه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 15 مهر1392 - 2:04pm

سلام دوستان
هر کسی این مدار داده که دوستان منتاژ کنن بی شک یا ادم بیسوادی از نظر الکترونیک بوده یا نیت دیگه ای داشته دوست عزیز 2n3055 برای فلزیاب فکر کردین امپلی فایر هست یعنی یکی پیدا نشده دیتا شیت این قطعه رو مطالعه کنه پس چور انتظار دارین مداری که منتاژ میکنید کار کنه یک نکته دیگه که احساس کردم این هست این موضوع باز شده که شما رو از مدار 12رگولاتور دل سرد کنه چون با کمی صبر و مطالعه ان مدار به نتیجه خیلی خوبی میرسه ولی ظاهرا بعضی دوستان نمیخوان شما به نتیجه برسین تا بتوانن دستگاهای خودشون به شما بفرشن دستگاهای که با مطالعه وسعی خطاهی که شما هزینش پرداخت کردید بفرشن نکته اخر اینکه مدار 12 رگولاتور به خوبی کار میکنه و تمام ایرادهای که داره میتوانید از برسی دقیق و با حوصله تمام اطلاعات همین سایت منتاژ کنید
موفق باشید.ava.61

پنج شنبه 24 مهر1392 - 3:04am
مدیر کل
مدیر کل

boysun عزیز به فلزجو خوش اومدین.
من کار به این مدار خاص ندارم اما در مورد 2N3055 خب این یک ترانزیستور قدرت از نوع NPN هست که در خیلی مدارات قابل استفاده و جایگزینی هست و شاید در بعضی مدارات خاص هم جواب نده اما خیلی جاها هم جواب میده. من منظور شما رو از اطلاعات دیتاشیت متوجه نشدم. اصلا کی گفته این ترانزیستور مخصوص آمپلیفایر هست؟! آیا در دیتاشیت ترانزیستور همچین چیزی نوشته شده؟! :D از این گذشته تا جاییکه من یادم میاد کسی در مورد این مدار هم نگفته که حتما باید با این ترانزیستور ساخته بشه! اصولا کارایی یک مدار فلزیاب رو از کی تا حالا بواسطه یک شماره ترانزیستورش رد یا تایید میکنن که ما خبر نداریم؟! خب اگر فقط ترانزیستورش مناسب نباشه تعویض میشه مشکلی نداره! بحث بیشتر روی سایر قسمتهای مدار هست.
در عین حال خیلی جالبه که شما در اولین پست خودتون به صورت عجیبی تبلیغ و تایید مدار 12 رگولاتور رو کردین که با توجه به حرف و حدیثهای زیادی که این مدار در این انجمن تابحال داشته فکر میکنم برای دوستان جای سوال داشته باشه!
اتفاقا اینجا اکثرا بدنبال این هستن که مداری باشه که واقعا خوب و درست جواب بده. اما مشکلی که تا الان بوده اکثر دوستانی که تعریف مداری رو کردن بعد از چند پست ناقص و قرار دادن سایرین در مسیر ساخت ؛ خودشون ناپدید شدن یا شانه خالی کردن و آخر هم معلوم نشد هدفشون دقیقا چی بوده! :D وگرنه لااقل اون افرادی که اقدام به ساخت میکنن که دوست دارن از مدارشون جواب بگیرن! پس چرا وقتی به مشکلی برخورد میکنن یا مدار درست کار نمیکنه ؛ شخصی که تبلیغ مدار رو کرده یا از کمک کردن عاجز میمونه و یا به هر دلیل دیگه ای سکوت اختیار میکنه؟!

پنج شنبه 25 مهر1392 - 2:27pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
boysun عزیز به فلزجو خوش اومدین.
من کار به این مدار خاص ندارم اما در مورد 2N3055 خب این یک ترانزیستور قدرت از نوع NPN هست که در خیلی مدارات قابل استفاده و جایگزینی هست و شاید در بعضی مدارات خاص هم جواب نده اما خیلی جاها هم جواب میده. من منظور شما رو از اطلاعات دیتاشیت متوجه نشدم. اصلا کی گفته این ترانزیستور مخصوص آمپلیفایر هست؟! آیا در دیتاشیت ترانزیستور همچین چیزی نوشته شده؟! :D از این گذشته تا جاییکه من یادم میاد کسی در مورد این مدار هم نگفته که حتما باید با این ترانزیستور ساخته بشه! اصولا کارایی یک مدار فلزیاب رو از کی تا حالا بواسطه یک شماره ترانزیستورش رد یا تایید میکنن که ما خبر نداریم؟! خب اگر فقط ترانزیستورش مناسب نباشه تعویض میشه مشکلی نداره! بحث بیشتر روی سایر قسمتهای مدار هست.
در عین حال خیلی جالبه که شما در اولین پست خودتون به صورت عجیبی تبلیغ و تایید مدار 12 رگولاتور رو کردین که با توجه به حرف و حدیثهای زیادی که این مدار در این انجمن تابحال داشته فکر میکنم برای دوستان جای سوال داشته باشه!
اتفاقا اینجا اکثرا بدنبال این هستن که مداری باشه که واقعا خوب و درست جواب بده. اما مشکلی که تا الان بوده اکثر دوستانی که تعریف مداری رو کردن بعد از چند پست ناقص و قرار دادن سایرین در مسیر ساخت ؛ خودشون ناپدید شدن یا شانه خالی کردن و آخر هم معلوم نشد هدفشون دقیقا چی بوده! :D وگرنه لااقل اون افرادی که اقدام به ساخت میکنن که دوست دارن از مدارشون جواب بگیرن! پس چرا وقتی به مشکلی برخورد میکنن یا مدار درست کار نمیکنه ؛ شخصی که تبلیغ مدار رو کرده یا از کمک کردن عاجز میمونه و یا به هر دلیل دیگه ای سکوت اختیار میکنه؟!

قربون كلامت مهندس حميد :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 25 مهر1392 - 2:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با اجازه دوستان.
من تایپیک کامل این این بحث رو نخوندم.اما فقط خواستم یه نکته در مورد2n3055 بگم.به قول دوستان این یه ترانزیستور npn مشخصات اون هم به این قراره:10 امپر 60 ولت 115 وات.خوب شاید در نظر اول آمپر یا توان اون خوب به نظر بیاد.اما کافیه شما اونو با همین irf740 خودمون مقایسه کنید میبینید که از قابلیت پایین تری برخورداره ضمن اینکه Collector Cutoff Current اون 700 میکرو آمپر واین در حالیه که Zero Gate Voltage Drain Current در irf740 حداکثر 250 میکرو امپره.و میدونید یکی از مشخصهای خوب بودن درایو در فلزیاب کنترل جریان در حالتی که بیس یا گیت صفر باشه.در ضمن ولتاژ پیک پالس در ماسفت irf740 چهارصد ولته

پنج شنبه 25 مهر1392 - 2:49pm
مدیر کل
مدیر کل

parsegade عزیز ممنون از شما. ولی بنظر من مقایسه شما درست نبود. چون اصولا یک ترانزیستور دو قطبی تیپ منفی مثل 2N3055 رو که نمیشه با یک ترانزیستور ماسفت کانال منفی مثل IRF740 مقایسه کرد! اصولا دو قطبی ها از نظر ساختار و نحوه راه اندازی و عملکردشون در مدار با ترانزیستورهای ماسفت تفاوت اساسی دارن! شاید در بعضی مدارات قابل جایگزینی با هم باشن ولی قطعا به تغییر جزئی در مدار نیاز هست تا نتیجه خوبی حاصل بشه. بنابراین خیلی بهتره که اگر ترانزیستور اصلی از نوع ماسفت بوده در صورت لزوم و نیاز به نوعی با مشخصات قوی تر ؛ از نوع ماسفت و کانال همنوع جایگزین بشه و اگر هم از نوع دوقطبی بوده به همین ترتیب. ولی اصولا طبق تجربه در فلزیاب های پالسی ؛ ماسفت کانال منفی اولین و بهترین انتخاب هست چون سرعت سوئیچ ماسفت ها معمولا بهتره و نوع منفیش هم بلحاظ مقاومت کمتر بین درین و سورس موقع سوئیچ ؛ میتونه اندکی کارایی بهتر و قوی تر داشته باشه.

پنج شنبه 25 مهر1392 - 2:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

عزیزم من نگفنم که این دوتا رو جابجا کنید.من این دو تا رو از این لحاط با هم مقایسه کردم چون میخواستم بگم واسه چی تو اکثر مدارات از ماسفت استفاده میکنند

پنج شنبه 25 مهر1392 - 6:37pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
boysun نوشته است:
سلام دوستان
هر کسی این مدار داده که دوستان منتاژ کنن بی شک یا ادم بیسوادی از نظر الکترونیک بوده یا نیت دیگه ای داشته دوست عزیز 2n3055 برای فلزیاب فکر کردین امپلی فایر هست یعنی یکی پیدا نشده دیتا شیت این قطعه رو مطالعه کنه پس چور انتظار دارین مداری که منتاژ میکنید کار کنه یک نکته دیگه که احساس کردم این هست این موضوع باز شده که شما رو از مدار 12رگولاتور دل سرد کنه چون با کمی صبر و مطالعه ان مدار به نتیجه خیلی خوبی میرسه ولی ظاهرا بعضی دوستان نمیخوان شما به نتیجه برسین تا بتوانن دستگاهای خودشون به شما بفرشن دستگاهای که با مطالعه وسعی خطاهی که شما هزینش پرداخت کردید بفرشن نکته اخر اینکه مدار 12 رگولاتور به خوبی کار میکنه و تمام ایرادهای که داره میتوانید از برسی دقیق و با حوصله تمام اطلاعات همین سایت منتاژ کنید
موفق باشید.ava.61

با سلام
آقای بایسون حنای شما و تیمتون اینجا بیرنگه.2N3055مگه اگزوز تراکتوره که روی یه وسیله بخصوص نصب بشه؟خدایی مهندس حمید قشنگ و فنی جوابت داده من چیزی نمیتونم اضافه کنم :-w

پنج شنبه 25 مهر1392 - 10:13pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان بار علمي انجمن داره راكد ميشه لطفاً بجاي سرو كله زدن با هم سعي كنيد بار علمي انجمن و ساخت مدارات رو ادامه بديد و پيگير باشيد تا به نتيجه خوبي برسيد ..متشكرم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 25 مهر1392 - 10:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 639 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure