انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 12:43pm



این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 16 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2
 آموزش اپراتوری ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12786

استراتژی کاوش طلا


همونطوریکه گفته شد ؛ ردیاب FPL-35 بطور ویژه برای جستجوی طلا بهینه شده. به همین منظور 5 فرکانس خوب مخصوص طلا در نظر گرفته شدن که هر یک نسبت به دیگری فاصله فرکانسی قابل ملاحظه ای داره و به همین دلیل هم خواص این فرکانسهای ردیابی در کاوش طلا یکسان نیست!
مثلا گلد1 دارای شعاعزنی بیشتر اما عمق زنی کمتر هست و در عین حال به طلای کوچک هم حساس تره. همینطور که به سمت گلد5 میریم دقیقا برعکس شده و قابلیت شعاعزنی کمتر شده اما قدرت عمقزنی بیشتر میشه و نسبت به طلاهای کوچک هم حساسیت کمتری پیدا میکنه. البته این مورد اخیر چندان هم اهمیت نداره چون عملا بطور مثال یک گرم طلا توسط هر 5 فرکانس قابل سنس هست. فقط در حالت گلد5 این سنس بسیار ضعیف تره. از طرف دیگه هم چون سیستم کنترل وزن بطور مجزا وظیفه خودش رو به خوبی انجام میده ؛ ما نیاز نداریم به لحاظ وزن هدف مورد نظرمون حالت کاوش طلا رو انتخاب کنیم.
در واقع بیشتر چالشی که در مورد انتخاب بین مودهای 5 گانه طلا برای شروع کاوش وجود داره ؛ مربوط به مساله میزان شعاعزنی و عمقزنی این مودها میشه. مثلا اگر اپراتوری اهداف در عمق زیاد مد نظرش نباشه میتونه از قابلیت شعاعزنی بیشتر در گلد1 استفاده کنه و ردیابی طلا رو از گلد1 آغاز کنه. برعکس اگر عمق خیلی زیاد مد نظر باشه باید قید شعاعزنی زیادتر رو تا حدودی زد و از گلدهای دیگه حتی 5 استفاده کرد. البته فرمول دقیقی هم برای عمقزنی این حالات طلا وجود نداره ؛ بخصوص که به وزن و قدرت هدف و نوع خاک هم بستگی داره. اما بصورت تئوری میشه روی عمق حداقل 5 متر برای گلد1 و عمق 30 متر برای گلد5 حساب کرد! مابقی حالات طلا هم به تناسب در بین همین دو عدد عمق قرار میگیرن.
حالا با توجه به نکاتی که ذکر شد میشه نتیجه گرفت بسته به فاصله ما تا هدف طلا و همینطور عمق و البته قدرت و وزنی که داره ممکنه همه فرکانس های طلا به اون هدف جوابگو نباشن! پس باید نکات ذکر شده رو در نظر گرفت و بخصوص برای شروع کاوش طلا مناسبترین حالت بر اساس خواسته مورد نظر اپراتور رو انتخاب کرد. توصیه شخصی من این هست که در حالت عمومی ؛ شروع ردیابی طلا با گلد2 باشه چون هم از نظر شعاعزنی و هم عمقزنی جوابدهی مطمئن تری داره.
در نهایت وقتی هدفی از نوع طلا شناسایی شد ؛ باید بررسی بشه که آیا هدف واقعی هست یا نه. در این مرحله پس از تخمین وزن هدف باید مساله صحت طلا بودن رو از طریق اطمینان از خطای فرکانسی نبودن هدف بررسی کرد. در مورد خاص طلا جدا از مساله تشخیص از طریق چک کردن رنج فاین درست ؛ باید دید که آیا این هدف به هر 5 فرکانس طلا هم جوابگو هست یا نه؟ در واقع این تست 5 مرحله ای به طور ویژه برای طلا پیش بینی شده تا شانس تشابه فرکانسی در مورد طلا بمراتب پایین تر هم بیاد! اگر هدف مشکوک به طلا به هر 5 فرکانس طلا واکنش نشان داد و قابل سنس بود و درجات فاین هر یک از آنها هم با چیزی که قبلا روی طلای واقعی تست شده مطابقت حدودی داشت ؛ میشه با اطمینان بسیار زیادی گفت که هدف واقعا طلاست.
البته باید توجه خاص به این مساله داشت که روی نقطه هدف قاعدتا تحت همه شرایط باید تمام 5 حالت طلا جواب بدن. تنها در صورتی که عمق هدف بالا باشه ممکنه به همون نسبت گلدهای با شماره کمتر جواب ندن. در نهایت اگر عمق بسیار زیاد باشه ممکنه فقط گلد5 بتونه هدف رو سنس کنه. پس اپراتور باید اقدام به عمقگیری بکنه و متوجه بشه که اگر مثلا گلد1 قابلیت سنس اون هدف رو نداره بخاطر عمق بالا هست یا نه. در غیر این صورت هدف بسیار مشکوک به خطای تشابه فرکانسی خواهد بود.


شنبه 5 مهر1392 - 1:56am
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12786

باطری و شارژ


گرچه سیستم باطری و شارژ ردیاب FPL-35 نسبت به ردیاب قبلی تفاوت عمده ای نداره ؛ اما لازم میدونم نکات مهم در زمینه باطری و شارژ این ردیاب رو مجددا عرض کنم.

* شارژ کامل دستگاه از زمانی که باطری کاملا خالی شده و دستگاه دیگه خاموش میشه ؛ 6 ساعت به طول میکشه.
* دستگاه با شارژ کامل حدود 30 ساعت یکسره کار خواهد کرد.
* هر چند سیستم شارژ بصورت نیمه اتوماتیک در نظر گرفته شده بطوریکه باطری هیچ وقت از حد خاصی بیشتر شارژ نمیشه و جریان قطع میشه ؛ اما بهتره از زمان خالی شدن باطری بیشتر از 6 ساعت روی شارژ گذاشته نشه.
* در این دستگاه از سیستم شارژ اولیه سریع استفاده شده بنابراین وقتی باطری خالی میشه در صورت اضطرار و عجله میتوان فقط با 10 دقیقه شارژ 5 ساعت و با 1 ساعت شارژ تا 15 ساعت از دستگاه استفاده کرد!
* برای مشاهده میزان شارژ شدن باطری میشه هنگام شارژ هرازگاهی دستگاه رو روشن کرد تا درصد شارژ باطری روی صفحه ظاهر بشه. مثلا B:50% نشاندهده شارژ 50 درصدی خواهد بود.
*در هنگام کار زمانیکه نشاندهده شارژ باطری روی ال سی به زیر 20 درصد رسید هر لحظه امکان داره دستگاه خاموش بشه! بنابراین توصیه میشه برای عمر بیشتر باطری اجازه ندین تا حدی خالی بشه که دستگاه خودش خاموش بشه. به حدود 20 درصد که رسید بهتره به شارژ وصل بشه.
* دستگاه با شارژ کامل یا نزدیک به خالی عملکرد یکسانی به لحاظ دقت و قدرت داره بنابراین پر و خالی بودن باطری هیچ تاثیری توی عملکرد دستگاه نداره و تا زمانیکه ال سی دی روشن هست ردیاب درست کار میکنه ولو اینکه درصد باطری به صفر هم رسیده باشه!
* جهت عمر بیشتر باطری بهتر هست همیشه باطری تا حدود 20 درصد که خالی شد روی شارژ گذاشته بشه و تا اخر هم شارژ بشه. شارژهای نصفه و نیمه یا قرار دادن مداوم روی شارژ میتونه عمر باطری رو کاهش بده.
* در صورتیکه مدت زیادی قرار هست از دستگاه استفاده نشه خیلی بهتره درصد شارژ روی نیمه مثلا 60-50 درصد باشه و سپس دستگاه رو خاموش کرده و در جای نسبتا خنک نگهداری کرد.
* از آنجایی که از چند سلول باطری در دستگاه استفاده شده و اصولا بعد از مدت طولانی بالانس شارژ بین سلولها به هم میخوره ؛ برای عمر بیشتر باطری و اصطلاحا کالیبره شدن و شارژ بهتر دستگاه خیلی خوبه که هر چند ماه یک بار اجازه بدین دستگاه تا حدی کار کنه که خودش خاموش بشه و سپس 6 ساعت کامل روی شارژ قرارش بدین.
* توصیه میشه برای شارژ از آدابتور اختصاصی خود دستگاه استفاده بشه. اما در صورتیکه نیاز به شارژر دیگه ای بود یا مثلا با فندکی ماشین خواستین شارژر برای دستگاه درست کنین فقط این نکته رو باید در نظر بگیرین که ولتاژ خروجی ادابتوری که درست میکنین حتما بین 12 تا 13 ولت DC باشه. کمتر از 12 درست شارژ نمیکنه و بیشتر از 13 ولت هم ممکنه به باطری آسیب وارد کنه.
* سیستم شارژ دستگاه بصورت داخلی محافظت شده هست و در صورت اتصال معکوس ولتاژ شارژر هیچ اتفاقی نمیفته ؛ فقط شارژ انجام نمیشه!
* عمر باطری دستگاه در صورت رعایت موارد فوق بسیار بالاست و حداقل باید 5 سال کار کنه. در صورت خرابی باطری میشه از 3 سلول باطری لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر با ظرفیت حدود 1 آمپر بعنوان باطری تعویضی استفاده کرد.


دوشنبه 7 مهر1392 - 12:59am
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12786

نکات متفرقه


* کلیدهای فشاری: از دو کلید فشاری به منظور جلو یا عقب رفتن روی مودهای فرکانسی استفاده میشه. یک کلید برای جلو رفتن و دیگری برای عقب آمدن. بطور مثال وقتی در مود1 هستیم با زدن یک دکمه به مود2 میریم و برعکس با زدن دکمه دیگر به مود23 باز میگردیم. علاوه بر این برای درست روشن شدن دستگاه به دلایل امنیتی لازم هست ابتدا دو کلید فشاری همزمان فشار داده بشن و سپس دکمه روشن کردن دستگاه زده بشه. همینطور در هنگام کار ؛ از فشار همزمان دو کلید فشاری به منظور کم و زیاد کردن نور صفحه ال سی دی استفاده میشه. با یک بار فشار دادن نور کم میشه که برای حالت شب پیش بینی شده و اگر مجددا فشار داده بشن صفحه ال سی دی پر نور میشه که مخصوص استفاده در روز هست.
* ولوم قدرت (Power) در این دستگاه صرفا بمنظور کم و زیاد کردن میزان شعاعزنی ردیاب استفاده میشه. البته باید توجه داشت که این مساله روی میزان عمق زنی هم تاثیر میذاره. اصولا در شرایط عادی که نیاز به محدود کردن شعاع عملکرد ردیاب نیست ؛ توصیه میشه از درجه آخر ولوم قدرت یعنی 10 استفاده بشه.
* بهترین نقطه قرار گیری دستگاه بصورت گردن آویز بر اساس تستهای مختلف انجام شده ؛ جایی بین سینه و شکم و بصورتی که کاملا میانه بدن باشه و به چپ و راست متمایل نباشه هست. این مساله البته در هنگام استفاده دستگاه بصورت بیسیم حائز اهمیت هست و در هر صورت هر اپراتوری میتونه بر اساس شرایط فیزیکی و مدل آنتن زنی خودش این مساله رو بررسی کنه که دقیقا دستگاه در چه نقطه ای قرار بگیره که نتیجه بهتری در آنتن زنی حاصل بشه.
* در حالت بیسیم باید آنتنهای تلسکوپی هر دو به یک میزان باز شده و بطور تقریبی مقابل دست و آنتنهای برنجی قرار داشته باشن. در حالت باسیم هم بهتر هست آنتنهای تلسکوپی بسته بشن و در عوض دو خروجی دستگاه توسط سیم های رابط به انتهای دسته آنتنهای برنجی متصل میشن.
* از روش با سیم بیشتر به منظور افزایش دامنه شعاعزنی ردیاب استفاده میشه. برد ردیاب در این حالت حدود 7 برابر افزایش پیدا میکنه. در صورتی که برد زیاد مد نظر نباشه و یا به هدف نزدیک باشیم ؛ توصیه میشه از روش بیسیم استفاده بشه.
* در مورد دست گرفتن آنتنهای برنجی مدل های مختلفی وجود داره که ممکنه هر کسی از یک مدل خاصی بهتر جواب بگیره و این موضوع بسیار مورد بحث قرار گرفته. اما در حالت کلی توصیه میشه فاصله دو دست بین 30 تا 35 سانت بوده و نوک آنتنهای برنجی هم اندکی به سمت زمین متمایل باشن.


پنج شنبه 11 مهر1392 - 7:22am
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12786

احتمال خطا


همونطور که مشخص هست تمرکز در طراحی و ساخت ردیاب مدل FPL-35 روی محدود کردن انواع خطا بوده. بر اساس توضیحات ذکر شده در مورد خطای ذرات یا تشابه فرکانسی و طریقه مواجهه با آنها از طریق سیستم کنترل وزن یا تطبیق رنج فاین میشه بطور قطعی گفت که این نوع خطاها تا حد بسیار قابل ملاحظه ای کاهش پیدا میکنن. اما مقوله خطا در ردیابی فراتر از این مسائل بوده و بعضی خطاها که حتی در این دو دسته بندی خطا هم قرار نمیگیرن دیگه حذفشون بستگی به توانایی و تجربه اپراتور داره.
بعنوان مثال در یک محیط وسیع ممکنه امواج خاص یا نقاطی دارای میدان های مغناطیسی خاص و قوی وجود داشته باشن که حتی آنتنهای خالی رو هم متوجه خود بکنن و تا حدی قوی باشن که عملکرد امواج دستگاه ردیاب رو کلا مختل کنن! هر چند در این ردیاب برای این نوع خطا پیش بینی صورت گرفته اما نمیشه گفت که هیچ نیروی مزاحمی نمیتونه در کار آنتنها اختلال ایجاد کنه. در واقع با اینکه میله های آنتنی بطور خاص مخصوص ردیابی طراحی شدن اما نباید فراموش کرد که این آنتنها در حالت کلی یک گیرنده قوی امواج هستن! بر این اساس حتی گاهی لازم هست به دلیلی که عرض شد از روش باسیم استفاده بشه تا احتمال تداخل بعضی امواج و نیروهای مزاحم روی آنتنها کاهش پیدا بکنه. بهرحال اپراتور باید روی این مساله هم دقت داشته باشه که آیا نقطه ردیابی شده بر اساس امواج فرکانسی و تنظیمات خاص دستگاه در حال ردیابی هست یا اینکه حتی آنتنهای خالی هم دقیقا به همون صورت دارن اون نقطه رو سنس میکنن؟ در این صورت این یک خطای تداخل امواج خواهد بود و در صورتیکه اپراتور از این مساله مطمئن نباشه باید مکان رو از فواصل دورتر هم بررسی بکنه تا مطمئن بشه.
مورد دیگری در خطاهای ردیابی وجود داره که متاسفانه بسیار مشکلساز هست و اون هم تاثیر ذهنیت اپراتور در مساله آنتن زنی و نتیجه گیری نهاییه. در واقع هیچ نیروی مثبت یا منفی ذهنی نباید از طریق ذهنیت فکری اپراتور به دستها و میله های آنتنی منتقل بشه! وگرنه طبیعتا ممکنه ذهنیت اپراتور سبب بشه آنتنها عمدا به سمتی حرکت بکنن یا برعکس از حرکت صحیحشون جلوگیری بشه. این مساله تجربه بالا و تمرین زیاد اپراتور رو طلب میکنه و توصیه من این هست که اصولا در هنگام کاوش نباید ذهنیت مثبت یا منفی در مورد اینکه در اون منطقه چیزی وجود داره به مغز راه داد. البته در این بین بهتره ذهنیت ما کمی به سمت منفی یا در واقع نبودن هدف متمایل باشه! چرا که بیشتر خطاهای حاصل از ذهنیت به دلیل مثبت بودن و تصور خیالی از این حیث که حتما اونجا باید چیزی وجود داشته باشه رخ میدن. حتی اگر آثار و نشانه هایی نظیر جوغن دقیقا در همون محل وجود داشته باشن ؛ اپراتور باید با اعتماد بنفس و اطمینان به کارایی دستگاه ردیاب ابتدا از وجود این آثار کلا صرفنظر کنه و ببینه با دستگاه دقیقا چه نتیجه ای حاصل میشه و سپس در پایان نتایج ردیابی رو با آثار و نشانه های موجود در محل تطبیق بده و نتیجه نهایی رو آنالیز کنه.
نکته بسیار مهم دیگه ای که کلا در کاوش با هر دستگاهی وجود داره و بنظر من خیلیها ازش غافل هستن انتخاب مکان مناسب برای کاوش هست. پر واضحه در مکانی که چیزی نیست چیزی هم نمیشه از دل خاک بیرون آورد! پس انتخاب مکان واقعا مناسب و مستعد و ترجیحا بر اساس شواهد و نسخه و آثار و نشانه ها بسیار مهم و تعیین کننده و در واقع قدم اول برای هر نوع کاوشی هست. در مورد خاص ردیاب طبیعتا چون محوطه بسیار وسیعی که شامل عمق بالایی از تک تک نقاطش هم میشه در آن واحد در دید ردیاب هست ؛ اگر یک هدف واقعی در اون منطقه وجود نداشته باشه ؛ امکان اینکه ردیاب به یکی از عوامل خطایی که ذکر شده متمایل بشه به مراتب افزایش پیدا میکنه. ولی برعکس اگر هدفی واقعی در اون شعاع وجود داشته باشه دیگه هیچ یک از این عوامل خطا ردیاب رو به سمت خودشون جذب نمیکنن و طبیعتا نتیجه مورد نظر میتونه بدون خطا بدست بیاد.


پنج شنبه 11 مهر1392 - 8:55am
استاد - مدیر
استاد - مدیر

تاریخ عضویت: یکشنبه 20 اسفند1391 - 10:41pm
پست: 412
حمید نوشته است:

احتمال خطا


همونطور که مشخص هست تمرکز در طراحی و ساخت ردیاب مدل FPL-35 روی محدود کردن انواع خطا بوده. بر اساس توضیحات ذکر شده در مورد خطای ذرات یا تشابه فرکانسی و طریقه مواجهه با آنها از طریق سیستم کنترل وزن یا تطبیق رنج فاین میشه بطور قطعی گفت که این نوع خطاها تا حد بسیار قابل ملاحظه ای کاهش پیدا میکنن. اما مقوله خطا در ردیابی فراتر از این مسائل بوده و بعضی خطاها که حتی در این دو دسته بندی خطا هم قرار نمیگیرن دیگه حذفشون بستگی به توانایی و تجربه اپراتور داره.
بعنوان مثال در یک محیط وسیع ممکنه امواج خاص یا نقاطی دارای میدان های مغناطیسی خاص و قوی وجود داشته باشن که حتی آنتنهای خالی رو هم متوجه خود بکنن و تا حدی قوی باشن که عملکرد امواج دستگاه ردیاب رو کلا مختل کنن! هر چند در این ردیاب برای این نوع خطا پیش بینی صورت گرفته اما نمیشه گفت که هیچ نیروی مزاحمی نمیتونه در کار آنتنها اختلال ایجاد کنه. در واقع با اینکه میله های آنتنی بطور خاص مخصوص ردیابی طراحی شدن اما نباید فراموش کرد که این آنتنها در حالت کلی یک گیرنده قوی امواج هستن! بر این اساس حتی گاهی لازم هست به دلیلی که عرض شد از روش باسیم استفاده بشه تا احتمال تداخل بعضی امواج و نیروهای مزاحم روی آنتنها کاهش پیدا بکنه. بهرحال اپراتور باید روی این مساله هم دقت داشته باشه که آیا نقطه ردیابی شده بر اساس امواج فرکانسی و تنظیمات خاص دستگاه در حال ردیابی هست یا اینکه حتی آنتنهای خالی هم دقیقا به همون صورت دارن اون نقطه رو سنس میکنن؟ در این صورت این یک خطای تداخل امواج خواهد بود و در صورتیکه اپراتور از این مساله مطمئن نباشه باید مکان رو از فواصل دورتر هم بررسی بکنه تا مطمئن بشه.
مورد دیگری در خطاهای ردیابی وجود داره که متاسفانه بسیار مشکلساز هست و اون هم تاثیر ذهنیت اپراتور در مساله آنتن زنی و نتیجه گیری نهاییه. در واقع هیچ نیروی مثبت یا منفی ذهنی نباید از طریق ذهنیت فکری اپراتور به دستها و میله های آنتنی منتقل بشه! وگرنه طبیعتا ممکنه ذهنیت اپراتور سبب بشه آنتنها عمدا به سمتی حرکت بکنن یا برعکس از حرکت صحیحشون جلوگیری بشه. این مساله تجربه بالا و تمرین زیاد اپراتور رو طلب میکنه و توصیه من این هست که اصولا در هنگام کاوش نباید ذهنیت مثبت یا منفی در مورد اینکه در اون منطقه چیزی وجود داره به مغز راه داد. البته در این بین بهتره ذهنیت ما کمی به سمت منفی یا در واقع نبودن هدف متمایل باشه! چرا که بیشتر خطاهای حاصل از ذهنیت به دلیل مثبت بودن و تصور خیالی از این حیث که حتما اونجا باید چیزی وجود داشته باشه رخ میدن. حتی اگر آثار و نشانه هایی نظیر جوغن دقیقا در همون محل وجود داشته باشن ؛ اپراتور باید با اعتماد بنفس و اطمینان به کارایی دستگاه ردیاب ابتدا از وجود این آثار کلا صرفنظر کنه و ببینه با دستگاه دقیقا چه نتیجه ای حاصل میشه و سپس در پایان نتایج ردیابی رو با آثار و نشانه های موجود در محل تطبیق بده و نتیجه نهایی رو آنالیز کنه.
نکته بسیار مهم دیگه ای که کلا در کاوش با هر دستگاهی وجود داره و بنظر من خیلیها ازش غافل هستن انتخاب مکان مناسب برای کاوش هست. پر واضحه در مکانی که چیزی نیست چیزی هم نمیشه از دل خاک بیرون آورد! پس انتخاب مکان واقعا مناسب و مستعد و ترجیحا بر اساس شواهد و نسخه و آثار و نشانه ها بسیار مهم و تعیین کننده و در واقع قدم اول برای هر نوع کاوشی هست. در مورد خاص ردیاب طبیعتا چون محوطه بسیار وسیعی که شامل عمق بالایی از تک تک نقاطش هم میشه در آن واحد در دید ردیاب هست ؛ اگر یک هدف واقعی در اون منطقه وجود نداشته باشه ؛ امکان اینکه ردیاب به یکی از عوامل خطایی که ذکر شده متمایل بشه به مراتب افزایش پیدا میکنه. ولی برعکس اگر هدفی واقعی در اون شعاع وجود داشته باشه دیگه هیچ یک از این عوامل خطا ردیاب رو به سمت خودشون جذب نمیکنن و طبیعتا نتیجه مورد نظر میتونه بدون خطا بدست بیاد.




ظمن سپاس از مهندس حمید

وقتی این پست رو مطالعه کردم واقعا باعث خوشحالی وخردسندی من شد.جون اصول ردیابی وواقعیتهای اون، بصورت کاملا درست به نگارش دراومده
من تا بحال مطالب زیادی در مورد ردیاب وردیابی خوندم اما هیج موقع با پست یا مطلبی ،به این صورت جامع وگویا برخورد، نکرده بودم. همیشه دوست داشتم کسی غیر از خودم، اصول واساس ردیابی رو که جیزی جز واقعیت نباشه ،در یکجا اونم ازطریق یک کاربلد عنوان بشه. به شخصه لذت بردم
دوستان باید بدونند توی این پست به نکاتی اشاره شده که با مطالعه این نکات ،کسانی که وارد حرفه ردیابی میشن ،دیگه جای گله ویا سوال براشون نمیمونه



mantera


سه شنبه 22 مهر1392 - 1:50am
مدیر سایت
مدیر سایت

تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:39am
پست: 4002
بله كاملاً درسته ، بهترين و جامع ترين مطلب رو مهندس حميد در مورد رديابي فرمايش كردن كه نشان از درك بالاي ايشان از اين علم بوده ..سپاس مهندس حميد
دوستان و كاربران محترم علاقه مند به رديابي اين پست آخر ارسالي توسط مهندس حميد رو با دقت فراوان و حوصله بخونيد تا خوب متوجه منظور و هدف مهندس حميد در اين نوشته ها شده تا در رديابي درك بالاتري بدست بياريد



آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!


چهارشنبه 23 مهر1392 - 1:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 16 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 23 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure