(21)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ.(مدد یا کافی).
با سلام و ادب
موضوع: انصاف و شهادت حق و عدم آزار و اذیت مؤمنان!
از منصفین سایت که حکم به قفل و سد کردن آموزش " قرآن درمانی" این تاپیک را داده اند، تقاضا میکنم اولین پست منو با دقت هرچه تمامتر بخونن! پستهای بعدی را هم با دقت ذره بینی بخونن! نانو ذره بینی ! تاپیکی که در قسمت " بحث آزاد" به نام " سلام فلزجو" زدم با دقت هرچه تمامتر بخونن، بعد با شجاعت و ایمان کامل، دوباره نظرشون را در این تاپیک بذارن!
من خودم از ترور شدگان این سایتم! از اولین لحظه دعوت به صلح و آرامش کردم، حالا این هم پاسخ و قضاوت دربارۀ من!!! بعد ادعای دینداری و بشردوستی و نوع دوستی میکنیم!!!
موضوعی که حقیر ایجاد کردم، فقط با "قرآن درمانی" میشه مشکلاتش رو حل و برطرف کرد. بهمین دلیل، آموزشهایی که در این مورد لازمه، باید در ابتدا داده بشه تا بتونیم از این روش نتیجه بگیریم. هر علمی، پیش نیازی داره و این روش علمی اسلامی نیز مسلما بدون پیش نیاز نخواهد بود! ولی اگه ... فتنه گریهشون رو بس کنند،با توکل به خداوند متعال، ما این روش را با بهترین اسلوب پیش خواهیم برد.ان شاءالله.
لطفا همیشه پیرو حق و حق گو باشید،گرچه به زیان شما باشد.خداوند در قرآن میفرماید:(سورۀ نساء آیۀ 135): يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامِينَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَ لَوْ عَلَى أَنْفُسِکُمْ أَوِ الْوَالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبِينَ إِنْ يَکُنْ غَنِيّاً أَوْ فَقِيراً فَاللَّهُ أَوْلَى بِهِمَا فَلاَ تَتَّبِعُوا الْهَوَى أَنْ تَعْدِلُوا وَ إِنْ تَلْوُوا أَوْ تُعْرِضُوا فَإِنَّ اللَّهَ کَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيراً (135) اى كسانى كه ايمان آوردهايد ، پيوسته به عدالت قيام كنيد و براى خدا گواهى و شهادت دهيد ، هر چند به زيان خودتان يا [ به زيان ] پدر و مادر و خويشاوندان [ شما ] باشد. اگر [ يكى از دو طرفِ دعوا ] ثروتمند يا نيازمند باشد [فرق نگذارید] ، باز خدا به آن دو [ از شما ] سزاوارتر است ; پس ، از پىِ هوس نرويد كه [ در نتيجه از حق ] عدول كنيد[با میل خود رفتار نکنید] . و اگر به انحراف گراييد يا اعراض نماييد ، قطعاً خدا به آنچه انجام مىدهيد آگاه است.
در جای دیگر میفرماید: (توبه 119): يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ کُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ (119) اى كسانى كه ايمان آوردهايد ، از خدا پروا كنيد و با راستان و صادقان [ همراه] باشيد. یعنی با با دروغگویان و هوچی گران و فتنه گران و امثالهم (همراه) نباشید ! و این مسئله، ایمان راسخ میخواهد !
چراکه خداوند دروغگویان را دوست ندارد.( آل عمران 61- نور7): فَنَجْعَلْ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَى الْکَاذِبِينَ (61) پس لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم. أَنَّ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَيْهِ إِنْ کَانَ مِنَ الْکَاذِبِينَ (7) كه لعنت خدا بر او باد اگر از دروغگويان باشد.
در جای دیگر میفرماید: مرگ بر دروغگو! (ذاریات 10): قُتِلَ الْخَرَّاصُونَ (10) مرگ بر دروغپردازان!
سروران گرامی دقت کنید! خداوند متعال در قرآن به سارق، زناکار، قاتل، لعنت نکرده و مرگ برآنها نگفته! ولی به دروغگو،ظالم،کافر،مشرک، لعنت کرده!
لعنت چعنی چه؟ لعنت حکمیست از طرف خداوند و به معنی آن است که: هر کس که مورد لعنت خدا و پیامبرش قرار گیرد ( نعوذ بالله)، نه تنها هرگز وارد بهشت نخواهد شد، بلکه حتی بوی بهشت را نیز نخواهد شنید !!! گاهی انسان عطر را نمیبیند ولی بوی آنرا استشمام میکند. پس باید خیلی به موارد ذکر شده دقت و توجه کنیم که مبادا خدای ناکرده از گروه مذکور باشیم.
خداوند میفرماید: با فتنه گری خود، مؤمنان را آزار و اذیت نکنید چرا که گرفتار خشم و عذاب الهی خواهید شد و درنهایت جایگاهتان آتش است ! (البروج 10): إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَ لَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ (10) كسانى كه مردان و زنان مؤمن را آزار و اذیت کرده اند و بعد توبه نكردهاند ،برای ايشان عذاب جهنّم ، و عذاب سوزان است. (پناه بر خدا) !!!
مطالب ذکر شده، نه تنها در این سایت، بلکه در تمام شئونات زندگی مان باید سرلوحۀ افکار و اعمالمان قرار گیرد تا مبادا خدای ناکرده گرفتار خشم و عذاب الهی شویم!!!
پس، از منصفین انتظار میرود، بجای همکاری با فتنه گران تروریست، و بجای تهدید به قفل کردن این موضوع مبارک و قرآنی، اشتراک فتنه گران را حذف کنند! اگر در ایمانشان صادق و راسخند و طرفدار حقند! و آنها را تهدید کنند که دروغگو و فتنه جو و ظالمند! همکاری با .... ، قرار گرفتن در صف آنهاست ! از خدا بترسید و همکار ظالمان نباشید! در همۀ شئونات زندگی ، اینگونه باشید نه فقطدر این سایت.
با سپاس و موفق باشید
همۀ شما را به کافی مطلق میسپارم.