انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:18am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
مثل اینکه نمیشه چیزی نگفت. چندین بار دعوت به آرامش میشه بازم کوتاه نمیاند.

اولا بگم بنده کاری به هیچ مذهبی ندارم و برام فرقی نداره کی چه مذهبی داره. هرچی هست واسه خودش. اعتقادات هر کس واسه خودش و از هیچ کسی و هیچ باندی طرفداری نمیکنم.
ولی محض اطلاع عرض کنم اهل سنت هیچ اعتقادی به توسل نداره و در هیچ جایی و هیچ کتابی از اهل سنت توسل جایز دانسته نشده.
اگر خیلی اصرار دارید و دوست دارید این بحثهارو ادامه بدید حرفای رکیک رو کنار بزارید برید واسه حرفتون دلیل و مدرک بیارید اگر راست میگویید.
(قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین).

بعدشم اقای افشین اومده ادعایی کرده اند. برای خودشون دلیل و برهان آورده اند.
استاد بینا هم که میگند علوم غریبه بلدند و برای خودشون دلیل و برهان اورده اند.

حالا حاشیه نرید فقط به این سوال کوچیک جواب بدید که
چرا استاد بینا باید مورد احترام باشه ولی آقای افشین باید اینهمه هجوم و حرفای رکیک و مخالفت و توهین و تهمت بشنوه؟
هر دوشون تقریبا ادعای مشابهی دارند هرچند در محتوا بکلی فرق کنند کاری به این ندارم. فقط جواب سوال رو بدید.

دوستان چتون شده؟ چرا یه ذره انصاف ندارید ؟ این یه ماه فقط بلدید تو سر و کله هم بزنید. آخرش که چی؟
برای چی اینجا جمع شدیم؟ حرفای رکیک بهمدیگه بگیم؟ دشمن پیدا کنیم؟ دل همدیگر رو بدرد بیاریم؟ یکدیگر رو مسخره کنیم؟ به شخصیت دیگران توهین کنیم؟
شما دنبال چی هستید؟ فلز؟ یا هدف دیگری دارید؟

فکر میکنید مثلا خیلی دلسوزید و از حقوق بچه ها دفاع میکنید؟ نخیر بچه ها خودشون عقل و شعور دارند.
شما اگر خیلی دلسوزید گره ای از کار بچه ها باز کنید نه اینکه همه ش دنبال حاشیه رفتن باشید و حاشیه درست کنید.

چند تایپک همینطوری رفت آخرشم قفل شد.
این یعنی پیشرفت؟ این یعنی هدف انجمن؟ این یعنی هدف اکثر بچه ها که اینجا جمع شده اند؟

خواهش میکنم تمومش کنید
اگه با این حرفام باعث رنجش کسی میشم همینجا ازش معذرت میخوام چون دیگه در این تایپک حرفی برای گفتن ندارم.

موفق باشید.

@};- @};- @};-

شنبه 4 آبان1392 - 9:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما دوستان عزیز و گرانقدر
دوستان عزیز تعجب بر انگیزه که یکی میاد اینجا حالا یه تایپیکی میزنه و یچیزی در مورد جن بگه ما بکوبیم تو سرش.
خودتون میدونید که من اصلا اهل دروغ نیستم و اگر دروغی گفته باشم هر جایی خدا بزنه تو کمرم و نابودم کنه
من خودم واقعیتهایی از جن و پیش بینی اینده و ایینه بینی میدونم جون اطرافم زیاده از این افراد
اما همیشه منم میگفنم که اینا بدرد زیر خاکی نمیخورپن و کمک نمیکنن ادمو..اما خداوکیلی نفی کل جن مثل کفره چون قران در مورد جن هم سوره داره. ایا این نشانه نیست؟
اما درمورد اون تیکه ای که اقا افشین با اقا بینا یک صحبتهایی کردن که چرا یا علی بگیم و یا خدا نگیم
خداوند فرموده که برای کمک گرفتن از من کسی رو واسطه قرار ندهید و اما ما مسلمانان چون عقیدمون اینه که خودمون انسان پاک و زلالی نیستیم پس نمیتونیم مستقیم با خود خداوند صبحبت و ایجاد روابط معنوی کنیم پس مخلوق خداوند و از اعمه مطهر کمک میگیریم
اینها همیشه بحثهایی که بین اقوام دینی بوده چه بین دو مسلمان و چه بین دو غیر مسلمان و چه بین یک مسلمان و یک غیر مسلمان و عقیده ها کاملا متفاوته ...اما باز هم در نهایت اخرین مقصود هر کسی خداوند هستش و خالق خود را پرستش خواهد کرد و اول اینکه برای اینکه خدا رو بشناسیم و بتونیم بهش نزدیک بشیم اول باید خودمون رو مبرا کنیم و راههای انسانیست رو بشناسیم و سعی کنیم اولین قدم رو برای انسانیت برداریم تا بعد قدمهای بزرگتری برای شناخت خدا برداریم..پس خدا دوست داره ما اول انسان باشیم نه اینکه اینجا با هم دیگه دعوا کنیم ..قبوله؟

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

شنبه 4 آبان1392 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان بنده تروریست و شیطان و مسحور شده توسط هفت جن هستم که کتکم زدن از بنده فاصله بگیرید :ymdevil:
بابا خدا واقعا شفات بده و روزیتو جایی دیگه حواله کنه :-?
دوستان در سایه الله پایدار باشید
یا حق و یا علی

شنبه 4 آبان1392 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(20)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا کافی).
موضوع: دروغ گویی.
با سلام و ادب حضور مبارک دوستان عزیز @};-
دوستان بزرگوار، من قبلا هم عرض کردم که تابع هیچ مذهبی نیستم ولی بهمشون احترام میذارم. حتی به بودائیان و کمونیستها و غیره! به خاطر انسان بودنشان.اگر بتونم آنها به سوی نور الهی دعوت میکنم و اگر خدا بخواد هدایتشون میکنه. هدایت دست خداست نه بنده!. فقط "دین " دارم و آن هم اسلام است.اسلام قرآنی.نه اسلام ساختۀ فکر بشر!.
دو برادر و دوست عزیز آقایان kani و mani1063 اعلام کردند که اهل سنت هیچ اعتقادی به توسل به هیچ مخلوقی را ندارند! و توسل آدم ع به آل عبا را دروغ میدانند!. و این حقیر نیز با آیات متعدد قرآن و کلام خدا ثابت کردم که حضرت آدم ع فقط به خدا پناه برد.
حالا این .... باز هم حیا نمیکنه و از زبان اهل سنت داره دروغ گویی میکنه و مخاطبان و همفکرانش را به بازی گرفته و به شعورشون توهین میکنه و اطلاعات غلط میده!!!!!!
بنده بارها برای این جمله اش دلیل خواستم، ولی فقط توهین نثار بنده کرد!!!
میخوام بگم: دروغ نگو دروغگو، دروغ ترا نابود خواهد کرد!
در پناه الله کافی باشید. ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

شنبه 4 آبان1392 - 11:46pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
دوستان منم با نظر جناب ژنرال کاملا موافقم، تو بودن جن شکی نیست ولی تو کار ما اصلا بدرد نمیخوره و دنبال کردن این موضوع فقط وقت تلف کردنه! همونطور که از اسم انجمن هم پیداست درباره فلزیاب هست و هدف ما در آوردن و پیدا کردن بار هست و مطالب هم باید در چارچوب این موضوعات باشه تا کمک کننده باشه، نه اینکه کمک که نکنه یه ناراحتی هم پیش بیاره! درست تو هر کاری نباید خدا رو فراموش کرد ولی فکر نکنم این حرفا با این تعصب و غیرت جاش تو یه محیطی که هم قصدشون یادگیری دانش هست درست باشه!
به نظر من چیزی که راست کار و هدف ما نیست و باعث میشه اینقدر دلخوری و نگرانی پیش بیاره اصلا بهتره دربارش حرف نزنیم، همونطور که میبینیم حتی با این حال که بارها گفته شده که به عقاید هم احترام بزارید و نظر هر کسی قابل احترام هست و... تا حالا چندین بار سر این موضوع دلخوریهایی پیش اومده!!
اگه قرار باشه در ادامه هم به این صورت پیش بره من تایپیک قفل میکنم!

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

یکشنبه 4 آبان1392 - 12:11am
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان اینجا یه سایت اموزشی هستش.من واقعا متاسفم.از دوستان می خوام یکم ادب و احترام به هم دیگه رو رعایت کنن.من نمیدونم شما ایرانی ها با این دل پاکتون و این احساسی بودنتون چطور بلد نیستید به هم دیگه احترام بزارید و از بعضی چیزا با سکوت رد بشید.من متولد ایرانم ولی ریشم اینجای نیست.استاد پارسی از خاک خورده های این کار هستش و برای دوستان دیگه هم احترام خاص و ارادت دارم.خوب حالا کسی بر اساس فشار روحی روانی این زمانه چیزی گفت شما یکم گذشت کتید و با یه سکوت همه چیزو تموم کنید.اجناب پارسی به بنده خیلی کمک کردن.اگه قراره ظرفیتمون کم باشه دنبال دفینه نریم چون عاقبتمون بن بسته....

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 4 آبان1392 - 12:42am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
صلوات بفرستین بابا خوبیت نداره به مولا. این بحث ها مال سایت های مذهبیه ول کنید تو رو خدا.
از جناب حمید هم خواهشمندم تا دلخوری ها بیشتر از این نشده تایپیک رو قفل کنند.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

یکشنبه 5 آبان1392 - 5:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(21)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا کافی).
با سلام و ادب @};- @};- @};-
موضوع: انصاف و شهادت حق و عدم آزار و اذیت مؤمنان!
از منصفین سایت که حکم به قفل و سد کردن آموزش " قرآن درمانی" این تاپیک را داده اند، تقاضا میکنم اولین پست منو با دقت هرچه تمامتر بخونن! پستهای بعدی را هم با دقت ذره بینی بخونن! نانو ذره بینی ! تاپیکی که در قسمت " بحث آزاد" به نام " سلام فلزجو" زدم با دقت هرچه تمامتر بخونن، بعد با شجاعت و ایمان کامل، دوباره نظرشون را در این تاپیک بذارن!
من خودم از ترور شدگان این سایتم! از اولین لحظه دعوت به صلح و آرامش کردم، حالا این هم پاسخ و قضاوت دربارۀ من!!! بعد ادعای دینداری و بشردوستی و نوع دوستی میکنیم!!!
موضوعی که حقیر ایجاد کردم، فقط با "قرآن درمانی" میشه مشکلاتش رو حل و برطرف کرد. بهمین دلیل، آموزشهایی که در این مورد لازمه، باید در ابتدا داده بشه تا بتونیم از این روش نتیجه بگیریم. هر علمی، پیش نیازی داره و این روش علمی اسلامی نیز مسلما بدون پیش نیاز نخواهد بود! ولی اگه ... فتنه گریهشون رو بس کنند،با توکل به خداوند متعال، ما این روش را با بهترین اسلوب پیش خواهیم برد.ان شاءالله.
لطفا همیشه پیرو حق و حق گو باشید،گرچه به زیان شما باشد.خداوند در قرآن میفرماید:(سورۀ نساء آیۀ 135): يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامِينَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَ لَوْ عَلَى أَنْفُسِکُمْ أَوِ الْوَالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبِينَ إِنْ يَکُنْ غَنِيّاً أَوْ فَقِيراً فَاللَّهُ أَوْلَى بِهِمَا فَلاَ تَتَّبِعُوا الْهَوَى أَنْ تَعْدِلُوا وَ إِنْ تَلْوُوا أَوْ تُعْرِضُوا فَإِنَّ اللَّهَ کَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيراً (135) اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد ، پيوسته به عدالت قيام كنيد و براى خدا گواهى و شهادت دهيد ، هر چند به زيان خودتان يا [ به زيان ] پدر و مادر و خويشاوندان [ شما ] باشد. اگر [ يكى از دو طرفِ دعوا ] ثروتمند يا نيازمند باشد [فرق نگذارید] ، باز خدا به آن دو [ از شما ] سزاوارتر است ; پس ، از پىِ هوس نرويد كه [ در نتيجه از حق ] عدول كنيد[با میل خود رفتار نکنید] . و اگر به انحراف گراييد يا اعراض نماييد ، قطعاً خدا به آنچه انجام مى‏دهيد آگاه است.
در جای دیگر میفرماید: (توبه 119): يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ کُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ‌ (119) اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد ، از خدا پروا كنيد و با راستان و صادقان [ همراه] باشيد. یعنی با با دروغگویان و هوچی گران و فتنه گران و امثالهم (همراه) نباشید ! و این مسئله، ایمان راسخ میخواهد !
چراکه خداوند دروغگویان را دوست ندارد.( آل عمران 61- نور7): فَنَجْعَلْ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَى الْکَاذِبِينَ‌ (61) پس لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم. أَنَّ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَيْهِ إِنْ کَانَ مِنَ الْکَاذِبِينَ‌ (7) كه لعنت خدا بر او باد اگر از دروغگويان باشد.
در جای دیگر میفرماید: مرگ بر دروغگو! (ذاریات 10): قُتِلَ الْخَرَّاصُونَ‌ (10) مرگ بر دروغپردازان!
سروران گرامی دقت کنید! خداوند متعال در قرآن به سارق، زناکار، قاتل، لعنت نکرده و مرگ برآنها نگفته! ولی به دروغگو،ظالم،کافر،مشرک، لعنت کرده!
لعنت چعنی چه؟ لعنت حکمیست از طرف خداوند و به معنی آن است که: هر کس که مورد لعنت خدا و پیامبرش قرار گیرد ( نعوذ بالله)، نه تنها هرگز وارد بهشت نخواهد شد، بلکه حتی بوی بهشت را نیز نخواهد شنید !!! گاهی انسان عطر را نمیبیند ولی بوی آنرا استشمام میکند. پس باید خیلی به موارد ذکر شده دقت و توجه کنیم که مبادا خدای ناکرده از گروه مذکور باشیم.

خداوند میفرماید: با فتنه گری خود، مؤمنان را آزار و اذیت نکنید چرا که گرفتار خشم و عذاب الهی خواهید شد و درنهایت جایگاهتان آتش است ! (البروج 10): إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَ لَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ‌ (10) كسانى كه مردان و زنان مؤمن را آزار و اذیت کرده اند و بعد توبه نكرده‏اند ،برای ايشان عذاب جهنّم ، و عذاب سوزان است. (پناه بر خدا) !!!

مطالب ذکر شده، نه تنها در این سایت، بلکه در تمام شئونات زندگی مان باید سرلوحۀ افکار و اعمالمان قرار گیرد تا مبادا خدای ناکرده گرفتار خشم و عذاب الهی شویم!!!
پس، از منصفین انتظار میرود، بجای همکاری با فتنه گران تروریست، و بجای تهدید به قفل کردن این موضوع مبارک و قرآنی، اشتراک فتنه گران را حذف کنند! اگر در ایمانشان صادق و راسخند و طرفدار حقند! و آنها را تهدید کنند که دروغگو و فتنه جو و ظالمند! همکاری با .... ، قرار گرفتن در صف آنهاست ! از خدا بترسید و همکار ظالمان نباشید! در همۀ شئونات زندگی ، اینگونه باشید نه فقطدر این سایت.
با سپاس و موفق باشید @};- @};- @};-
همۀ شما را به کافی مطلق میسپارم. ^:)^ ^:)^ ^:)^

یکشنبه 5 آبان1392 - 7:42am
استادیار
استادیار

ژنرال نوشته است:
درود بر شما دوستان عزیز و گرانقدر
دوستان عزیز تعجب بر انگیزه که یکی میاد اینجا حالا یه تایپیکی میزنه و یچیزی در مورد جن بگه ما بکوبیم تو سرش.
خودتون میدونید که من اصلا اهل دروغ نیستم و اگر دروغی گفته باشم هر جایی خدا بزنه تو کمرم و نابودم کنه
من خودم واقعیتهایی از جن و پیش بینی اینده و ایینه بینی میدونم جون اطرافم زیاده از این افراد
اما همیشه منم میگفنم که اینا بدرد زیر خاکی نمیخورپن و کمک نمیکنن ادمو..اما خداوکیلی نفی کل جن مثل کفره چون قران در مورد جن هم سوره داره. ایا این نشانه نیست؟
اما درمورد اون تیکه ای که اقا افشین با اقا بینا یک صحبتهایی کردن که چرا یا علی بگیم و یا خدا نگیم
خداوند فرموده که برای کمک گرفتن از من کسی رو واسطه قرار ندهید و اما ما مسلمانان چون عقیدمون اینه که خودمون انسان پاک و زلالی نیستیم پس نمیتونیم مستقیم با خود خداوند صبحبت و ایجاد روابط معنوی کنیم پس مخلوق خداوند و از اعمه مطهر کمک میگیریم
اینها همیشه بحثهایی که بین اقوام دینی بوده چه بین دو مسلمان و چه بین دو غیر مسلمان و چه بین یک مسلمان و یک غیر مسلمان و عقیده ها کاملا متفاوته ...اما باز هم در نهایت اخرین مقصود هر کسی خداوند هستش و خالق خود را پرستش خواهد کرد و اول اینکه برای اینکه خدا رو بشناسیم و بتونیم بهش نزدیک بشیم اول باید خودمون رو مبرا کنیم و راههای انسانیست رو بشناسیم و سعی کنیم اولین قدم رو برای انسانیت برداریم تا بعد قدمهای بزرگتری برای شناخت خدا برداریم..پس خدا دوست داره ما اول انسان باشیم نه اینکه اینجا با هم دیگه دعوا کنیم ..قبوله؟

ژنرال عزیز اینکه چرا یا علی و یا الله بگیم و یا خدا نگیم کلا یک بحث مفصل متافیزیکی داره که اصلا ربطی به مسلمان بودن و اعتقادمون نداره و کلا سوره توحید و 4 قل و آیت الکرسی دارای همین خصلت میباشند.

یکشنبه 5 آبان1392 - 7:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(22)
موضوع: توجه به اصل "موضوع ".
با سلام و ادب @};-
دوستان و سروران گرامی، اگر جایی مشاهده نمودید که بحث دربارۀ این موضوع "قرآن درمانی" به حاشیه رفته ! آن انحراف را دنبال نکنید و فقط به اصل موضوع دقت و توجه نمایید و مباحث مرتبط با آن. مثلا : بحثهای شفا، شفاعت ، توسل، دروغ و ... مرتبط با موضوع بحثند، ولی مسائلی که تشخیص میدهید ربطی به موضوع نداره، میتوانید با پیام خصوصی مطرح نمایید.
در مواردی که بحثهای بی شرمانه مطرح شده، از شما سروران گرانقدر عذر میخواهم! من از ابتدای ایجاد این موضوع، هشدارهای لازم را داده ام ! ولی متأسفانه ... گوش و چشم شنوا و بینا ندارند. خدا هدایتشون کنه.آمین. چون بنده صادقانه به سوال دوستان پاسخ دادم، اینگونه جواب شنیدم! از منصفین تقاضا میکنم در مورد اصل "موضوع" و " پُستهای من" نظرشون را اعلام نمایند.

الْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ (بقره -191) فتنه از قتل بدتر است.

وَ تَوَکَّلْ عَلَى الْحَيِّ الَّذِي لاَ يَمُوتُ وَ سَبِّحْ بِحَمْدِهِ وَ کَفَى بِهِ بِذُنُوبِ عِبَادِهِ خَبِيراً (فرقان-58)
و توكل كن بر آن زنده ای كه هرگز نمى‏ميرد و به ستايش او تسبيح گوى ; و همين بس كه او به گناهانِ بندگانش آگاه است.

در پناه کافی مطلق باشید. ^:)^ ^:)^ ^:)^

یکشنبه 5 آبان1392 - 8:11am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 61 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure