انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 1:44pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(25)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا قهار).
موضوع: پاسخ به استاد دستان عزیز و ... @};-
جناب آقای " استاد دستان " عزیز ! چرا شما منو مخاطب پایان دادن به بحثها قرار میدید !!! آیا من شرع کنندۀ این بحثهای انحرافی و ضد اخلاقی و ترور بودم ؟؟؟!!! مگه خود حضرتعالی نبودید که بنده را تهدید به قفل کردن این تاپیک نمودید ؟؟؟ آیا از من ناراحتی و بی ادبی - خدای ناکرده - دیده بودید که این تهدیدرا بر علیه من مطرح کردید ؟؟؟ این تهدید نشانۀ بارز محکوم کردن من بود !!! شما در اصل منو محکوم کردید که بعدش تهدید کردید! دقیقا بعد از پُست شمارۀ 20 که شرارتها و دروغهای ...ها را رو کردم ، منو تهدید به قفل کردن تاپیک نمودید! این فکر و بیان جنابعالی دلیل بارز همفکری و همدستی با ...ها بود !!! اگه اینگونه نیست، پس چرا شروع کنندگان فتنه را تهدید به حذف اشتراکشون نکردی و هیچ تهدیدی بر علیه آنان نکردی و فقط بر علیه من موضع گیری کردی !!! آیا این کار، حمایت ضمنی ...ها نیست؟؟؟!!! به قول ایرانیها: سیاست یک بام و دو هوای آمریکاییها ! البته این را هم بدون اگه خداوند هر مصلحتی بدونه، همون میشه،چه جنابعالی بخوای و چه نخوای ! به این مهم دقت کن! اگه فکر میکنی انصاف داری، لطفا به سوالات زیر پاسخ منصفانه بده:
1- شروع کنندۀ بی ادبی، حتاکی و ترور چه کسی/کسانی بودن ؟؟؟ اسمشون را ببرید همچنان که به ناحق از من اسم بردی و منو مخاطب قرار دادی !
2- چرا باید به من توهین میشد؟ دلیل توهین را شرح دهید؟
3- چرا و به چه علت منو متهم کردید و این تاپیک را تهدید به قفل کردید ؟؟؟!!!
پاسخ درست و منطقی و مستند و مستدل به این سوالات، شخصیت واقعی شما را روشن میکند.
تا حالا از هر کدم از ...ها دلیل خواستم ، فرار کردن و پشت سرشونو هم نگاه نکردن ! چون از ادائۀ دلیل بر علیه من عاجز و ناتوان بودند و خداوند خوارشون کرد و سحرشونو باطل کرد و عصای حضرت و آیات قرآنی باطلشون کرد. سبحان الله. حمد و سپاس تنها از آن الله واحد است. ^:)^ ^:)^ ^:)^
در ضمن من بارها گفتم که : تابع هیچ مذهبی نیستم و فقط تابع دین اسلام و سیره و سنت پیامبر پاک اسلام هستم و به تمامی صحابه و امامان دین اسلام و اولیاء الله ارادت دارم و خاک پای همشون هستم اگه قابل بدونن . من فقط "مسلمان موحد" هستم. مثل حضرت ابراهیم و عیسی و موسی و محمد سلام و درود خدا بر همۀ آنان باد.
از نفاق و چاپلوسی و دروغ و امثالهم بیزارم.
به پیروان تمام ادیان و مذاهب الهی و انسانی احترام میگذارم به خاطر انسان بودنشان.
من از جنابعالی و همۀ کسانی که با من مخالفت کردند و میکنند و منو ترور کردند، میخوام که عقیدشونو بگن و رو کنند اگه وحشت ندارند و صادقند ! تا قضاوت دوستان به عقاید آشنایی داشته باشند. ولی من باحتمال سیار بسیار بسیار زیاد میدم که نمی تونن عقدشونو رو کنند !!! حالا امتحانش مجانیه ! دوستان شما ببینید و قضاوت کنید !
در پناه الله غفار و جبار باشید. ^:)^ ^:)^ ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

یکشنبه 5 آبان1392 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
اقا افشین من که با هر زبونی با شما حرف زدم ...ولی شما یه چیز دیگه بلغور کردی انگار یه چیزیت میشه ما از هر دری وارد میشیم شما یه در دیگه باز میکنی بخدای که شما اهل کتابها دم ازش میزنید من یکی قصد دشمنی با شما یا کسی رو ندارم چرا شما اینقدر دوست دارید این ماجرارو کش بدی ولی اینو بدون ادم یه صبر و حوصله ای داره من تا الان فقط باهات مدارا کردم حتی پیشقدم واسه رفع کدورت هم شدم حتی از شما خواستم این تاپیکو ادمه بدید ما هم همراهی میکنیم ولی فکر کنم اولین کسی که بخاد تو موضوع این تاپیک درمان بشه شمایید بسه دیگه اینقدر سفسطه و مغلطه نکن قران کریم و کلام پروردگار رو هم آلت دست و ترفندی برای عوام فریبی قرار نده اینجا خدارو شکر همه سواد انالیز کردن مطالب شمارو دارن فکر کردی حالا در لا به لای قران و یه ادبیات خاص که چیزی جز بازی با کلمات نیست کسی نمیفهمه قشنگ داری عقاید خودت رو به دیگران غالب میکنی نه جناب افشین اینجا جاش نیست و کسی این حقو بهت نمیده اینقدر هم با آیات بازی نکن که ما در صدر اسلام تا کنون از خوارج گرفته تا ..... کم ندیدم

هنوز شعیه یادش نرفته

مولا علی (ع) را چه کسی جز این تاریک دلان پینه بر پیشانی نشسته و حافظ قرآنان به شهادت رساندن

هنوز یادمان نرفته همین اینان بودند قران بر سر نیزه کردن و نذاشتن تخم کینه توزان و کوردلان و کفارین واسه همیشه به دست علی ابن ابیطالب(ع) ریشه کن شود

آقا افیشن سراز زیر برف بیرون بیار ننه من غریبم بازی در نیار حرفاتو با طمئنینه زدی حالا چاکرو غلام امامان شدی

شما چه .....هستی میای میگی این یا علی یعنی چه خواهشنا نگو سوال پرسیدم و ازاین حرفا که خوب میدونی چی گفتی چطور به خودت اجازه میدی به عقاید یه ملت توهین کنی اونوقت سازو سورنا دست گرفتی که به من توهین شده توهین شده که شده حقت بوده مردک بیشتر از اینا حقت بوده و اینو بدون هنوز حقتو ادا نکردن توبا جسارت به عقاید یه ملت توهین میکنی خیال داری برات به به چهه چهه کنیم برو ای گدای مسکین در خانه علی زن

دیگه همه بچه ها خسته شدن از بس میای روزنامه نویسی میکنی کسی دعوت نکرده بیای به عقاید مردم توهین کنی و اینقدر قران سر نیزه نکن که دستت رو شده شما اول خودتو اصلاع کن بعد بیا در مقام منجی ظاهر شو شما هنوزشیطان درون خودتوبیرون نراندی در پی شیطان مردمی

من دیگه بحثی با شما ندارم حالا شما هی روده درازی کن که شاید کسی به عقلت خورده نگیره

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

یکشنبه 5 آبان1392 - 8:46pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
راستش ميبينم بحث هنوز داغه و افشين هم همش داره تكرار مكررات ميكنه و همه چيزو علم كرده.
من طي هماهنگي با مديران سايت يه تاپيك براي آموزش شفاي معنوي - قرآني و ... ايجاد كردم تا جناب افشين آموزش رسمي خودشون رو شروع كنن ولي متاسفانه ايشون نميدونم چرا اصرار به ادامه مسائل واهي دارن.
بهرحال من ميخواستم سكوت اختيار كنم ولي از اين رفتارها ميدونين چه نتايجي ميشه گرفت؟
البته افشين عزيز لطفا از اين حرفام ناراحت نشي چون شواهد رفتاري و گفتاري شما بيانگر مطالب زير هستش.و من نميخواستم بعضي مطالب رو بيان كنم ولي شما خودت باعث اين امر ميشين.
يا اين آقا سوادش تو اين حد و حدوده و همش ميخواد مغلطه كنه و ادامه نده.چون توي اين 10 صفحه فكر كنم همه مطالب رو همش تكرار كرده.
يا ميخواد جار و جنجال راه بندازه كمي شناخته بشه تا مديران يه سمتي بهش بدن.
يا از طرف بعضي ها خط ميگيره كه جو انجمن رو بهم بريزه و از آب گل آلود ماهي بگيرن.
يا ايشون عقده هايي درش وجود داره و ميخواد با اين كار عقده هاش رو خالي كنه.
يا ايشون از .... مامورن و ميخوان اين عقايد خودشون رو در لباس قرآن و اهل بيت(ع) به بقيه القاء كنن.
و ياهاي ....
و نهايتا كار ايشون به جايي رسيده با اينكه مسلمانه و قوانين الهي و اسلامي رو بظاهر بهتر از همه ميدونه و تفسير هم ميكنه ولي هنوز فاقد مذهبه و با اين حال ميخواد ما رو در مسير هدايت الهي رهنمون كنه.
ايشون چنان درجه اي رو كسب كردن كه به خودشون اجازه و جسارت ميدن همه رو ساحر و جادوگر خطاب كنن و خودشونرو در مقام پيامبران و اوليا ا... ميبينه كه بر ماها غالب ميشه و سحر ما رو باطل ميكنه و آخرش هم ميگه من به كسي توهين نميكنم و خيلي با شعورم و...
ايشون به حدي رسيدن كه جسارت توهين به همه رو دارن و از زمين و زمان - دين و مذهب-خدا و انبياء و ائمه(ع) و ... انتقاد ميكنن ولي قابليت شنيدن چند انتقاد واقعي رو در خود ندارن.
دوست عزيز افشين1 شما بهتره يك سوزن خيلي كوچيك اول به خودت بزني و اگه تحملش رو داشتي اونوقت به همه جوالدوز بزن . بهتره و شايسته است كمي در خودت تعمق بكني و كمي در سيره قرآن و سنت اهل بيت گامهاي واقعي و عملي برداري و بجاي واژه پردازي اندكي به گفته ها و شنيده هايت عمل كني . دوست من ايمان عملي بهتر از ايماني هست كه فقط در ظاهر و زبان بيان شود و چه بسا موجبات تفرقه - نفاق و جدايي هم باشد/

[color=#BF0000]از ره غـفلت به گـدايي رسـي *** گر به خود آيي به خدا مي رسي

مجدا از همه دوستان بخاطر اطاله كلام عذر خواهي ميكنم ولي باور كنيد اين موارد كه عرض كردم قطره اي در برابر دريا هم نميشه.
ياعلي مدد --- غقيائيل[/color]
@};- @};- @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 5 آبان1392 - 10:14pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

افشین جان سکوت خودشه عبادته و اریانای عزیز سکوت از خصلت قهرمانان هستش.کلا من به جای شما خجالت می کشم.....................چیزی برای گفتن واقعا ندارم که بگم.....

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 5 آبان1392 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بزرگواران سلام مطالب زیر مربوط به سندیت امضای استاد پارسی عزیز میباشد

کشف لوح پنج تن آل عبا مربوط به حضرت سلیمان(ع)

در جنگ جهانی اول (1916 میلادی) هنگامی که عده ای از سربازان انگلیسی در چند کیلومتری بیت المقدس مشغول سنگر گیری و حمله بودند، در دهکده کوچکی به نام «اونتره» یک لوح نقره ای پیدا کردند که حاشیه اش به جواهرات گران بها مرصع و در وسطش، خطوطی به حروف طلایی نگارش یافته بود.

وقتی آن را نزد فرمانده خود «میجرای-این-گریندل» بردند، هر چه کوشید نتوانست از آن چیزی بفهمد، ولی دریافت که این نوشته به زبان اجنبی بسیار قدیمی است.بلاخره این لوح به وسیله وی دست به دست گردید تا بدست سرپرست ارتش بریتانیا «لیفتونانت» و «گلدستون» رسید و ایشان هم آن را به دست باستان شناسان بریتانیا سپرد.

پس از پایان جنگ (1918 میلادی) درباره لوح مذکور به تحقیق و بررسی پرداختند و کمیته ای تشکیل دادند که اساتید شناخت زبانهای باستانی بریتانیا،آمریکا،فرانسه،آلمان و سایر کشورهای اروپایی، در آن کمیته بودند.

پس از چند ماه بررسی و تحقیق در سوم ژانویه (1920 میلادی) معلوم شد که این لوح مقدسی است بنام «لوح سلیمانی» و سخنانی از حضرت سلیمان (ع) را در بر دارد که به الفاظ عبرانی قدیم نگارش یافته است.

در اینجا الفاظ لوح را با ترجمه اش می آوریم:

زبان عبرانی هم،مانند سایر زبان ها دگرگونی یافته و حروف آن بسیار رّد و بدل شده و می شود؛چنان که طبق گفته محققان و اساتید شناخت زبانهای باستانی، حروف تهجّی آن در زمان حضرت سلیمان از راست به چپ بدین صورت بوده است:

الله

محمد ایلی

باهتول

حاسن حاسین

یاه احمد!مقذا=ای احمد! به فریادم رس.

یاه ایلی! انصطاء=یا علی! مرا مدد فرمای.

یاه باهتول!کاشئی=ای بتول! نظر مرحمت فرمای.

یاه حاسن! اضو مظع=ای حسن! کرم نمای.

یاه حاسین! بارفو=یا حسین! خوشی بخش.

آمو سلیمان صوء عثخب رالهلاد اقتا=این سلیمان اکنون به این پنج بزرگوار استغاثه می کند

بذات الله کم ایلی= و علی قدرة الله است.

بدین ترتیب، اعضای کمیته چون بر مضمون نوشته لوح مقدس، اطلاع یافتند، هر یک با دیده تعجب به دیگری نگریستند و انگشت حیرت به دندان گزیدند و پس از تبادل نظر، قرار بر این شد که لوح در موزه سلطنتی بریتاینا گذاشته شود.

امّا هنگامی که این خبر به LORD BISHOP، اسقف اعظم انگلستان رسید، یک فرمان محرمانه ای به کمیته نوشت که چکیده اش این است:

اگر لوح در موزه گذاشته شود، و در دیدگاه مردم قرار گیرد، اساس مسیحیت متزلزل خواهد شد و سرانجام، خود مسیحیان، جنازه مسیحیت را بر دوش بلند نموده در قبر فراموشی، دفن خواهند کرد. لذا بهتر آن است که لوح مذکور، در رازخانه کلیسای انگلستان گذارده شود و جز اسقف و اهل سّر، کسی آن را نبیند.*

دوشنبه 6 آبان1392 - 4:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بزرگواران بنده تمام این مطالب و همچنین پستها و موضوعات قبلی که مسدود شده را مطالع نمودم بحث این چیزا نیست و دوستان ما که سوال پرسیدند موضوع توسل و اهل بیت و امامان را مطرخ نکردند که بعضی از دوستان بحث را به این مقولات کشونده و مقاصد دیگری را طی مینمایند
چه در تایپیک قبلی و چه تو این تایپیک کسی منکر وجود موجودات غیر انسان نشد فقط بحث و سوال این بود اون هم از اساتید بزرگوار و با شخصیتی مثل استاد بینا که استاد عزیز شما یه جوری بیان بیان نمایید که جن و یا هرچیز دیگه در دفینه میتونند نقش داشنه باشند
مثلا عنوان شده وه جنها جنس را جابجا میکنند شما این را آیا تجربه نموده اید اگه تجربه نموده اید بیان نمایید تا فکری به حالش بکنیم اصلا از کجا معلو این همه رفتم کندم جنس زیر خاک بوده و این نامردا جابجا نکرده باشند و دستمون تاول زده و برگشتیم ;) ;)
اصلا از کجا معلوم همه فلزیابا و ردیابا درست میگن و این اجنه ها هستن وه جنس را جابجا میکنند ;) ;)
و اما یه تجربه از خودم براتون بگم
دوستان من خودم به شخصه نزدیک به 2سال با افرادی که مدعی موکل و این جو چیزا بودند کار کردم و الان نزدیک به 5 ساله که دور این یه قلم رو خط کشیدم یکی از این آقایون که 2 سال باهاش کار کردم و نزدیک اونقدر زمینا رو کندم که اگه گندم میکاشتیم خرج یه شهر رو میدادیم این آقا یه کارایی میکرد نمیتونم منکرش بشم مثلا تو تهران مینشست و تمام جز جز یه روستایی وه پرت بود و تو عمرش نرفته بود را میگفت (آخه اوایل واسه امتحان روستاهایی که پرت بود را میگفتیم برو و ما نسبت به اون روستا شناخت کافی داشتیم و این اقا تماما واسمون میگفت) یا بعضی اوقات از یه پسر بچه استفاده میکرد و میگفت در باره همین حرکت دادن جنس یه روزی من یه جاییرو بهش گفتم برو ببین چه خبره و گفت داره ولی باید چهارمیخش کنم ما هم کو....... از شهرمون رفتیم چهارتا میخ طویله انداختیم تو ساک رفتیم تهران به قدری این میخ طویله ها سنگین بودند که کتفمون افتاد تا رسیدیم آقا ورد رو خوندو ماهم اومدیم سر جا چهارگوشه رو میخ کوبوندیم تا حرکت نکنه و شروع کردیم به کندن هیچ که هیچ اهان راستی میگفت حین کندن مواظب باشین حیوانی چیزرار نکنین ما که این همه مدت هیچی ندیدیم و در ضمن میگفت موکلام هر کاری بکنین میان میگن ما که ائنقدر بدوبیرا بهش میگفتیم ولله ما ازین یه مورد هیچ خیری ندیدیم حالا استاد بینا ی عزیز پاسخ بدن که آیا این طرف به اندازه کافی علمش را نداشت و ما رو سرکار گذاشته بود
خداییش میگم آقایون ما که رفتیم هیچی که نسیبمون نشد هیچ کلی هم خرج کردیم اهان در ضمن راستی ما 3 نفر آدم نمیتونستیم خرج تریاک یکی از همین ها رو بدیم مونده بودیم تو خرج تریاکش ولش کردیم
هدفم ازین تایپیک این بود تا اگه احیانا این موضوع واقعا صحت داره (که من تا اینجا با تجربه ای که دارم چیزی نتونستم قبول کنم در مورد ارتباط جن با دفینه) اساتید بزرگوار مخصوصا استاد بینای عزیز استا با کمالات انجمن خواهش میکنم تا بیان روشنگری کنند تا عزیزان دیگر مثل من گیر ادمهای شیاد نشن که هم عمرشون تلف بشه و هم جیبشون خالی بشه

دوشنبه 6 آبان1392 - 4:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(26)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا غفار).
با سلام و ادب @};-
موضوع: ختم پاسخ به مغرضین کینه توز !
متأسفانه مغرضین کینه توز و گمراه، جز توهین و ترور چیزی بلد نیستند! تا اینجا هر چه سوال کردم ، جز توهین و فحاشی، جوابی نداشتند! به فرمودۀ الله متعال: وَ اصْبِرْ عَلَى مَا يَقُولُونَ وَ اهْجُرْهُمْ هَجْراً جَمِيلاً (10) و بر آنچه مى‏گويند شكيبا باش و به گونه ای پسندیده از آنان (کفار و مشرکین) دوری کن. وَ ذَرْنِي وَ الْمُکَذِّبِينَ أُولِي النَّعْمَةِ وَ مَهِّلْهُمْ قَلِيلاً (11) و مرا با تكذيب‏كنندگانِ توانگر واگذار و اندكى مهلتشان ده. إِنَّ لَدَيْنَا أَنْکَالاً وَ جَحِيماً (12) در حقيقت پيش ما زنجيرها و دوزخ ، وَ طَعَاماً ذَا غُصَّةٍ وَ عَذَاباً أَلِيماً (13) و غذايى گلوگير و عذابى پردرد است.(سورۀ مزمل).
به فرمودۀ الله متعال و به احترام مدیریت سایت و دوستان و برادران سایت، از ادامۀ پاسخ به ... پراکنیها و ترورها نسبت به اینجانب،برای چندمین بار پرهیز میکنم ! طبق فرمودۀ الله صبر میکنم و به الله واگذار میکنم.
خوانندگان الحمدلله قدرت فهم و تجزیه و تحلیل دارند و با مطالعۀ پُستها از ابتدا تا اینجا، میدانند که چه کسانی آغازگران جنجال و ... پراکنی بودند و چه کسی مقاومت نمود و پاسخ مناسب داد و نیز این را هم میدانند که چه کسی سوال پرسید و پاسخ سوال چی بود !!! من همش با آیات قرآن صحبت کردم و دلیل آوردم ، ولی آنان چه پاسخی دادند!!!
خدا همۀ ... ها را به راه راست خودش هدایت کنه و دلهاشان را با نور ایمان پر کنه و کینه و حسادت را از دلشون بزداید که اینها تحفۀ شیاطینند! آمین. ^:)^
در ادامۀ مسیر ، ان شاالله، راه های درمان کینه و حسادت و غیره ... و خروج از دامهای شیاطین آموزش داده خواهد شد.ان شاالله که مورد استفادۀ همگان قرار گیرد.
قصد نیت منو در اولین پُست این موضوع و همچنین در موضوعی که در قسمت بحث آزاد به نام " سلام فلزجو" ایجاد کردم ، و پاسخ به آن را میتوانید مطالعه نمایید!.
خوانندگان با ایمان و دارای انصاف و وجدان به خوبی و براحتی میتوانند به شخصیت و هدف این حقیر پی ببرند.
متأسفانه اوقات زیادی از من تلف شد،از خیلی کارهام عقب موندم! دوستان! سعی میکنم حداقل روزی یه بار به انجمن سربزنم و احتمال داره هفته ای یه مطلب اضافه کنم. چون وقتم خیلی کمه و مشغله زیاد!
از مدیریت محترم و بزرگوار و دوستان هم مجددا عذر خواهی میکنم و امیدوارم که حلالم کنند. ایشون بهتر از هر کس میدانند که نیت و هدف و رفتار من، جز خیر، چیز دیگری نبود!
از مدیریت محترم تقاضا دارم هر پستی که بعد از این در مورد فحاشی ، توهین و ترور ، بحثهای انحرافی و ... زده میشه،به تقاضای حقیر، حذف نمایند تا حرمت سایت، مدیریت و انجمن حفظ بشه.
با سپاس از همه نیکان و پاکان @};- @};- @};-
مدد یا قادر ^:)^ ^:)^ ^:)^

دوشنبه 6 آبان1392 - 7:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(27)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا علیم).
با سلام و ادب حضور دوستان و سروران گرانقدر @};-
موضوع: پاسخ به آقا " مهدی6". @};-
خیلی ممنون از توجه شما. در مورد پاسخ شما به سوال بنده، که بنده حاضر به زحمت شما نبودم و مدعی باید پاسخ میگفت که نتونست!
در اون جمله که بصورت امضاء در تمام پستها زده میشه، به اصل موضوع از دیدگاه قرآن و هم ازدیدگاه اهل سنت، که دوستان اهل سنت اعتراض کرده بودند، اعتراض و انتقاد شد و ما گفتیم : این جمله،نه تنها درغ بسیار بزرگیست،بلکه قرآن ستیزی نیز هست! و از قرآن چندین آیه آوردم و " توسل حضرت آدم ع به آل عبا " را رد کردم. چون من مسلمانم و به تمام انبیاء از آدم تا خاتم ایمان آورده ام و قرآن را تحریف نشده میدانم، فلذا هر مسئله ای که خلاف قرآن باشد، وظیفه دارم با روشی قرآنی،تذکر بدم و اصلاح کنم. ولی تا بحال جز توهین و ترور ، پاسخ دیگری دریافت نکردم، متأسفانه!!! من دلیل خواستم ولی تا بحال ارائه نشده! وقتی که من از قرآن دلیل رد می آورم، یعنی اینکه: در پاسخ من باید دلیل قرآنی آورده شود. چون هر دلیل غیر قرآنی، فاقد ارزش خواهد بود. چون اصولا پاسخ باید از منابع و مراجع بالاتر ویا حداقل همتراز سوال، ارائه بشه! وقتی که خدا چیزی را رد کنه، ما باید از کجا و چه دلیلی بیاریم که بتونه در مقابل رد خداوند جواب بده ؟!. لطفا به این نکته،دقت و توجه کافی نمایید!
اعتراض بعد اینکه: اهل سنت این مسئله را رد کرده و دروغ اعلام کردند! یعنی اینکه وقتی سخنی را از زبان اهل سنت مطرح میکنیم، در پاسخ باید به منابع اهل سنت رجوع کرد و از منابع آنان دلیل آورد!. نه از نتیجۀ تحقیق و کشف انگلیسیها و یهودیان !. لطفا به نکتۀ مهم نیز دقت نمایید!. روش تحقیق و پاسخ علمی، اینگونه نیست!.
شما فرمودید: انگلیسیها این مسئله را کشف کردند! پس نشون میده که این بازی انگلیسیهاست! این بازی را یهودیان درآوردند! اگه غیر از این بود، دنیای اسلام به مسئله آگاه میشد و موضع خودشونو اعلام میکردند! پس در اینصورت جملۀ " توسل حضرت آدم ع به آل عبا " نباید به قرآن و اهل سنت نسبت داده بشه، بلکه درستش اینه که : بگیم اینگلیسیها در اسرائیل به این کشف نائل آمده اند!. این بازی فراماسونهاست!.
خداوند در سورۀ نساء آیۀ 165 ، فقط انبیاء را حجت معرفی کرده. و بالاتر از مقام نبوت، فقط مقام الهیست، و هیچ مقام دیگری بالاتر از مقام نبوت بجز الله، وجود ندارد که انبیاء به آنها متوسل شوند ! وانگهی خداوند در قرآنش به هیچ جن و انسی اجازۀ توسل به غیر از خودش را نداده ! حتی به انبیاء نیز نمیشه توسل کرد! اگه اشتباه میکنم، لطفا شما یه دلیل واضح و روشن بیارید که بکه: به انبیاء یا اولیاء توسل کنید. یه آیه بصورت کلی ارائه دهید. بعد ما مجاز میشیم به هر کدام از انبیاء و ولیاء که دلمون میخواد، توسل بشیم!.
حضرت علی ع نیز در خطبۀ 91 شمارۀ 12 ، انبیاء را حجت و کامل کنندۀ دین میداند و همچنین در خطبۀ 176، فقط توسل به قرآن را جایز و تجویز نموده اند و توسل به مخلوق را صریحا رد نموده اند.لطفا به این نکات بسیار مهم توجه نمایید!.
در ضمن در مورد توسل صحیح، پست شمارۀ 10 را بادقت تمام مطالعه نمایید. بعد اگه خواستید به این موارد پاسخ دهید.
البته یه پست جداگانه در آینده در مورد "توسل از دید قرآن" میذارم. ان شاالله.
در مورد اینکه جن چه تأثیری بر دفینه داره، لطفا پستهای شمارۀ 1و2 را مطالعه نمایید. اگه سوالی داشتید، بنده در خدمتم.
جنها دروغ زیاد میگن.و تا جایی که بنده اطلاع دارم ، با جن و موکل نمیشه به دفینه رسید.بلکه گمراه و اذیت نیز میکنند، مخصوصا در قبرستانها بسیار بسیار مشکله! هر کس مدعی بشه که با جن و موکل میتونه دفینه دربیاره، ابدا باور نکن! چون این تیپ مدعیان، اگه زرنگ بودن، فکری به حال خودشون میکردن! از وضع ظاهری، فکری و اعمال و زندگیشون میشه فهمید که چند مرده حلاجند!.
در پناه الله موفق باشید. @};- @};- @};-

دوشنبه 6 آبان1392 - 8:11am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان سلام علیکم
این انجمن محیطی علمی و آموزشی بوده و چه بهتر که فقط در مورد مسائل علمی و الکترونیک بحث بشه و نه مسائل مربوط به جن و این چیزها ، از زحمات برادر عزیزمون آقا افشین قدردانی کرده و خواهشمندم اگر اجازه بدید این بخش رو بنده حذف یا ویرایش کنم .. یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 6 آبان1392 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
من نمیخواستم وارد این بحث بشم ولی چاره ای نیست
اما در مورد ادیان این پسره اذعان کرده که به چیزی غیر از قران نمیشه اعتنا کرد تو اگر قران رو قبول داری محکوم به قبول پیامبر اسلام هستی و باید سخن این فرد هم مورد قبولت باشه اگر بخوای سخن این شخصیت والا مقام رو نقض کنی پس باید قران رو هم رها کنی پس بهتره قشنگ گوش بدی
فکر میکنم حدیث مستحکم ثقلین رو شنیده باشی طبق این حدیث تو اگر قران رو قبول داری باید اهل بیت رو هم قبول داشته وگرنه محکوم به شکستی چون اگر پیامبر میخواست بگه فقط قران میگفت قران و لزومی نداشت که قران و اهلبیت رو کنار هم ذکر کنه حالا یکی یکی میریم جلو
تمام موارد هم از خود اهل سنت ذکر شده
نبي مکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) فرموده که:

اني تارک فيکم الثقلين، کتاب الله و عترتي اهل بيتي.

کتاب خدا و اهل بيت (عليهم السلام) و عترتم را در ميان شما به عنوان يک ثقل و مايه گرانبها مي گذارم.

صحيح مسلم، ج4، ص1873 (چاپ جديد) - صحيح مسلم، ج7، ص123

همچنين جناب ترمذي با سند صحيح نقل مي کند:

إني تارك فيكم ما إن تمسكتم به لن تضلوا بعدي أحدهما أعظم من الآخر كتاب الله حبل ممدود من السماء إلى الأرض وعترتي أهل بيتي ولن يتفرقا حتى يردا على الحوض فانظروا كيف تخلفوني فيهما.

من ميان شما، کتاب خدا و عترتم اهل بيتم را مي گذارم و اينها از همديگر جدا نمي شوند تا اينکه در کنار حوض به من برسند.

سنن الترمذي، ج5، ص329

ابن کثير دمشقي، با اينکه نهايت اهتمام دارد که روايات مربوط به فضائل اميرالمومنين (عليه السلام) را تضعيف کند و متهم به وضع و جعل کند، مي گويد:

و قد ثبت في الصحيح أن رسول الله صلى الله عليه و سلم قال في خطبته بغدير خم: إني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي و إنهما لم يفترقا حتى يردا على الحوض.

در سند صحيح آمده که پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) مردم را به کتاب خدا و عترت (عليهم السلام) توصيه کرده است.

تفسير ابن كثير، ج4، ص122

ابن كثير باز هم در كتاب البدايه و النهايه مي گويد:

قال شيخنا ابو عبدالله الذهبي: و هذا حديث صحيح.

استاد من، ذهبي - که از استوانه هاي علمي اهل سنت و از رجال شناسان بنام اهل سنت است - مي‌گويد: اين روايت صحيح است.

البدايه و النهايه لإبن كثير، ج5، ص228

ناصر الدين الباني مي گويد:

حديث ثقلين صحيح است.

صحيح جامع صغير، ج2، ص217

هيثمي مي گويد:

حديث ثقلين صحيح است.

مجمع الزوائد هيثمي، ج1، ص170

حاکم نيشابوري مي گويد:

حديث ثقلين صحيح است بنابر شرط شيخين.

مستدرک حاکم، ج9، ص109

ابن حجر مکي مي گويد:

روايت صحيح است.

الصواعق المحرقه، ص122

ابن حجر مي‌گويد:

ثم اعلم أن لحديث التمسك بهما طرق كثيرة وردت عن نيف و عشرين صحابيا.

حديث ثقلين از بيست و چند نفر از صحابه نقل شده است.

بعد ايشان مي‌گويد بعضي از آنها در حجة الوداع بوده، بعضي در مدينه بوده و در غدير خم و هنگام مراجعت از طائف، نبي مكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) حديث ثقلين را نقل کرده است.

الصواعق المحرقه، ص 124، طبع مصر

ثاني بن انور مصري شافعي مذهب، مي گويد:

حديث ثقلين در حد تواتر است.

الزهرة العشرة في حديث العترة، ص69

پس اينکه شيعه سراغ صحابه نمي رود يا سراغ صحيح بخاري و صحيح مسلم يا ديگر صحاح نمي رود، به خاطر توصيه پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) است که شما به سراغ کتاب خدا و عترت برويد.

دوشنبه 6 آبان1392 - 9:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 21 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure